SOLICITĂ O OFERTĂ PERSONALIZATĂ PENTRU PEUGEOT 5008
Bold design

Noul SUV PEUGEOT 5008 cu 7 locuri adoptă o siluetă modernă și elegantă, oferind un echilibru perfect între putere și rafinament.

Cu semnătura luminoasă inconfundabilă a mărcii și o nouă grilă fără cadru, partea frontală, sculpturală și distinctivă se integrează perfect, arborând o nouă bară de protecție cu placă metalică și prize de aer laterale în nuanță negru lucios.

 

Amplified technology

Amplifică senzațiile la volanul ansamblului PEUGEOT i-Cockpit® modern, inovator și ergonomic.

Echipat cu volan compact pentru un plus de manevrabilitate și șapte comutatoare, noul SUV PEUGEOT 5008 primește un ecran tactil HD nou de 10″ și un nou instrumentar de bord digital de 12.3″ cu display de înaltă calitate, în totalitate configurabil și personalizabil, pentru că șoferul să poată urmări informațiile utile la condus fără a-și lua ochii de la drum.

Motorizări de înaltă eficientă

Agil și ușor de manevrat, noul SUV PEUGEOT 5008 oferă performanța dinamică și confortul acustic al unui Grand Tourer.

SUV-ul este echipat cu motoare de ultimă generație PureTech pe benzină sau diesel BlueHDi, omologate Euro 6d, ce dispun de tehnologia «Stop&Start».

Cu motorizările eficiente ce pot fi asociate cu cutie de viteze automată EAT8i, o greutate optimizată și rază de bracare ultra-scurtă, noul SUV PEUGEOT 5008 oferă plăcerea unei direcții agile și precise și o plăcere la condus incitantă.

TERMENII ȘI CONDIȚIILE
PEUGEOT 5008

Consum combustibil 5,1 – 7,0 (combinat, WLTP). Emisii CO2 (combinat, WLTP): 133 – 158 (g/km)
Garanţie contractuală de 4 ani, în limita a 100.000 km.

Ofertă valabilă în limita stocului disponibil, supusă unor termene și condiții valabile prin PSIPAN, derulat de Administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru Mediu.

Prețul include TVA și este obținut prin scaderea reducerilor comerciale oferite de importator și, acolo unde este cazul, a contravalorii maximale a primei de casare și a ecobonusurilor conform Programelor Rabla / Rabla Plus 2023 (PSIPAN 2023: 1€ = 5,0000 RON).

Deși s-au făcut toate eforturile pentru a asigura corectitudinea specificațiilor produselor și prețurilor, la data publicării, ne rezervăm dreptul de a modifica informațiile afișate, cu privire la: date tehnice, prețuri, culori, dotări, accesorii și caracteristicile acestora sau să dezactivăm orice model, oricând.

Maşinile din imagine sunt cu titlu de prezentare.