Peugeot 508 SW

Peugeot 508 SW

Descoperă PEUGEOT 508: sedanul radical premium cu un aspect îndrazneț și caracteristici tehnologice de ultimă generație pentru o experiență de condus intensă grație motorizărilor pe BENZINĂ, DIESEL și PLUG-IN HYBRID.

STIL

Break-ul îndrăznet

Cu designul său angular și robust, liniile elegante și grila expresivă, PEUGEOT 508 SW afișează o eleganță modernă, atât generoasă, cât și atletică. În partea din spate, evacuarea dublă cromată subliniază spiritul său sportiv, iar banda neagră strălucitoare prezintă o nouă semnătură Full LED, cu efecte 3D inedite.

I-COCKPIT®

Spectaculosul peugeot i-cockpit®

Un post de conducere vizionar.

Cu volanul său compact, afișajul digital personalizabil și ecranul tactil capacitiv HDi sistemul PEUGEOT i-Cockpit® al vârfului de gamă PEUGEOT 508 SW promite ergonomie și senzații intense la condus.

În versiunea PLUG-IN HYBRID , afișajul digital și ecranul tactil al sistemului PEUGEOT i-Cockpit® fac parte dintr-un univers în totalitate hybrid, unde poți vizualiza informații privind consumul de energie (energie electrică și combustibil).

CONECTAT ÎN PERMANENTĂ

Pentru a fi conectat cu lumea mașinii, noul PEUGEOT 508 SW este echipat cu încărcare wireless pentru smartphone și funcție Mirror Screen care permite duplicarea aplicațiilor compatibile pe ecranul capacitiv de 10ʺ. Grație recunoașterii vocalei și serviciilor TomTom®, navigația conectată 3D afișează în timp real toate informațiile esențiale de care ai nevoie în timp ce conduci.

SCAUNE ERGONOMICE

Instalează-te la bord și savurează suspensia scaunelor certificate AGR de mari dimensiuni, cu lungime, unghi de înclinare și suport lombar reglabile, ce pot fi setate și memorate.

Pentru un plus de confort, 508 SW oferă un sistem premium de masaj multipunct pentru șofer și pentru pasagerul din dreapta sa.

SONORIZARE HiFi FOCAL®

508 SW propune un sistem acustic de înaltă fidelitate semnat FOCAL® , liderul francez în materie de acustică, recunoscut pentru tehnologiile sale brevetate și semnătura sonoră unică.

Sistemul are zece difuzoare și beneficiază de tehnologia exclusivă FOCAL®, oferind o bună stabilitate a sunetului, indiferent de conținut, precum și plăcerea unui sunet pur și detaliat la bordul vehiculului.

MOTORIZĂRI

O experientă de condus intensă.

Break-ul vârf-de-gamă PEUGEOT 508 SW promite o rulare flexibilă și o ținută de drum exemplară, susținută de suspensiile controlate electronici. Motorizările sale Euro6 PureTech și BlueHDi de înaltă eficiență și cutia de viteze automată EAT8 oferă un plus de plăcere, pentru o experiență la bord și mai intensă.

TEHNOLOGII

Sigurantă și sisteme de asistentă la condus

Oferind a gamă extinsă de echipamente de înaltă tehnologie, PEUGEOT 508 SW este echipat cu cea mai recentă generație a sistemelor de asistență la condus care sporesc siguranța, te ajută în manevrele delicate și să înțelegi și să anticipezi mai bine traficul și condițiile rutiere.

SAFETY PACK

Cu ajutorul Safety Packi, sistemele de asistență a șoferului veghează permanent pentru a-ți asigura călătorii fără griji. Safety Pack include sistemul de frânare de urgență Active Safety Brake, cu sistemul de avertizare la risc de coliziune Distance Alert, sistemul de avertizare  Lane Departure și sistemul de recunoaștere a limitelor de viteză cu recomandări.

Safety Pack Plusi oferă un plus de siguranță. Pachetul include tehnologiile Active Safety Brake cu Distance Alert, Lane Keeping Assist și Speed Limit Recognition și Recommendation.

Safety Pack Plus oferă echipamente avansate de siguranță, cu sistemele Active Blind Spot Monitoring, Driver Attention Alert, High Beam Assist și Extended Traffic Sign Recognition pentru a te afla mereu cu un pas înaintea pericolelor de pe drum.

NIGHT VISION

REALITATE AUGMENTATĂ.

Noaptea sau în condiții de vizibilitate redusă, sistemul de camere cu infraroșu Night Visioni detectează prezența pietonilor sau a animalelor în fața vehiculului, dincolo de raza de acțiune a farurilor.

Imaginea este afișată în câmpul tău vizual pe panoul de instrumente digital, însoțit de o alertă.

FULL PARK ASSIST

MANEVREAZĂ MAȘINA MAI SIMPLU.

Tehnologia FULL PARK ASSIST oferă asistență pentru parcarea automată paralelă sau perpendiculară. Șoferul activează funcția de pe butonul schimbătorului de viteze și, fără să fie nevoit să atingă volanul sau pedalele, sistemul detectează dacă spațiul este suficient și accelerează/frânează după cum este necesar pentru a parca mașina. De asemenea, sistemul ajută la scoaterea mașinii din locul de parcare.

Videoclipul care ilustrează tehnologia Full Park Assist este unul 3D, folosind drept model conceptul PEUGEOT Exalt.

SERVICII CONECTATE

Imbunatateste-ti experienta Peugeot

Cu mai multe servicii disponibile, beneficiile sunt nesfârșite. Descoperă conectivitatea în stilul PEUGEOT.

APLICATIA MYPEUGEOT®

Ramai conectat cu masina ta

Beneficiezi de servicii personalizate în timp real, sincronizate cu conturile tale, prin aplicația gratuită MYPEUGEOT®:

  • Ești mereu atent la starea vehiculului (date legate de condus, locație).
  • Acces rapid și ușor la asistența PEUGEOT.
  • Gestionezi cerințele de întreținere și servicii ale vehiculului tău.
  • Supraveghezi cu ușurință încărcarea bateriei și temperatura din noul tău PEUGEOT.
Derulează în sus