NOUL CITROËN C5 X

NOUL CITROËN C5 X

PLUG-IN HYBRID SAU BENZINĂ

Noul Citroën C5 X este o combinație unică între eleganța unui sedan, dinamismul unui break și poziția de condus ridicată a unui SUV. Cu C5 X ai puterea de a alege! Acesta este disponibil în versiunea plug-in hybrid și pe benzină.

O SILUETĂ AVANGARDISTĂ

C5 X este unic pentru că asociază eleganța unui sedan cu capota sa lungă, dinamismul unui break cu portbagajul de mari dimensiuni și poziția de condus ridicată a unui SUV, grație roților cu diametru mare.

O INVITAȚIE LA CĂLĂTORIE ÎNTR-UN CONFORT ABSOLUT

Habitaclul Noului Citroën C5 X degajă un veritabil sentiment de căldură, liniște și spațiu. Volumele generoase, senzația de primire oferită, atenția unică acordată dataliilor și un caracter practic inedit sunt o reală invitație la călătorie.

TEHNOLOGII ÎN SERVICIUL SIGURANȚEI ȘI CONFORTULUI

Noul Citroën C5 X este dotat cu tehnologii avansate, pentru ca tu să te bucuri de confort, liniște și siguranță de fiecare dată când călătorești.

PLUG-IN HYBRID

Adaptat tuturor tipurilor de utilizare, C5 X Hybrid combină toate avantajele unui condus 100% electric pentru traseele cotidiene, grație motorului de 81,2 kW și autonomiei oferite de motorul pe benzină PureTech 180 Stop & Start Euro 6.3, pentru călătoriile mai lungi. Această tehnologie rezultă în emisii de CO2 de la 29 g/km (ciclu WLTP).
Cutia automată electrică ë-EAT8 asigură o fluiditate și o plăcere la condus remarcabile, cu un cuplu de 360 Nm disponibil imediat.

BENZINĂ

Noul Citroën C5 X este echipat cu motorizări pe benzină performante, eficiente și omologate conform standardului Euro 6.3, oferind libertatea de a alege între motoarele PureTech 130 Stop & Start sau PureTech 180 Stop & Start.
Pentru un plus de fluiditate și relaxare la volan, C5 X este echipat cu cutia de viteze automată EAT8.

Noul Citroën C5 X oferă o poziție de condus ridicată, grație unei gărzi la sol mai înalte în comparație cu un sedan tradițional și unor roți cu diametru mare (720 mm).
Poziția de condus mai înaltă asigură un plus de siguranță și de vizibilitate.

Noul Citroën C5 X se distinge pe un segment mai degrabă tradițional.
Hayonul său oferă o deschidere amplă și un prag de încărcare coborât.
Capota lungă, liniile aerodinamice, talia înaltă și profilul din zona roților spate îi oferă distincție și dinamism.
Linia alungită a plafonului se termină cu un spoiler superior flotant și aerodinamic. Un al doilea spoiler negru lucios oferă forță și stabilitate la frânare.

Derulează în sus