DESPRE NOI

PROFESIONALISM DIN 1993

Societatea noastră a fost înființată în anul 1993 ca societate comercială cu răspundere limitată.

Încă de la înființare Fetcom S.R.L și-a propus să ofere servicii și produse optime care să corespundă exigențelor dumneavoastră.

Atât furnizorii cât și clienții noștri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea și calitatea produselor noastre. În cadrul companiei Fetcom S.R.L desfășurăm activități specifice de instruire și formare profesională.

Pentru noi este important ca fiecare client să fie mulțumit și de aceea ii punem la dispoziție, pe lângă o gamă foarte variată de produse și disponibilitatea noastră pentru orice sugestie sau îmbunătățire a ofertei curente.

Principala preocupare a companiei Fetcom S.R.L este de a sprijini clienții în găsirea celor mai optime soluții în achiziționarea produselor și serviciilor noastre.

Deschisă în anul 2006 Concesiunea CITROEN se află la ieșirea din Suceava spre Falticeni la km. 2 și apartine de SC FETCOM SRL, societate cu capital social 100% privat. Firma are ca principal obiect de activitate comertul cu: piese și accesorii auto, anvelope, acumulatori, vopsele și diluanți.

Prin deschiderea Concesiunii CITROEN , firma comercializează întreaga gamă de autoturisme și vehicule comerciale CITROEN.

Oferte Periodice

Venim în sprijinul dumneavoastra cu oferte pentru lucrarile specifice de sezon. Fii la curent cu toate ofertele Citroën și Peugeot.

Service Rapid

Dispunem de un service auto pe o suprafata de 5000 m patrati construit dupa toate standardele europene.

Derulează în sus