NOUL CITROËN C5 X

O INVITATIE LA CĂLĂTORIE

Versiuni

Puncte forte

PLUG-IN HYBRID SAU BENZINĂ

Noul Citroën C5 X este o combinație unică între eleganța unui sedan, dinamismul unui break și poziția de condus ridicată a unui SUV. Cu C5 X ai puterea de a alege! Acesta este disponibil în versiunea plug-in hybrid și pe benzină.

O SILUETĂ AVANGARDISTĂ

C5 X este unic pentru că asociază eleganța unui sedan cu capota sa lungă, dinamismul unui break cu portbagajul de mari dimensiuni și poziția de condus ridicată a unui SUV, grație roților cu diametru mare.

O INVITATIE LA CĂLĂTORIE ÎNTR-UN CONFORT ABSOLUT

Habitaclul Noului Citroën C5 X degajă un veritabil sentiment de căldură, liniște și spațiu. Volumele generoase, senzația de primire oferită, atenția unică acordată dataliilor și un caracter practic inedit sunt o reală invitație la călătorie.

TEHNOLOGII ÎN SERVICIUL SIGURANTEI ȘI CONFORTULUI

Noul Citroën C5 X este dotat cu tehnologii avansate, pentru ca tu să te bucuri de confort, liniște și siguranță de fiecare dată când călătorești.

Performante

PLUG-IN HYBRID

Adaptat tuturor tipurilor de utilizare, C5 X Hybrid combină toate avantajele unui condus 100% electric pentru traseele cotidiene, grație motorului de 81,2 kW și autonomiei oferite de motorul pe benzină PureTech 180 Stop & Start Euro 6.3, pentru călătoriile mai lungi. Această tehnologie rezultă în emisii de CO2 de la 29 g/km (ciclu WLTP).
Cutia automată electrică ë-EAT8 asigură o fluiditate și o plăcere la condus remarcabile, cu un cuplu de 360 Nm disponibil imediat.

BENZINĂ

Noul Citroën C5 X este echipat cu motorizări pe benzină performante, eficiente și omologate conform standardului Euro 6.3, oferind libertatea de a alege între motoarele PureTech 130 Stop & Start sau PureTech 180 Stop & Start.
Pentru un plus de fluiditate și relaxare la volan, C5 X este echipat cu cutia de viteze automată EAT8.

UN STIL ELEGANT ȘI DINAMIC

Noul Citroën C5 X se distinge pe un segment mai degrabă tradițional.
Hayonul său oferă o deschidere amplă și un prag de încărcare coborât.
Capota lungă, liniile aerodinamice, talia înaltă și profilul din zona roților spate îi oferă distincție și dinamism.
Linia alungită a plafonului se termină cu un spoiler superior flotant și aerodinamic. Un al doilea spoiler negru lucios oferă forță și stabilitate la frânare.

CULORI

Galerie