SOLICITĂ O OFERTĂ PERSONALIZATĂ PENTRU NOUL PEUGEOT 408
CONFORT VÂRF DE GAMĂ

În partea din spate, dar și în partea din față te bucuri de accesibilitatea noului sedan PEUGEOT 408. Rândul 2 beneficiază de un spațiu generos pentru un confort optim al pasagerilor. Numeroasele spații de depozitare de pe consola centrală găzduiesc cu ușurință obiectele și accesoriile personale.

COMENZI I-TOGGLE PERSONALIZATE

Noile comenzi PEUGEOT i-Toggle, configurabile în totalitate, îți oferă acces rapid și intuitiv la funcțiile esențiale de zi cu zi. Poți seta și salva preferințele tale în materie de afișaj, ambianță și setări.

O ATMOSFERĂ RELAXANTĂ

Experimentează o nouă definiție a stării de bine la bordul noului PEUGEOT 408 cu: Iluminat ambiental cu LED, Sistemul HI-FI Premium Focal, Sistemele AQS și Clean Cabin pentru calitatea și tratamentul aerului.

NOUL PEUGEOT 408 PLUG-IN HYBRID
Neașteptat din orice unghi l-ai privi. Bucură-te de libertatea de a alege între un motor pe benzină sau plug-in hybrid.
MOTORIZĂRI PLUG-IN HYBRID

Sunt disponibile 2 motorizări Plug-In Hybrid care asociază:

  • Un motor electric de 81 kW
  • O cutie automată electrificată cu 8 rapoarte e-EAT8
  • Un motor PureTech de 180 CP (132 kW) sau un motor PureTech de 150 CP (110 kW)
AUTONOMIE & REÎNCĂRCARE

Autonomie în modul Electric în curs de omologare WLTP. Timpii necesari pentru o reîncărcare completă:

  • 1h40 la o stație de încărcare de tip Wall Box
  • 3h05 la o priză de mare putere
  • 7h05 la o priză standard
MOTORIZARE PE BENZINĂ

Motorul pe benzină PureTech 130 EAT8i S&S, disponibil cu padele pe volan, se remarcă prin eficință și confort la condus.

TERMENII ȘI CONDIȚIILE
NOUL PEUGEOT 408 / PEUGEOT 408 PLUG-IN HYBRID

Ofertă valabilă în limita stocului disponibil, supusă unor termene și condiții valabile prin PSIPAN, derulat de Administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru Mediu.

Prețul include TVA și este obținut prin scaderea reducerilor comerciale oferite de importator și, acolo unde este cazul, a contravalorii maximale a primei de casare și a ecobonusurilor conform Programelor Rabla / Rabla Plus 2023 (PSIPAN 2023: 1€ = 5,0000 RON).

Deși s-au făcut toate eforturile pentru a asigura corectitudinea specificațiilor produselor și prețurilor, la data publicării, ne rezervăm dreptul de a modifica informațiile afișate, cu privire la: date tehnice, prețuri, culori, dotări, accesorii și caracteristicile acestora sau să dezactivăm orice model, oricând.

Maşinile din imagine sunt cu titlu de prezentare.