PEUGEOT 3008 : SUV COMPACT PLUG-IN HYBRID SAU TERMIC
Descoperă SUV-ul PEUGEOT 3008 și stilul său unic revoluționar. Inegalabilul PEUGEOT i-Cockpit®, precum și gama de tehnologii inovatoare implementate la bord au fost concepute pentru a-ți spori starea de bine și siguranța.
Datorită angajamentului nostru Power of Choice, oferă-ți libertatea de a alege un motor pe benzină, diesel sau plug-in hybrid cu o autonomie WLTP de până la 59 km în regim de rulare mixt și până la 75 km în regim de rulare urban.
 
 
OFERTELE MOMENTULUI
PEUGEOT 3008 PLUG-IN HYBRID

Avantaj client până la 7.400 €  

PEUGEOT 3008

Avantaj client până la 3.400 €  

BRIGHTER DESIGN*

Liniile puternice adoptate de SUV-ul PEUGEOT 3008 asociază forța și rafinamentul, dinamismul și finețea. Partea frontală  inovatoare exprimă personalitatea puternică a acestui SUV. Acest model vârf de gama inaugurează o perspectivă îndrăzneață asupra epocii modernității.

* Design inspirat

PARTEA FRONTALĂ

Partea frontală puternică, elegantă și inedită a noului SUV PEUGEOT 3008, cu grila verticală fără ramă și aripile în prelungire prefigurează codurile estetice de mâine.

BLOCURILE OPTICE FAȚĂ

Semnătura luminoasă față include, începând cu nivelul de echipare de bază, blocuri optice cu LED puse în valoare de luminile de zi DRL ce imită colții de felină caracteristici mărcii Peugeot, ușor de recunoscut încă de la prima vedere, dar și de farurile Full LED cu funcție SDLFuncția de iluminare statică în viraje, care îmbunătățește în mod semnificativ vizibilitatea în curbe, disponibilă standard pe versiunile GT și GT Pack și opțional pe nivelurile de echipare ACTIVE și ALLURE, în funcție de țară..

INSERȚII PE ARIPI
Inserțiile cromate de pe aripile față aflate în prelungirea blocurilor optice se continuă cu ornamentul cromat atașat de-a lungul arcului plafonului, până la spoilerul spate.

Sofisticată și dinamică, această linie urmărește mișcarea siluetei SUV-ului PEUGEOT 3008 HYBRID.
JANTE DIN ALIAJ

Jantele din aluminiu de 19’’ San Francisco Dotare standard pe nivelurile de echipare 3008 GT Pack și GT Pack HYBRID, în funcție de țară diamantate cu design inedit, protecțiile ample pentru pasajele roților și pragurile de ușă solide amplifică dinamismul SUV-ului PEUGEOT 3008.

ENHANCED EXPERIENCE*

Cu postul de conducere ergonomic vârf-de-gamă PEUGEOT i-Cockpit® inovator, experiența de condus la bordul SUV-ului PEUGEOT 3008 devine simplă și inutitivă. Echipat cu volan compact multifuncțional, un ecran tactil HD de 10″, comenzi elegante Toggles Switches și head-up display digital, acesta îți oferă condiții amplificate de siguranță și confort.


În versiunea plug-in hybrid, PEUGEOT i-Cockpit® integrează un univers în totalitate dedicat care permite șoferului să vizualizeze, pe instrumentarul de bord digital informații utile la condus (modul de condus, nivelul de încărcare a bateriei și distanța care poate fi parcursă în modul electric) și pe ecranul tactil, statistici privind consumul de energie.


*Experiență amplificată

ECRAN TACTIL HD de 10"

Noul ecran tactil HD de 10″ Disponibil standard, opțional sau indisponibil, în funcție de versiune îți permite să accesezi funcțiile de setare a parametrilor și informațiile utile la condus ale noului SUV PEUGEOT 3008 PLUG-IN HYBRID:

 • Fluxul de energie care ilustrează funcționarea sistemului hibrid
 • Statistici privind consumul de energie electrică și carburant
 • Localizarea terminalelor de încărcare și distanța rămasă care poate fi parcursă în modul electric Prin intermediul navigației, în funcție de țară 
 • Configurarea încărcării
 • Activarea funcției e-Save
TEHNOLOGIE
LIBERTATEA DE A ALEGE

Alege motorizarea:
Plug-in hybrid
, apreciezi versatilitatea și te bucuri de plăcerea de a conduce 100% electric pentru călătoriile tale zilnice.Cu combustie internă, alegi dintre motoarele performante și eficiente PureTech sau BlueHDi, echipate cu funcția Stop & Start.

INFORMAȚII TEHNICE
MOTORIZĂRI PLUG-IN HYBRID

Pentru senzații intense, noul SUV PEUGEOT 3008 este oferit în versiuni PLUG-IN HYBRID4 300 e-EAT8 AWD (4 roți motrice) și PLUG-IN HYBRID 225 e-EAT8 FWD (2 roți motrice).

Acestea asociază:

 • Un motor pe benzină PureTech de 147 kW/200 CPPentru PLUG-IN HYBRID4 sau un motor de 132 kW/180 CPPentru PLUG-IN HYBRID 
 • Un motor de 81 kW în partea din față și un al doilea motor de 83 kW în partea din spate pentru versiunea PLUG-IN HYBRID4.
AUTONOMIE & REÎNCĂRCARE

În funcție de versiune, autonomia în modul Electric (omologată WLTP) este cuprinsă:

 • Între 54 și 59 km în regim de rulare mixt
 • Între 71 și 75 km în regim de rulare urban

Sunt disponibile mai multe soluții de reîncărcare, private sau publice

BENZINĂ & DIESEL

În varianta de combustie internă sunt disponibile o versiune de motorizare pe benzină și o versiune de motorizare Diesel.

Benzină:

 • PureTech 130 S&S BVM6 sau EAT8
 • PureTech 180 S&S EAT8

Diesel : 

 • BlueHDi 130 S&S BVM6 sau EAT8
DIMENSIUNI PEUGEOT 3008
PREȚURI 3008 & ACCESORII