PEUGEOT E-RIFTER : UN VEHICUL ELECTRIC CU PÂNĂ LA 7 LOCURI

PEUGEOT e-Rifter dezvăluie un stil robust și asertiv. Interiorul său tehnologic, cu un spațiu și o modularitate remarcabile, te invită să te bucuri de o experiență unică de viață.

Descoperă această mașină de familie echipată cu un motor 100% electric care oferă o autonomie de până la 280 de km .

OFERTELE MOMENTULUI
PEUGEOT E-RIFTER

Avantaj client până la 12.700 €  

DISTINCTIVE PEUGEOT STYLING *

 Stilul distinctiv Peugeot

Fără compromisuri în ceea ce privește designul. Elegant, robust, agil și puternic, noul PEUGEOT e-Rifter este un simbol al versatilității. Cu capota sa scurtă și înaltă și garda la sol ridicată, împrumută cu brio codurile unui vehicul adaptat pentru toate drumurile.

DESIGN FĂRĂ COMPROMISURI

Farurile sale cu semnătură luminoasă LED DRLDaytime Running Lamp (lumini de zi) cu diodă emițătoare de lumină – Dotare disponibilă standard sau indisponibilă în funcție de versiune și grila verticală îi subliniază silueta echilibrată, compactă și dinamică.

CARACTER ÎNDRĂZNET

Cu silueta sa elegantă și liniile îngrijite, PEUGEOT e-Rifter nu trece neobservat.

Anumite atribute contribuie la afirmarea personalității sale și îi întăresc stilul remarcabil:

PEUGEOT I-COCKPIT® ÎN DEPLINĂ E-VOLUTIE

Cu PEUGEOT i-Cockpit® descoperi un stil de condus mai agil și mai instinctiv datorită volanului compactinstrumentarului de bord de tip head-up și ecranului tactil de mari dimensiuni.

PEUGEOT i-Cockpit® oferit de noul e-RIFTER evoluează tehnologic cu două noi ecrane, pentru a împărtăși toate informațiile necesare pentru gestionarea corectă a unui vehicul 100% Electric.

Panoul de bord analogic standard este potrivit pentru gestionarea unui vehicul electric si este dotat cu: un powermetru, un indicator de consum pentru accesoriile de confort termic (încălzire, aer condiționat), un indicator al nivelului de încărcare a bateriei și un ecran color

INSTRUMENTAR DE BORD 100% DIGITAL
  • Poți alege ca și dotare opțională instrumentarul de bord 100% digital, un ecran de înaltă definiție, de 10″, care înlocuiește clasicele cadrane de bord.
  • Afișarea informațiilor care încorporează cele mai recente evoluții în ceea ce privește designul grafic al mărcii PEUGEOT este complet configurabilă și personalizabilă.
  • Instrumentarul de bord oferă mai multe moduri de afișare, accesibile prin intermediul unui buton de pe volan, permițându-ți să personalizezi „à la carte” PEUGEOT i-Cockpit®. De exemplu, poți alege navigația, gestionarea fluxurilor electrice sau sistemele de asistență la condus.
TEHNOLOGIE
SISTEME DE ASISTENȚĂ LA MANEVRARE

Cu diferitele sisteme de asistență la condus ale noului PEUGEOT e-RIFTER, te bucuri de mai multă libertate și plăcere:

Fii echipat în toate circumstanțele.

SISTEME DE ASISTENȚĂ LA CONDUS
GRIP CONTROL

Cu Advanced Grip ControlDotare disponibilă opțional sau indisponibilă, în funcție de versiune – Gamă specifică de anvelope montate pe jante din aliaj de 16 inchi și scut de protecție a motorului, dinamica noului e-Rifter beneficiază de tracțiune îmbunătățită pentru o și mai bună stabilitate.

Poți naviga între 5 moduri de rulare (Standard, Zăpadă, All-road, Nisip, ESP OFF) cu ajutorul comutatorului plasat pe consola centrală. Cei mai pretențioși vor alege versiunea cu tracțiune pe 4 roțiDotare disponibilă opțional, în funcție de versiune – versiunea cu tracțiune pe 4 roți dezvoltată cu partenerul nostru DANGEL.

HILL ASSIST DESCENT CONTROL
Cu funcția HADCHill Assistant Descent Control a Advanced Grip ControlDotare disponibilă opțional sau indisponibilă, în funcție de versiune, noul PEUGEOT e-RIFTER menține o viteză redusă pe pante abrupte.

Așa că poți rămâne concentrat pe direcție și te bucuri de mai multă siguranță, confort și control.
BATERIE DE ÎNALTĂ PERFORMANȚĂ

 

INFORMAȚII TEHNICE EXPERT
MOTOR 100% ELECTRIC

Pe cât de ușor de manevrat în oraș, pe atât de robust și de sigur pe drum, noul PEUGEOT e-Rifter este echipat cu un motor electric de 100 kW (136 CP).

Acest motor oferă o accelerație instantanee datorită cuplului motor de 260 Nm, disponibil imediat.

AUTONOMIE & REÎNCĂRCARE

Pentru a profita din plin de autonomia de 280 km WLTPd a noului PEUGEOT e-Rifter, îți sunt disponibile mai multe soluții de reîncărcare.

Sunt disponibile două tipuri de încărcătoare de bordÎncărcător standard monofazat de 7,4 kW și încărcător trifazat opțional de 11 kW:

  • Un încărcător standard monofazat de 7,4 kW
  • Un încărcător trifazat opțional de 11 kW
TRANZIȚIA ENERGETICĂ

Simplifică-ți călătoriile și gestionarea vehiculului electric cu toate serviciile special concepute pentru a-ți facilita tranziția energetică:

  • PEUGEOT Easy-Charge
  • PEUGEOT Easy-Move
  • PEUGEOT Easy-Care
DIMENSIUNI
TARIFE & ACCESORII
Consultă lista de prețuri, echipamente și caracteristici tehnice.