PEUGEOT PARTNER & E-PARTNER: AUTOUTILITARA ELECTRICĂ

Testat de mai bine de 20 de ani de către profesioniști și cu o calitate de referință pe piață, PEUGEOT Partner oferă prin intermediul noii sale generații un nivel de confort și performanță de neegalat în gama vehiculelor comerciale, grație conceptului PEUGEOT i-Cockpit®, precum și libertatea de a alege între un motor pe benzină, diesel sau electric.

AVANTAJELE MOTORULUI ELECTRIC
O NOUĂ EXPERIENȚĂ DE CONDUS

Până la 275 de km autonomie (WLTP)

Experiența de condus 100% electrică oferă o nouă experiență, fără niciun compromis asupra performanțelor:

 • Volume de încărcare utile identice, 2 variante de lungime și versiuni personalizate
 • Sarcină utilă până la 800 kg
 • Capacitate de remorcare de până la 750 kg
 • O rulare lină, fără șocuri
 • Accelerație puternică datorită cuplului motor disponibil imediat
 • Un motor silențios
 • Confort sporit datorită vibrațiilor reduse
ECONOMII REALIZATE

0 g de C02 în timpul conducerii

Faci economii datorită:

 • Costului energiei electrice care este mai mic decât cel al combustibilului clasic
 • Costului redus de utilizare. grație puținelor operațiuni de întreținere
 • Subvenției guvernamentale de până la 45.000 de LEI
 • Utilizării modului de rulare ECO pentru optimizarea autonomiei bateriei.
UȘOR DE FOLOSIT

30 minute pentru a recupera 80% din autonomieLa o stație de încărcare rapidă de 100 kW. Timpul de încărcare poate varia în funcție de tipul și puterea stației de încărcare, de temperatura exterioară la punctul de încărcare și de temperatura bateriei. 

Ușurează-ți viața cu o încărcare rapidă și intuitivă:

 • Grație proiectului ChargeMyCar cu Free2Move Services, găsești un punct de încărcare oriunde te-ai afla, în orice moment.
 • Aplicația MyPeugeot îți permite, de asemenea, să gestionezi  încărcarea și precondiționarea termică, precum și alte funcții de la distanță.
 • Dacă ai nevoie de mai multă autonomie, Mobility Pass îți va permite să închiriezi un vehicul termic la un preț bun.
 • Grație serviciilor oferite de MyPEUGEOT și Free2Move, te bucuri de independență în gestionarea vehiculului tău electric.
ALEGE ÎN FUNCȚIE DE NEVOILE TALE

Profesioniști independenți sau administratori de flote, fiecare profesie are propriile sale așteptări. Pentru a satisface nevoile și utilizările specifice, PEUGEOT Partner este disponibil în mai multe versiuni: Asphalt, Grip și Cabină extinsă.

ZERO EMISII, ZERO COMPROMISURI

Noul PEUGEOT e-PARTNER este disponibil în aceleași versiuni ca și versiunile propulsate de motoare  pe benzină/diesel, pentru a răspunde tuturor tipurilor de utilizare: Furgondouă lungimi: Standard 4,40 m și Lung 4,75 m, până la trei locuri cu bancheta Multiflex  , cabină extinsăpână la cinci locuri, fixe sau rabatabile, numai în versiunea lungă cu un volum util de până la 4,4 m³pentru versiunea lungă (3,8 m3 pentru versiunea Standard) , care este strict același ca și pentru versiunile cu motor termic, datorită instalării bateriilor sub podea și o înălțime mai mică de 1,90 m, garantând accesul în majoritatea parcărilor. Pentru a satisface toate nevoile, noul PEUGEOT e-PARTNER este disponibil cu nivelurile de echipare PRO și PREMIUM, precum și în versiunile „ready to go” ASPHALTpentru șoferii ce parcurg distanțe mari  și GRIPpentru condiții dificile de acces . PARTNER ASPHALT

PARTNER TRANSFORMAT

O ofertă completă de transformări este disponibilă cu numeroase opțiuni robuste și funcționale prin intermediul atelierelor partenere ale Mărcii.

Baza de transformare eficientă permite atelierelor autorizate să adapteze vehiculul la nevoile unei clientele tot mai specializate.

 
PERFORMANȚĂ FĂRĂ COMPROMISURI

PEUGEOT Partner și e-Partner beneficiază de aceeași platformă modulară multienergie EMP2EMP2: Efficient Modular Platform.  Acest lucru oferă libertatea de a alege fără niciun fel de compromis între motoare pe benzină, diesel sau electric. Cu arhitectura sa optimizată, noul PEUGEOT e-Partner oferă același spațiu de încărcare și aceeași poziție de condus ca și motoarele pe benzină sau diesel.

UN LOOK DE “BUSINESS PARTNER” PENTRU O PERSONALITATE VERITABILĂ

Pentru că un vehicul comercial este un veritabil instrument de mobilitate și imagine, atenția specială acordată stilului, confortului la bord și utilizării simplificate a autoutilitarei PEUGEOT PARTNER îmbunătățește imaginea profesioniștilor și le oferă acestora o nouă experiență.

PEUGEOT PARTNER propune o parte frontală robustă cu grilă verticală și blocuri optice atent lucrate, o capotă orizontală scurtă, gardă la sol înaltă și console mai scurte. Pentru ca traseele lungi să fie și mai agreabile, o atenție specială a fost acordată confortului acustic.

CONCEPUT PENTRU A LUCRA MAI BINE
TARIFE & ACCESORII
Consultă lista de prețuri, echipamente și caracteristici tehnice.