PEUGEOT E-TRAVELLER: MPV-UL ELECTRIC ELEGANT

Bucură-te de o viziune modernă asupra călătoriilor și spațiilor larg deschise, cu PEUGEOT e-Traveller. Descoperă această mașină de familie echipată cu motor 100% electric ce îți oferă o autonomie de până la 330km .

OFERTELE MOMENTULUI
PEUGEOT E-TRAVELLER

Avantaj client până la 12.900 €  

NEXT GEN TRAVEL CAR BY PEUGEOT*

* MPV-ul de nouă generație marca PEUGEOT

Cu partea sa frontală modernă, PEUGEOT e-Traveller adaugă un design elegant personalității sale puternice. MPV-ul se adaptează tuturor nevoilor, grație celor 3 versiuni de lungime (Compact, Standard și Lung), modularității sale (5-8 locuri) și volumului portbagajului de până la 3.000l  .PEUGEOT Traveller reprezintă o invitație la călătorie,  pentru a te bucura de activitățile recreaționale sau deplasările lungi.

PARTE FRONTALĂ

PEUGEOT e-Traveller propune un design elegant și robust, confirmat de grila verticală, semnătura luminoasă cu LEDDotare standard și de farurile XenonDotare standard sau opțională, în funcție de versiune integrate în caroserie.

PLAFON VITRAT DUBLU

Cele două panouri vitrate Disponibil numai pe versiunile Standard și Lung – Dotare standard sau indisponibilă în funcție de versiune ce pot fi obturate separat oferă lumină naturală în habitaclu și o vedere panoramică asupra cerului.

Pavilionul multifuncțional include iluminare ambientală cu LEDDotare disponibilă numai pe versiunile Standard și Lung , iar luminile individuale de lectură sporesc confortul individual.

Pentru un plus de stare de bine la bord, MPV-ul PEUGEOT e-Traveller dispune de aeratoare individuale și funcție de climatizare cu difuzare fină pentru locurile din spate.

ACCESIBILITATE ȘI CONFORT

Interiorul MPV-ului compact PEUGEOT e-Traveller este proiectat pentru confortul conducătorului auto. Treapta oferă acces simplificat la scaunul ridicat, care domină drumul și oferă o poziție de condus specifică sedanurilor.

Designul pur și modern al postului de conducere asociază eleganța materialelor și ergonomia echipamentelor, precum instrumentarul de bord  și ecranul tactil de 7’’  , mereu la îndemână și ușor de urmărit.

Panoul de instrumente și ecranul tactil integrează un univers în totalitate electric, unde poți vizualiza fluxurile de energie electrică.

UN COCKPIT ÎN PLINĂ EVOLUȚIE

Panoul de instrumente specific cu ecran color de 3,5” ce echipează postul de conducere al MPV-ului PEUGEOT e-Traveller afișează în timp real informații utile la șofat, cum ar fi nivelul autonomiei și indicatorul de putere (CHARGE/ECO/POWERCHARGE: Regenerare, reîncărcare parțială a bateriei ECO: autonomie optimizată POWER: putere maximă ).

Butonul «e-Toggle» oferă acces imediat la funcțiile cutiei de viteze automate. Clienții pot alege între 3 moduri de condus ECO, NORMAL și POWERECO: optimizarea autonomiei – NORMAL: confort optim – POWER: optimizarea performanțelor atunci când se transportă sarcini grele .Frâna de parcare electrică este oferită în standard și este automată, fiind ușor de utilizat.

TEHNOLOGIE
VISIOPARK 1

Camera video pentru marșarier Dotare standard sau opțională cu ecran tactil de 7″, în funcție de versiune.se activează automat atunci când vehiculul este pus în marșarier. Camera video permite vizualizarea imaginii din spatele vehiculului la 180°, precum și a zonelor din jurul vehiculului. Sistemul este dotat cu repere gradate color care se rotesc odată cu volanul. Dacă sunt detectate obstacole, sistemul efectuează un zoom și afișează, la cerere, alte imagini.

ACTIVE SAFETY BRAKE

Active Safety BrakeDotare standard sau opțională, în funcție de versiune. este un sistem automat de frânare de urgență care limitează riscul de coliziune. Camera video și radarul detectează obstacolele fixe sau mobile. În acest caz, dacă șoferul reacționează, sistemul frânează în mod automat în locul acestuia. Impactul poate fi evitat dacă viteza este mai mică de 30km/h, iar consecințele unei coliziuni sunt reduse, indiferent de viteza vehiculului.

RECUNOAȘTEREA LIMITELOR DE VITEZĂ ȘI RECOMANDĂRI

Camera multifuncțională recunoaște indicatoarele de vitezăDotare opțională și alertează șoferul cu privire la limita de viteză pe panoul de instrumente și/sau pe head-up display.

Viteza citită poate fi înregistrată în regulatorul sau limitatorul de viteză, dacă acesta este activat.

GRIP CONTROL®

MPV-ul PEUGEOT e-Traveller este echipat cu Grip control® Dotare opțională sau indisponibilă, în funcție de versiune. , tehnologie ce oferă o motricitate îmbunătățită prin sistemul de control al tracțiunii.

Grație comutatorului rotativ dispus pe consola centrală poți selecta modul de tracțiune pe care îl dorești: Snow, Off-Road, Sand, Standard ESP și Off.

Acum poți să te relaxezi și să te bucuri de călătoriile tale.

INFORMAȚII TEHNICE EXPERT
MOTOR 100% ELECTRIC

Ușor de manevrat în oraș și sigur și robust la drum, PEUGEOT e-Traveller este echipat cu motor electric de 100kW (136 CP).

Motorul oferă o accelerare imediată grație cuplului motor de 260 Nm livrat imediat.

La volanul MPV-ului PEUGEOT e-Traveller experimentezi plăcerea unui condus flexibil, dinamic și silențiosNu uita, totuși, să păstrezi controlul asupra vehiculului și să fii atent la mediul exterior care nu este obișnuit cu vehiculele silențioase. .

AUTONOMIE & RECHARGE

Autonomia și încărcarea bateriei MPV-ului PEUGEOT e-Traveller îți permit să parcurgi până la 330 km în conformitate cu protocolul de certificare WLTP

O serie de soluții de încărcare sunt disponibile pentru a te ajuta:

DIMENSIUNI
E-TRAVELLER PREȚURI & ACCESORII
Consultă lista de prețuri, echipamente și caracteristici tehnice.