508 PEUGEOT SPORT ENGINEERED, SEDANUL PLUG-IN HYBRID

Intră în era neo-performanței marca PEUGEOT. 
Antrenează-ți spiritul estetic și inovator la volanul noului sedan 508 sau break 508 SW PEUGEOT SPORT ENGINEERED. Savurează senzațiile unei performanțe sportive cu emisii scăzute oferite de noua gamă de produse eficiente și electrificate semnate PEUGEOT SPORT ENGINEERED.

O EXPERIENȚĂ PLINĂ DE SENZAȚII

Experimentează o estetică ce asociază eficiența și expresivitatea.
Cu noile coduri stilistice ce modernizează limbajul performanței, 508 PSE PLUG-IN HYBRID adoptă o postură puternică și impunătoare.

PLĂCERE ȘI SENZAȚII LA CONDUS

Amplifică arta condusului și călătoriilor la comanda sistemului PEUGEOT i-COCKPIT®.
Apreciază agilitatea volanului compact și pilotează fără a trebui să-ți iei ochii de la drum grație noului instrumentar de tip head-up ce afișează informațiile utile la condus direct în raza vizuală a conducătorului auto.

PEUGEOT SPORT INSIDE*
* CONCEPUT ÎN BAZA EXPERTIZEI PEUGEOT SPORT

Pentru a beneficia de cel mai înalt nivel de resposivitate, flexibilitate și plăcere la condus, PEUGEOT SPORTPeugeot Sport și-a perfecționat, de mai bine de 10 ani, expertiza în tehnologia hybrid-electrică în cadrul competițiilor și pe stradă. După proiectele 908 HY, 908 HYbrid4, 308 Rhybrid et 208 FE, Neo-Performanța este acum disponibilă pentru toți, odată cu lansarea noului 508 PSE PLUG-IN HYBRID, care va fi sprijinită, începând cu 2022, de un nou program WEC Endurance. și-a adus întreaga expertiză în materie de tehnologie hybrid la proiectarea sedanului 508 PSE PLUG-IN HYBID, echipat cu sisteme de asistență la condus de ultimă generație oferite de marca PEUGEOT.

HIGH EFFICIENCY*

 

Experimentează eficiența unui motor de înaltă performanță și versatilitatea motorizării plug-in hybrid: autonomie de până la 45 km WLTP în ciclu combinat  și de până la 53 km în ciclu urban . 
Cu o putere totală reală de 360 CP oferită prin asocierea între două motoare electrice și un motor termic, forța combinată a celor două energii și a patru roți motrice, 508 PSE PLUG-IN HYBRID asigură o tracțiune optimizată și o accelerare remarcabilă cu un cuplu maxim de 520 Nm

INDEPENDENȚĂ TOTALĂ

Grație serviciilor oferite de MyPeugeot® și Free2Move services, te bucuri de mai multă independență ca oricând atunci când vine vorba de gestionarea vehiculului tău hibrid.

CONTROL DE LA DISTANȚĂ

Controlezi și planifici încărcarea direct de pe smartphone. De asemenea, poți gestiona temperatura din mașină.

CENTRE DE EXPERTIZĂ PEUGEOT SPORT ENGINEERED

Fă acum o programare într-unul dintre centrele noastre dedicate, unde experții noștri te vor întâmpina pentru a te bucura de o experiență excepțională la bordul noului sedan 508 PEUGEOT SPORT ENGINEERED plug-in hybrid de înaltă performanță.

BUSINESS
508 PEUGEOT SPORT ENGINEERED

Adu-ți afacerea în era Neo-Performanței PEUGEOT.

Descoperă motorizarea de înaltă performanță cu emisii scăzute oferită de noua gamă eficientă și electrificată PEUGEOT SPORT ENGINEERED.