Solicita o ofertă personalizată pentru noul CITROËN C5 X

CITROËN C5 X

SPATIU INTERIOR EXCEPTIONAL

Cele 3 locuri din spate invita la odihna si la destindere, cu un spatiu pentru picioare exceptional, o latime confortabila si un spatiu pentru cap generos. O veritabila invitatie la confort si la stare de bine.

VOLUM PORTBAGAJ 545 L PANA LA 1640 L

Polivalent si practic in utilizarea de zi cu zi, C5 X dispune de un portbagaj cu volum generos, conceput in spiritul break-urilor, cu o deschidere larga si in forma cubica, un prag de incarcare coborat si pereti drepti. C5 X ofera o podea plana atunci cand bancheta spate este rabatata. Manerele accesibile din portbagaj permit rabatarea cu usurinta a banchetei din spate. Pentru a ascunde continutul portbagajului, hayonul este echipat cu o polita de bagaje individuala care faciliteaza incarcarea. Si pentru a nu fi prins cu garda jos in momentul deschiderii sau inchiderii acestuia, hayonul motorizat dispune de functia maini libere.

TERMENII ȘI CONDITIILE

CITROËN C5 X
Oferte supuse unor termene și condiții.
Consum mixt cu valori cuprinse între 5,3 și 6,8 l/100km și emisii CO2 cu valori cuprinse între 138 și 153 g/km (WLTP).
Garanţie contractuală de 4 ani, în limita a 100.000 km.
Deși s-au făcut toate eforturile pentru a asigura corectitudinea specificațiilor produselor și preturilor, la data publicării, ne rezervăm dreptul de a modifica informațiile afișate, cu privire la: date tehnice, prețuri, culori, dotări, accesorii și caracteristicile acestora sau sa dezactivam orice model, oricand.
Maşinile din imagine sunt cu titlu de prezentare.