SUV PEUGEOT 5008 : SUV DE MARI DIMENSIUNI, CU 7 LOCURI

Cu o construcție sportivă, SUV-ul PEUGEOT 5008 reînnoiește modernitatea liniilor sale. Poziția sa de condus îmbunătățită și caracteristicile sale de vârf îți oferă senzațiile și performanța unui Grand Tourer.

OFERTELE MOMENTULUI
PEUGEOT SUV 5008

Avantaj client până la 3.800 €  

BOLD DESIGN*

Noul SUV PEUGEOT 5008 cu 7 locuri adoptă o siluetă modernă și elegantă, oferind un echilibru perfect între putere și rafinament. Partea frontală se afișează sculpturală și distinctivă. Postura dinamică și sportivă a caroseriei înălțate este pusă în valoare de inserția cromată ce extinde linia blocurilor optice până la spoilerul din spate. Noile jante din aliaj de 19″ «San Francisco» diamantate adaugă o notă finală siluetei atletice.

GRILĂ FĂRĂ RAMĂ

Noua grilă verticală cu aspect cadrilat este flancată de prize de aer fine, afișând o parte frontală perfect integrată, cu linii fluide. 

BLOCURI OPTICE FAȚĂ

Blocurile optice full LED echipate cu funcție SDL (Static Directional Lighting)Funcția de iluminare statică în viraje, care imbunătățește în mod semnificativ vizibiliatatea în curbe, disponibilă standard pe versiunile GT și GT Pack și opțional pe nivelurile de echipare ACTIVE și ALLURE, în funcție de țară., încadrate de faruri diurne sub formă de «colți luminoși» cu vârf cromat amplifică aspectul felin al SUV-ului. 

BLOCURI OPTICE SPATE

În partea din spate, aspectul modern al noului SUV PEUGEOT 5008 este amplificat de bandoul negru lucios, de noile stopuri moderne Full LED cu designul celor 3 gheare 3D, acoperite cu un geam transparent fumuriu și de semnalizatoarele secvențiale, perfect aliniate. 

PLAFON PANORAMIC

Plafonul «Black Diamond», echipat cu bare transversale din aluminiu amplifică designul fluid și robust al caroseriei. Plafonul panoramic cu deschidere sporește plăcerea călătoriilor pentru toți pasagerii și permite pătrunderea unui plus de lumină în habitaclu. 

AMPLIFIED TECHNOLOGY*

Amplifică senzațiile la volanul ansamblului PEUGEOT i-Cockpit®. Echipat cu volan compact, noul SUV PEUGEOT 5008 primește un ecran tactil HD nou de 10″ și un nou instrumentar de bord digital de 12.3″ cu display de înaltă calitate, în totalitate configurabil și personalizabil, pentru ca șoferul să poată urmări informațiile utile la condus fără a-și lua ochii de la drum.

* Tehnologie amplificată

INSTRUMENTAR DE BORD NOU

Cu o nuanță de negru mai profundă și un contrast mai bun, noul instrumentar de bord digital personalizabil și configurabil oferă o calitate mai bună a afișajului și o lizibilitate optimizată a informațiilor selectate de conducătorul auto.

TEHNOLOGIE
RULARE SEMIAUTONOMĂ

Află despre rularea semiautonomă cu pachetul Drive Assist PlusAcest pachet include sistemul de poziționare pe bandă și regulatorul de viteză adaptiv ce include funcția Stop & Go. Numai alături de o cutie de viteze automată EAT8. Disponibil standard, opțional sau indisponibil, în funcție de versiune.. Sistemul adaptează în mod automat viteza vehiculului la viteza vehiculului din față, menținând distanța de siguranță și asigură traiectoria în funcție de poziția dorită de șofer.

GRIP CONTROL

Cu tehnologia Advanced Grip ControlSistem de antipatinare optimizată cu 4 moduri de aderență: normal, zăpadă, noroi, nisip. Disponibil în funcție de versiune., poți adapta capacitatea de aderență a noului SUV PEUGEOT 5008 la condițiile meteo și de drum. În pantele abrupte, funcția Hill Assist Descent ControlHADC: sistem de asistență la coborârea în pantă. Disponibil opțional, în funcție de versiune. îți permite să controlezi viteza.

INFORMAȚII TEHNICE SUV 5008
BENZINĂ

Alege motorizarea pe benzinăSUV-ul PEUGEOT 5008 poate fi echipat, în funcție de motor, cu o cutie manuală BVM6 sau cu o cutie automată EAT8:

  • PureTech 130 S&S BVM6
  • PureTech 130 S&S EAT8
  • PureTech 180 S&S EAT8
DIESEL

Alegerea motorizarea dieselSUV-ul PEUGEOT 5008 poate fi echipat, în funcție de motor, cu o cutie manuală BVM6 sau cu o cutie automată EAT8 :

  • BlueHDi 180 S&S EAT8
  • BlueHDi 130 S&S EAT8
  • BlueHDi 180 S&S EAT8
SERVICII CONECTATE

Descoperă conectivitatea în stilul Peugeot. Controlează-ți SUV-ul PEUGEOT 5008 de la distanță cu aplicația MyPeugeot®

 

DIMENSIUNI PEUGEOT SUV 5008