CITROËN Ë-C4 ELECTRIC

Citroën reinventează berlina compactă

Versiuni

Puncte forte

100% ËLECTRIC

Noul Citroën ë-C4 ELECTRIC îți permite să rulezi zilnic în modul electric, perfect izolat de drum și de lumea exterioară, în deplină relaxare, ca într-un cocon : toate imperfecțiunile drumului sunt filtrate. Funcționarea silențioasă, mișcarea fluidă a vehiculului, plăcerea la condus, suspensia “catifelată”, scaunele Advanced Comfort confortabile, absența vibrațiilor la bord, ergonomia și utilizarea simplificată a interfețelor și serviciilor dedicate contribuie la un plus de confort la bord, pentru toți pasagerii.

Noul Citroën ë-C4 ELECTRIC este deja disponibil pentru comandă.

DESIGN DISTINCTIV

Designul Noului ë-C4 ELECTRIC asociază eleganța, fluiditatea și dinamismul unei berline prin volumele fluide, liniile elegante, detaliile grafice de identitate, dar și prin forța, caracterul și robustețea unui SUV, grație roților de mari dimensiuni, caroseriei generoase și musculare și protecțiilor la 360° din jurul caroseriei.
Noul ë-C4 ELECTRIC propune în exclusivitate:
● Monograma ë pe aripi și pe partea din spate a vehiculului,
● Un pachet cromatic Anodised Blue,
● Un decor specific pe portierele ușilor,
● Jante din aliaj 18’’ Crosslight diamantate, dotare exclusivă pe modelele electrice, concepute special pentru a economisi energia.

MOBILITATE ELECTRICĂ ÎN CLASA Ë-CONFORT

Noul Citroën ë-C4 ELECTRIC întruchipează mobilitatea tehnologică și modernă, un sedan cu o nouă dimensiune a confortului pentru o experiență de condus inedită 100% electrică :
● zero emisii, zero zgomote, zero stres: absența vibrațiilor, fără zgomot de motor,
● Cuplu motor disponibil imediat pentru performanțe imediate și un condus fluid,
● Precondiționarea termică a habitaclului de la distanță, prin aplicația My Citroën sau cu ajutorul ecranului tactil de 10″.

Pe lângă plăcerea de a conduce în modul 100% electric, fără emisii de CO2 și cu costuri de utilizare reduse, Noul Citroën ë-C4 ELECTRIC permite accesul în zonele cu trafic restricționat din orașe.

SERVICIU DEDICAT UNIVERSULUI TEHNOLOGII : ELECTRIC ȘI INTUITIV

Noul Citroën ë-C4 ELECTRIC oferă câteva interfețe intuitive, ușor de citit și de utilizat.
● Modul specific de afișare dedicat de pe combina de bord digitală îți permite să vizualizezi viteza sau autonomia și oferă acces la trei informații esențiale: indicatorul de putere, fluxul de energie sau confortul termic.
● Meniurile specifice ale ecranului tactil de 10″ plasat în centrul planșei de bord afișează fluxul de energie, statisticile de consum și ecranul de programare a încărcării amânate a bateriei.
● Când mașina se încarcă, ecranul afișează informații legate de încărcare: timpul de încărcare rămas, autonomia recuperată, viteza de încărcare.

Performante

3 MODURI DE CONDUS

3 moduri de condus îți stau la dispoziție:

• Normal pentru a obține cel mai bun compromis între autonomie și performanțe dinamice,
• Eco pentru optimizarea consumului de energie,
• Sport pentru a acorda prioritate performanței, cu putere și cuplu la valoare maximă.

Selectorul modului de condus este situat pe consola cutiei de viteze automate.

CUTIE DE VITEZE AUTOMATĂ EAT8

Noua unitate de comandă a cutiei de viteze automată oferă 3 poziții (R, N și D) pentru a selecta cu ușurință treapta de marșarier, neutru sau pe cea de mers înainte. De asemenea, este asociată cu alte două poziții:

● P pentru a activa modul Parking,
● B pentru a activa modul Brake, dedicat motorului electric.

100% ËLECTRIC

Galerie