NOUL CITROËN C5 AIRCROSS

CONFORT ABSOLUT ȘI STIL ASERTIV

Versiuni

Puncte forte

PLUG-IN HYBRID, BENZINĂ SAU DIESEL

O referință în materie de confort, spațiu și modularitate, Citroën C5 Aircross cunoaște o urcare în segment ilustrată de numeroasele elemente de design noi și de habitaclul mai modern.
SUV-ul este disponibil în versiunile plug-in hybrid, benzină și diesel. Alege motorul care răspunde cel mai bine nevoilor tale în materie de utilizare și modului tău de viață.

PLUG-IN HYBRID: EXPERIENȚA SUPREMĂ A CONFORTULUI

Motorul plug-in hybrid ce echipează Noul Citroën C5 Aircross amplifică starea de bine la bord grație beneficiilor oferite de condusul în modul electric pentru traseele cotidiene de până la 55 km (ciclu WLTP) și o autonomie nelimitată pentru traseele lungi, grație motorului pe benzină.
Clienții Noului Citroën C5 Aircross plug-in hybrid sunt eligibili pentru eco-bonus și prima de casare.

O PERSONALITATE MAI ELEGANTĂ, MAI MODERNĂ ȘI MAI DINAMICĂ

Noul Citroën C5 Aircross adoptă un stil mai asertiv și mai dinamic. SUV-ul evoluează pentru o prezență mai impunătoare și mai elegantă pe drum. Habitaclul său propune acum culori și materiale rafinate care amplifică spațiul și confortul la bord.

UNUL DINTRE CELE MAI CONFORTABILE ȘI MODULABILE SUV-URI

Citroën C5 Aircross se distinge prin spațiul la bord, modularitatea sa și un confort de neegalat în segmentul SUV-urilor compacte. Suv-ul beneficiază de programul Citroën Advanced Comfort®, bazat pe expertiza și inovațiile Mărcii.

Performante

PLUG-IN HYBRID

În versiunea plug-in hybrid, Noul C5 Aircross oferă performanțe optime grație motorului electric care completează motorul termic, pentru o putere combinată de 225 CP și un cuplu cumulat de 360 Nm.

VERSIUNI TERMICE

În versiunea termică, Noul Citroën C5 Aircross este echipat cu motoare Euro 6 eficiente și performante de ultimă generație:
– Benzină PureTech 130 S&S BVM6 sau EAT8;
– Diesel BlueHDi 130 S&S BVM6 sau EAT8.

PARTE FRONTALĂ NOUĂ

Citroën C5 Aircross evoluează pentru a fi mai impunător și mai elegant pe drum. Partea frontală propune o nouă față mai verticală ce amplifică personalitatea vehiculului. Aceasta oferă un nou limbaj de design, cu curbe ce dezvăluie linii mai structurate.

CULORI

Galerie