Peugeot 308 SW

Peugeot 308 SW

Redescoperă break-ul compact PEUGEOT 308 SW, cu un temperament și mai asertiv, pentru o nouă experiență de condus la volanul sistemului PEUGEOT i-Cockpit® digital.

DESIGN

Pure design*

*Design pur
Pus în valoare de noua nuanță Vertigo Blue și de liniile elegante, fluide și sportive, PEUGEOT 308 SW te face să îți dorești să mergi mai departe. Dimensiunile generoase și curbele surprinzătoare sunt o veritabilă invitație la noi aventuri.
Partea frontală puternică ce afișează emblema leului în centru, capota cu linii ascuțite și grila verticală cu aspect cadrilati, se impun încă de la prima vedere.

PEUGEOT I-COCKPIT® DIGITAL

Pure driving experience*

* Experiență de condus unică
Interiorul break-ului compact de familie PEUGEOT 308 SW propune un univers proiectat pentru noi senzații la volan, cu PEUGEOT i-Cockpit® digital.
Volanul compact oferă un plus de agilitate, noul instrumentar de bord digital de tip head-up contribuie la un plus de reactivitate, iar ecranul tactil de mari dimensiuni oferă un control mai intuitiv.

MOTORIZĂRI

Pure efficiency*

* Eficiență remarcabilă
Pentru performanțe la nivel înalt și pentru plăcerea unui condus remarcabil, break-ul compact PEUGEOT 308 SW poate fi echipat cu motoare de ultimă generație ale mărcii, benzină PureTech sau diesel BlueHDi. În funcție de motor, acesta poate fi echipat cu cutie de viteze manuală cu 6 trepte BVM6 sau cu transmisia automată EAT8, care oferă o schimbare rapidă și fluidă a vitezelor.

TEHNOLOGIE

Pure reference*

* O referință în materie de tehnologie
PEUGEOT 308 SW oferă sisteme de asistență la condus de ultimă generație, cum ar fi Regulator de Viteză Adaptiv, Active Safety Brake, avertizare privind riscul de coliziune sau sistem de monitorizare activă a unghiului mort.
Pentru deplasările lungi, eneficiezi de echipamente avansate: avertizare atenție șofer, recunoaștere a indicatoarelor rutiere și recomandări, comutare automată a luminilor de drum, avertizare activă de părăsire involuntară a benzii de rulare etc.
Manevrele de parcare sunt acum și mai sigure grație sistemului Visiopark 1 sau Park Assist

=> Descoperă mai jos spoturile video 3D care prezintă principalele sisteme de asistență la condus care echipează PEUGEOT 308 SW

SERVICII CONECTATE

Amplifică experienta Peugeot

APLICATIA MYPEUGEOT®

Ramai conectat cu masina ta

Beneficiezi de servicii personalizate în timp real, sincronizate cu conturile tale, prin aplicația gratuită MYPEUGEOT®:

  • Ești mereu atent la starea vehiculului (date legate de condus, locație).
  • Acces rapid și ușor la asistența PEUGEOT.
  • Gestionezi cerințele de întreținere și servicii ale vehiculului tău.
  • Supraveghezi cu ușurință încărcarea bateriei și temperatura din noul tău PEUGEOT.
Derulează în sus