508 SW PEUGEOT SPORT ENGINEERED, BREAK-UL PLUG-IN HYBRID

Cu gama PEUGEOT SPORT ENGINEERED, intri în universul Neo-Performanței marca PEUGEOT.

Testează eficiența performanței sportive cu emisii scăzute și dezlănțuie-ți simțurile la volanul break-ului electrificat vârf-de-gamă 508 SW PSE PLUG-IN HYBRID.

FULL SENSATION EXPERIENCE*

Experimentează estetica elegantă și postura impunătoare a noului break plug-in hybrid 508 SW PEUGEOT SPORT ENGINEERED.

Noua grilă neagră emblematică cu lamele plutitoare și aripioare verticale, silueta joasă și ecartamentul mărit accentuează eficienţa genelor sale dinamice.

ARTA DE A CONDUCE ȘI DE A CĂLĂTORI

Savurează noi senzaţii la volan, la comanda sistemului PEUGEOT i-COCKPIT®.

Apreciază agilitatea volanului compact și pilotează fără a trebui să-ţi iei ochii de la drum, graţie dispunerii ergonomice a interfeţelor personalizabile.

Toate detaliile interioare, începând cu planșa de bord și covorașe și până la cotiere și pragurile de ușă faţă cu logo-ul PEUGEOT SPORT adoptă un finisaj impecabil, cu o notă de Kryptonite.

 
PEUGEOT SPORT INSIDE*
* CONCEPUT ÎN BAZA EXPERTIZEI PEUGEOT SPORT

Pentru a beneficia de cel mai înalt nivel de responsivitate, flexibilitate și plăcere la condus, PEUGEOT SPORTPeugeot Sport și-a perfecționat, de mai bine de 10 ani, expertiza în tehnologia hybrid-electrică în cadrul competițiilor și pe stradă. După proiectele 908 HY, 908 HYbrid4, 308 Rhybrid et 208 FE, Neo-Performanța este acum disponibilă pentru toți, odată cu lansarea noului 508 PSE PLUG-IN HYBRID, care va fi sprijinită, începând cu 2022, de un nou program WEC Endurance. și-a adus întreaga expertiză în materie de tehnologie hybrid la proiectarea break-ului 508 SW PSE PLUG-IN HYBID, echipat cu sisteme de asistență la condus de ultimă generație oferite de marca PEUGEOT.

HIGH EFFICIENCY*

Experimentează eficiența unui motor de înaltă performanță și versatilitatea motorizării plug-in hybrid: autonomie de până la 45 km WLTP în ciclu combinat  și de până la 53 km în ciclu urban .

Cu o putere totală reală de 360 CP oferită prin asocierea între două motoare electrice și un motor termic, forța combinată a celor două energii și a patru roți motrice, 508 SW PSE PLUG-IN HYBRID asigură o tracțiune optimizată și o accelerare remarcabilă cu un cuplu maxim de 520 Nm.

INDEPENDENȚĂ TOTALĂ
45 KM (WLTP) AUTONOMIE ÎN MODUL ELECTRIC

Autonomie omologată WLTP în modul Electric:

  • până la 45 km în regim de rulare mixt
  • până la 53 km în regim de rulare urban
CENTRE DE EXPERTIZĂ PEUGEOT SPORT ENGINEERED

Fă acum o programare într-unul dintre centrele noastre dedicate, unde experții noștri te vor întâmpina pentru a te bucura de o experiență excepțională la bordul noului sedan 508 PEUGEOT SPORT ENGINEERED plug-in hybrid de înaltă performanță.

BUSINESS
508 PEUGEOT SPORT ENGINEERED

Adu-ți afacerea în era Neo-Performanței PEUGEOT.

Descoperă motorizarea de înaltă performanță cu emisii scăzute oferită de noua gamă eficientă și electrificată PEUGEOT SPORT ENGINEERED.