Solicita o ofertă personalizată pentru noul CITROËN C5 X Hybrid

CITROËN C5 X

SUSPENSIA ACTIVA CITROËN ADVANCED COMFORT®

Selectorul amplasat pe consola centrala permite alegerea modului de condus: Electric, Hybrid, Confort sau Sport. Suspensia Activă Citroën Advanced Comfort® se adapteaza fiecarui mod de condus.

  • – Electric: C5 X Hybrid dispune de o autonomie de pana la 55km, adaptata pentru majoritatea traseelor cotidiene ale utilizatorilor. Kilometri întregi parcursi fara a consuma carburant.
  • – Hybrid: Gestionarea intre motorul electric si cel termic se face automat, pentru o eficienta optima.
  • – Confort: Pe baza modului Hybrid, acest mod de condus ofera un plus de fiabilitate gratie Suspensiei Active Citroën Advanced Comfort®.
  • – Sport: C5 X Hybrid ofera performante dinamice gratie motorului electric care completeaza motorul termic, pentru o putere combinata de 225 CP. Suspensia Activa Citroën Advanced Comfort® devine mai ferma pentru o tinuta de drum mai buna.

SPATIU INTERIOR EXCEPTIONAL

Cele 3 locuri din spate invita la odihna si la destindere, cu un spatiu pentru picioare exceptional, o latime confortabila si un spatiu pentru cap generos. O veritabila invitatie la confort si la stare de bine.

TERMENII ȘI CONDITIILE

CITROËN C5 X Hybrid
Oferte supuse unor termene și condiții.
Consum mixt cu valori cuprinse între 5,3 și 6,8 l/100km și emisii CO2 cu valori cuprinse între 138 și 153 g/km (WLTP).
Garanţie contractuală de 4 ani, în limita a 100.000 km.
Deși s-au făcut toate eforturile pentru a asigura corectitudinea specificațiilor produselor și preturilor, la data publicării, ne rezervăm dreptul de a modifica informațiile afișate, cu privire la: date tehnice, prețuri, culori, dotări, accesorii și caracteristicile acestora sau sa dezactivam orice model, oricand.
Maşinile din imagine sunt cu titlu de prezentare.