Solicita o ofertă personalizată pentru noul CITROËN C5 AIRCROSS HYBRID

CITROËN C5 AIRCROSS SUV HYBRID

20 DE SISTEME DE ASISTENTA LA CONDUS

C5 Aircross SUV ofera o gama larga de sisteme de asistenta pentru sofer, cu 20 de tehnologii pentru siguranta, confort la bord si condus simplificat, indiferent de conditiile de trafic. Tehnologia Highway Driver Assist reprezinta un prim pas spre rularea autonoma, deoarece permite masinii sa regleze fara ajutorul soferului viteza, traiectoria si pozitia intre benzile de circulatie. Aceasta combina sistemul de control al vitezei de croaziera cu functia Stop&Go.

MOTORIZARI DE ULTIMA GENERATIE

În versiunea hibrid plug-in, Noul C5 Aircross oferă performanțe optime datorită motorului electric care sporește motorul termic, pentru o putere cumulată de 225 CP și un cuplu cumulat de 360 Nm. Versatil, vă permite să vă bucurați de plăcerea de a conduce 100% electric și permite accesul în toate zonele cu trafic restricționat din centrul orașului. Pentru călătoriile mai lungi, motorul pe benzină preia controlul.

TERMENII ȘI CONDITIILE

CITROËN C5 Aircross Hybrid SUV
Oferte supuse unor termene și condiții.
Consum mixt cu valori cuprinse între 5,3 și 6,8 l/100km și emisii CO2 cu valori cuprinse între 138 și 153 g/km (WLTP).
Garanţie contractuală de 4 ani, în limita a 100.000 km.
Deși s-au făcut toate eforturile pentru a asigura corectitudinea specificațiilor produselor și preturilor, la data publicării, ne rezervăm dreptul de a modifica informațiile afișate, cu privire la: date tehnice, prețuri, culori, dotări, accesorii și caracteristicile acestora sau sa dezactivam orice model, oricand.
Maşinile din imagine sunt cu titlu de prezentare.