Termeni și condiții

 1. Introducere Bine ați venit pe site-ul FETCOM S.R.L. (denumit în continuare „site-ul”), un site web deținut și operat de FETCOM S.R.L. (denumit în continuare „noi”, „ne” sau „nostru”). Vă rugăm să citiți cu atenție acești termeni și condiții (denumiți în continuare „Termeni și condiții”) înainte de a utiliza site-ul. Accesând și utilizând acest site, sunteți de acord să respectați și să fiți supus acestor Termeni și condiții. Dacă nu sunteți de acord cu acești Termeni și condiții, vă rugăm să nu utilizați site-ul.
 2. Informații despre firmă FETCOM S.R.L. este o societate cu răspundere limitată înregistrată în conformitate cu legea română, cu sediul social la Str. Calea Unirii, Nr. 46, județul Suceava, codul de înregistrare fiscală RO3527960 și înregistrată la Registrul Comerțului cu numărul J33/318/1993.
 3. Utilizarea site-ului Site-ul este destinat utilizării în mod legal și în conformitate cu acești Termeni și condiții. Utilizarea site-ului în mod contrar acestor Termeni și condiții este interzisă. Sunteți responsabil pentru orice utilizare a site-ului și pentru asigurarea că utilizarea dvs. este în conformitate cu acești Termeni și condiții.
 4. Proprietatea intelectuală Toate drepturile de autor și celelalte drepturi de proprietate intelectuală asupra conținutului site-ului (inclusiv, dar fără a se limita la text, imagini, grafică, design, logo-uri, software și cod HTML) sunt deținute de noi sau de către terții noștri licențiați. Nu aveți dreptul să copiați, reproduceți, distribuiți, publicați, afișați, modificați sau utilizați în alt mod conținutul site-ului fără acordul nostru scris prealabil.
 5. Responsabilitatea site-ului Site-ul și conținutul acestuia sunt furnizate „așa cum sunt” și „conform disponibilității” și nu oferim nicio garanție sau declarație în legătură cu acest lucru. În măsura permisă de lege, noi și furnizorii noștri terți nu ne asumăm nicio răspundere pentru daunele sau pierderile cauzate de utilizarea sau incapacitatea de a utiliza site-ul sau conținutul acestuia.
 6. Link-uri către site-uri terțe Site-ul poate conține link-uri către site-uri terțe. Aceste link-uri sunt furnizate numai pentru conveniența dvs. și nu implică nicio afiliere sau aprobare a site-ului terțe. Nu suntem responsabili pentru conținutul sau disponibilitatea acestor site-uri terțe și nu ne asumăm nicio răspundere pentru daunele sau pierderile cauzate de utilizarea acestora. Accesarea și utilizarea site-urilor terțe se face pe propriul dvs. risc.
 7. Limitarea responsabilității În măsura permisă de lege, nu ne asumăm nicio răspundere pentru daunele indirecte, speciale, accidentale sau punitive, inclusiv, fără a se limita la, pierderi de profit sau pierderi de afaceri, care rezultă din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza site-ul sau conținutul acestuia.
 8. Modificarea Termenilor și condițiilor Ne rezervăm dreptul de a modifica sau actualiza acești Termeni și condiții în orice moment, fără notificare prealabilă. Continuarea utilizării site-ului după publicarea modificărilor reprezintă acceptarea dvs. a acestor modificări.
 9. Confidențialitatea datelor Pentru informații detaliate cu privire la colectarea și utilizarea datelor cu caracter personal în cadrul site-ului nostru, vă rugăm să consultați Politica noastră de confidențialitate.
 10. Legislația aplicabilă Acești Termeni și condiții sunt guvernați și interpretati în conformitate cu legile României, fără a se ține cont de conflictele de legi. Orice litigiu care ar putea să apară în legătură cu acești Termeni și condiții va fi supus jurisdicției exclusive a tribunalelor din România.
 11. Contact Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la acești Termeni și condiții, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail office@fetcom.ro.