PEUGEOT 508, SEDANUL VÂRF-DE-GAMĂ PLUG-IN HYBRID SAU TERMIC

Apreciază designul radical și îndrăzneț oferit de sedanul PEUGEOT 508.
Bucură-te de o experiență de condus intensă, precum și de inovații tehnologice avansate.
Descoperă angajamentul nostru Power of Choice și alege modelul tău PEUGEOT 508 echipat cu un motor termic sau plug-in hybrid eficient cu o autonomie WLTP de până la 54 km în regim de rulare mixt  și până la 65 km în regim de rulare urban  .

OFERTELE MOMENTULUI
PEUGEOT 508 PLUG-IN HYBRID ALLURE

Avantaj client până la 7.700 €  

PEUGEOT 508 ALLURE

Avantaj client până la 3.700 €  

SEDANUL RADICAL

Cu silueta sa joasă și dinamică, partea frontală agresivă și un stil dur și robust, sedanul radical premium PEUGEOT 508 anunță o nouă eră ce îmbină sportivitatea și eleganța.
Liniile sale sculptate, noua grilă cadrilată Dark Chrome in negru lucios  și semnătura sa luminoasă subliniază spiritul său elegant, îndrăzneț și inovator.

SĂ FIE LUMINĂ

Pentru un confort vizual sporit atât ziua, cât și noaptea, semnătura luminoasă distinctivă a branduluiDotare standard, opțională sau indisponibilă în funcție de versiune. oferă faruri Full-LED cu funcție de auto-reglareAceastă funcție ajustează automat nivelul fluxului luminos în funcție de încărcarea vehiculului, pentru a nu provoca disconfort celorlalți participanți la trafic. , funcție cornering statică și semnalizatoare LED frontale.

FĂ-TE REMARCAT

Semnătura luminoasă spate pune în evidență LED-urile ce crează 3D „efectul ghearelor”Dotare standard, opțională sau indisponibilă în funcție de versiune. , cu o secvență unică de aprindere dinamică la încuierea și descuierea mașinii. Intensitatea luminoasă se reglează automat la condițiile de lumină, sporind vizibilitatea vehiculului.

PLAFONUL CE-ȚI DEZVĂLUIE LUMEA

Descoperă frumusețea peisajelor din jurul tău. Plafonul vitrat cu deschidere panoramică Dotare opțională sau indisponibilă în funcție de versiune. oferă tuturor pasagerilor, inclusiv ocupanților banchetei spate, o vedere unică asupra peisajului.

CALITATE FĂRĂ COMPROMISURI

Portierele elegante, fără ramă, completează armonios liniile clare de design ale sedanului premium PEUGEOT 508.

În acest scop, echipa de design a valorificat toate experiența sa pentru a oferi o estetică și o calitate fără compromisuri. Minuțioasa muncă se vede în proporțiile caroseriei, în calitatea asamblării, dar și în calitatea materialelor. În final, fiecare detaliu oferă propria sa contribuție la perfecțiune.

INEGALABILUL PEUGEOT I-COCKPIT®

Preia controlul PEUGEOT i-Cockpit® și experimentează poziția de condus agilă și vizionară, cu volanul său compact, head-up display configurabil și ecran tactil capacitiv HD de 10″ .
Instrumentarul de bord și ecranul central  oferite de PEUGEOT 508 PLUG-IN HYBRID integrează un univers în totalitate dedicat, care îți permite să vizualizezi fluxurile de energie, modul de condus , nivelul autonomiei în regim de rulare electric, autonomia oferită de motorul electric și afișajul puterii .

UNIVERSUL PLUG-IN HYBRID

Ecranul tactil HD capacitiv de 10″Dotare standard. îți permite să accesezi funcțiile de setare a parametrilorPrin intermediul navigației. și informațiile legate de condus ale noului PEUGEOT 508 HYBRID:

 • Fluxurile de energie care arată funcționarea sistemului hibrid
 • Statisticile privind consumul de combustibil și de energie electrică
 • Localizarea punctelor de încărcare și afișarea nivelului autonomiei rămase în modul de rulare 100% electric**
 • Setarea parametrilor bateriei
 • Activarea funcției e-Save
TEHNOLOGIE
NIGHT-VISION

Noaptea sau în condiții de vizibilitate redusă, sistemul de camere cu infraroșu NIght VisionSistem de viziune nocturnă. Dotare opțională sau indisponibilă în funcție de versiune. detectează prezența pietonilor sau a animalelor în fața vehiculului, pentru o siguranță optimă de condus.

Imaginea este afișată în câmpul tău vizual pe panoul de instrumente digital, însoțit de o alertă.

CONDUS SEMI-AUTONOM

Cu Drive Assist Plus PackDotare standard, opțională sau indisponibilă în funcție de versiune. , conduci modelul PEUGEOT 508 în regim semi-autonom.

Folosind sistemul Adaptive Cruise Control cu funcție Stop & Go și sistemul Lane Positioning Assist, viteza mașinii se adaptează automat la cea a mașinii din față și vehiculul este menținut pe banda aleasă de șofer.

FULL PARK ASSIST

Tehnologia FULL PARK ASSISTAsistență activă pentru parcarea paralelă sau perpendiculară. Dotare standard, opțională sau indisponiiblă în funcție de versiune. oferă asistență pentru parcarea COMPLET automată paralelă sau perpendiculară.

Șoferul activează funcția de pe butonul schimbătorului de viteze și, fără să fie nevoit să atingă volanul sau pedalele, sistemul detectează dacă spațiul este suficient, accelerează și frânează după cum este necesar pentru a parca mașina.

OPTIMIZEAZĂ AUTONOMIA VEHICULULUI TĂU

Păstrează autonomia bateriei modelului PEUGEOT 508 PLUG-IN HYBRID selectând modul de condus adecvat traseului tău sau preferințelor tale:

FRÂNARE REGENERATIVĂ

Funcția „BRAKE”oferită de PEUGEOT 508 PLUG-IN HYBRID încetinește vehiculul fără a folosi pedala de frână.

Funcționând pe principiul frânei de motor, aceasta încarcă și bateria.

Șoferul poate selecta această funcție prin intermediul manetei schimbătorului de viteze, în oricare dintre modurile de rulare.

INFORMAȚII TEHNICE 508
PLUG-IN HYBRID

Pentru o putere maximă combinată de 165 kW / 225 CP, tehnologia plug-in hybrid oferită de PEUGEOT 508 PLUG-IN HYBRID asociază:

 • Un motor PureTech pe benzină (132 kW/180 CP)
 • Un motor electric (80 kW/110 CP)
 • Cutie de viteze automată electrificată e-EAT8
AUTONOMIE & TIMP DE ÎNCĂRCARE

În funcție de versiune, autonomia în modul electric, omologată WLTP este cuprinsă:

 • între 50 și 54 km în regim de rulare mixt
 • între 60 și 65 km în regim de rulare urban

Timpii estimați pentru o reîncărcare completă a modelului PEUGEOT 508 HYBRID :

 • 1h45 la un Wall Box (32 A) 7,4 kWCu încărcătorul de bord monofazat (7,4 kW) disponibil opțional. 
 • 4h la o priză standard de mare putere (16 A)Cu încărcătorul de bord monofazat (3,7kW). 
 • 7h la o priză standard (8 A)Cu încărcătorul de bord monofazat (3,7kW). 

 

BENZINĂ & DIESEL

PEUGEOT 508 beneficiază de motoare pe benzină PureTech sau diesel BlueHD de ultimă generație, care oferă un consum de combustibil îmbunătățit, plăcere de condus și performanțe deosebite.

Sunt disponibile 2 opțiuni:

 • 1,2L PureTech 130 S&S EAT8
 • 1,5L BlueHDi 130 S&S EAT8

 

DIMENSIUNI PEUGEOT 508
PREȚURI 508 & ACCESORII
Descoperă broșura în format electronic și catalogul de prețuri, echipamente și caracteristici tehnice ale noului PEUGEOT 508.