PEUGEOT 2008: UN SUV COMPACT, ELECTRIC SAU TERMIC

Cu un design de excepție și echipat cu inovatorul PEUGEOT i-Cockpit® 3D și tehnologii vârf de gamă, SUV-ul compact PEUGEOT 2008 oferă o experiență de condus extinsă și o calitate neașateptată a vieții la bord.
Oferă-ți libertatea de a-ți alege un SUV compact echipat cu un motor pe benzină, diesel sau electric cu o autonomie WLTP de până la 345 km , datorită angajamentului nostru Power of choice.

OFERTELE MOMENTULUI PENTRU PEUGEOT E-208
PEUGEOT E-2008

Avantaj client până la 

11.400 € Stație de încărcare cadou

PEUGEOT 2008

Avantaj client până la 3.600 €

 
EXALTING SUV*

Cu linii de design care sunt fluide și robuste în același timp, SUV-ul PEUGEOT 2008 afișează proporții generoase și inspiră putere din orice unghi l-ai privi.
Partea frontală expresivă, semnătura luminoasă distinctivă, jantele sale de 18″ decorate cu inserții aerodinamice, capota orizontală ce se continuă cu dungile negre lucioase de pe montanții parbrizului și acoperișul Black Diamond îmbunătățesc aspectul eficient și sportiv.

*Un SUV entuziasmant

O PREZENȚĂ IMPOZANTĂ

Impozantă și distinctivă, partea frontală a SUV-ului PEUGEOT 2008 afișează un parbriz înclinat ce evidențiază forma aerodinamică și atletică. Capota sa orizontală este completată de o grilă de mari dimensiuni decorată cu elemente cromate și mărginită lateral de emblematica semnătură luminoasă a ghearelor triple și de farurile Full LED  care completează aura modernă, felină.

IEȘI RAPID ÎN EVIDENȚĂ

Partea din spate a SUV-ului PEUGEOT 2008 se remarcă prin benzile transversale vopsite în negru lucios, prin spoilerul generos și prin evacuarea dublă cromată cromată.

În plus față de semnătura luminoasă LED a mărcii, cele 3 gheare aprinse  zi și noapte accentuează stilul hi-tech, dar și vizibilitatea mașinii.

EXTENDED EXPERIENCE* 

Îmbogățește-ți experiența de condus cu noul PEUGEOT i-Cockpit® 3D și ergonomia sa intuitivă, volanul compact, ecranul tactil capacitiv HD de 10″ și tabloul digital 3D complet configurabil.

SUV-ul PEUGEOT 2008 oferă, de, asemenea, pornire și încuiere/descuiere facilă fără cheie, activate prin simpla apropiere sau îndepărtare de vehicul, cu cheia în buzunar.

* O experiență extinsă

TEHNOLOGIE
FUTURE-PROOF SUV*

SUV-ul PEUGEOT 2008 oferă o gamă completă de tehnologii și funcții de asistență a șoferului de ultimă generație pentru a îmbunătăți siguranța, pentru a te sprijini în efectuarea manevrelor și pentru a te ajuta să anticipezi mai bine situațiile din preajma vehiculului.

EXTINDE-ȚI ARIA DE ACȚIUNE

Apreciază polivalența SUV-ului PEUGEOT 2008. Cu tehnologia Advanced Grip Control vei putea  gestiona ținuta de drum  a SUV-ului tău PEUGEOT 2008 pentru a se potrivi condițiilor de drum, selectând unul dintre cele trei moduri de rularei: Nisip, Noroi sau Zăpadă.

RULARE SEMI-AUTONOMĂ

SUV-UL compact PEUGEOT 2008 beneficiază de tehnologia PEUGEOT Drive Assist Plus , care oferă o experiență de condus semi-autonomă. Cu sistemul său de poziționare pe bandă  și regulatorul de viteză adaptiv cu funcția Stop & Go , acesta adaptează automat viteza  la poziția mașinii din față, menținând o distanță de oprire sigură.

SUV e-2008 - UȘURINȚĂ ÎN UTILIZARE

Urmărește acest videoclip 3D pentru a vedea cât de simplu funcționează SUV-ul compact electric PEUGEOT e-2008, dar și unele dintre caracteristicile sale cheie, inclusiv:

 • Locația trenului de rulare
 • Utilizarea
 • Reîncărcarea
 • Modurile de rulare
 • Frânare regenerativă și multe altele.
INFORMAȚII TEHNICE
MOTOR ELECTRIC


Motorul de 100 kW (136 CP) oferă o accelerație instantanee grație cuplului motor livrat imediat (260 Nm), precum și plăcerea de a conduce într-un mod flexibil, dinamic și silențios.

Cu o capacitate de 50kWh, bateria  este instalată ingenios pentru a economisi spațiu în compartimentul pasagerilor și în portbagaj.

AUTONOMIE & REÎNCĂRCARE

SUV PEUGEOT e-2008 oferă o  autonomie  până la 345 km WLTP.

Timpul estimat pentru încărcare:

 • 30 min pentru încărcare 80% a bateriei cu un încărcător public de 100 kW
 • 7.5 ore la un Wall Box (32 A) 7,4 kW
 • 15 ore la o priză clasică de uz domestic (8 A)
BENZINĂ & DIESEL

Sunt disponibile 3 motoare pe benzină:

 • 1.2 L PureTech 100 S&S BVM6
 • 1.2 L PureTech 130 S&S BVM6
 • 1.2 L PureTech 130 S&S EAT8

 

Sunt disponibile 2 motoare diesel:

 • 1.5 L BlueHDi 110 S&S BVM6
 • 1.5 L BlueHDi 130 S&S EAT8
DIMENSIUNI PEUGEOT 208
TARIFE & ACCESORII
Consultă lista de prețuri, echipamente și caracteristici tehnice.