Solicita o oferta personalizata pentru Citroën Jumper

GALERIE VIDEO & FOTO

Tehnologie avansata

Odata cu tehnologia au avansat si functiile multimedia din interiorul modelului Jumper, adaugand un nou nivel de functionalitate si conectivitate. Plansa de bord integreaza acum ecranul tactil de 5 inchi cu functii Bluetooth, USB si MP3 CD player, transformand modelul intr-o reala prelungire a biroului, cu scaun reglabil pe inaltime/lombar si o suprafata utila de lucru, disponibila chiar si la volan.

Bine echipat

Disponibil cu o variata gama de dotari, precum sistemul pneumatic de suspensie* (*optional) sau tehnologiile cu senzori de parcare, camera video pentru marsarier, sau sistemul de notificare pentru depasirea involuntara a benzii de mers, Cruise Control si posibilitatea de programare a vitezei, modelul poate fi controlat usor, ca un adevarat partener de lucru pe care te poti baza, pentru cerinte la nivel profesionist.

Versatil, spatios si eficient

Cu 4 tipuri de caroserie care pot fi configurate cu lungimi si inaltimi diferite (L1H1 – L1H4), conduci relaxat pentru ca impreuna cu Jumper, afacerea ta este pe drumul cel bun. Modelul dispune de un spatiu util de incarcare cu valori cuprinse intre 8 – 17 m³ si motorizari economice, cu valori de putere incepand de la 110CP, pana la 160CP, iar pentru un plus de siguranta, masina poate fi echipata, optional si cu sistemul Hill Descent Control, care controleaza coborarea in panta, indiferent de greutatea incarcaturii.

TERMENII ȘI CONDITIILE

Ofertă supusă unor termene și condiţii valabilă în limita stocului disponibil. Garanţie contractuală de 2 ani, fară limită de kilometri.
Maşina din imagine este cu titlu de prezentare.