NOUL CITROËN C5 X HYBRID

NOUL CITROËN C5 X HYBRID

VERSATILITATE ȘI PLĂCERE LA CONDUS

Pe lângă versiunea pe benzină, Noul Citroën C5 X este disponibil în versiunea plug-in hybrid, o ofertă adaptată tuturor tipurilor de utilizare, pentru călătoriile de zi cu zi și călătoriile neprevăzute, fără restricții și în deplină libertate. Noul Citroën C5 X feră o mobilitate electrică tehnologică și modernă, în serviciul confortului și versatilității la utilizare: mobilitatea în clasa ë-Confort. Cu C5 X, ești eligibil pentru ecobonus și prima de casare.

AUTONOMIE DE PÂNĂ LA 55 KM ÎN MODUL ELECTRIC

Noul Citroën C5 X plug-in hybrid este adaptat pentru majoritatea traseelor cotidiene. În modul electric, acest oferă:
. O autonomie cuprinsă între 54 și 55 km (în funcție de echipamentele opționale și condițiile reale de utilizare);
. Un condus silențios la viteze de până la 135 km/h;
. Un condus eco-friendly cu emisii de C02 de 0g/km;
Bateria Noului Citroën C5 X plug-in hybrid are o garanție de 8 ani sau 160.000 km pentru 70% din capcacitatea inițială a acesteia.

RULARE 100% EFICIENTĂ

Noul Citroën C5 X plug-in hybrid oferă un condus fluid, dinamic și relaxat:
. Un motor pe benzină de 180CP și un motor electric de 81,2 kW (110CP) pentru o putere combinată de 225 CP și un cuplu combinat de 360 Nm;
. 4 moduri de condus: Electric, Hybrid, Confort și Sport;
. Consum de la 1,3 L/100km pentru emisii de CO2 de la 29 g/km, ciclul WLTP;
. Consum optimizat prin intermediul încărcării zilnice;
. Modul Brake care recuperează energia bateriei în timpul fazelor de frânare și decelerare.

ÎNCĂRCARE ZILNICĂ SIMPLĂ ȘI PRACTIC

Sunt disponibile multiple soluții pentru reîncărcarea Noului Citroën C5 X plug-in hybrid:
. Wallbox: cu cablul opțional mod 3, acesta permite o încărcare de la 0 la 100% în 3h25 sau în 1h40, cu încărcătorul de bord opțional de 7,4 kW.
. Priză de tip Green’up: bateria se încarcă în 3h55 cu cablul ranforsat mod 2 în dotare opțională.
. Priză standard: bateria se reîncarcă 100% în 7h05 sau în cursul unei nopți, cu cablul mod 2 în dotare standard.
Stațiile de încărcare de 100kW nu sunt compatibile cu Noul Citroën C5 X plug-in hybrid.

PLUG-IN HYBRID

Noul Citroën C5 X plug-in hybrid oferă performanțe optime grație motorului electric, care completează motorul termic, pentru o putere cumulată de 225 CP și un cuplu motor cumulat de 360 Nm.

Ë-CONFORTUL UNUI PLUG-IN HYBRID

Fără zgomot, fără vibrații, o izolare acustică a drumului și mediului exterior, grație geamurilor față și spate laminate: la bordul modelului C5 X plug-in hybrid experiența de condus atinge un nivel maxim de confort și liniște.
Cele două motoare își unifică forțele pentru o rulare fluidă a mașinii. Cutia de viteze automată ë-EAT8, rapidă și eficientă, amplifică plăcerea la condus cu un cuplu disponibil imediat.

. Viteza: La viteze de 130km/h, autonomia Noului Citroën C5 X plug-in hybrid este înjumătățită în comparație cu valorile omologate WLTP.
. Temperatura: Autonomia bateriei este afectată de condițiile climatice și consecințele acestora, inclusiv încălzirea habitaclului și aerul condiționat.
.Stilul de condus: Un condus fluid și fără șocuri optimizează autonomia bateriei Noului Citroën C5 X plug-in hybrid.
. Greutatea transportată: Accesoriile transportate pe plafon sau o greutate substanțială a vehiculului afectează consumul mașinii tale.

Noul Citroën C5 X plug-in hybrid se caracterizează prin simplitatea cu care poate fi utilizat:
. Cablurile de încărcare pot fi depozitate într-un spațiu dedicat aflat sub podeaua portbagajului.
. Trapa de încărcare, amplasată în partea stângă spate a mașinii, include un martor luminos pentru a putea urmări procesul de încărcare, care poate fi consulat de la distanță folosind aplicația My Citroën.
. Atunci când mașina rulează în modul 100% electric, un martor luminos albastru vizibil din exterior, se aprinde în oglinda retrovizoare interioară pentru a putea fi reperat în trafic, în special în centrele urbane unde accesul este reglementat.
. Încărcarea poate fi programată prin intermediul ecranului tactil sau al aplicației My Citroën pentru a profita de tarifele în afara orelor de vârf.

În versiunea plug-in hybrid, Citroën C5 X dispune de ecrane dedicate condusului în modul electric:
. Instrumentarul de bord digital permite vizualizarea nivelului de încărcare sau a autonomiei disponibile și oferă acces la indicatorul de putere și fluxul de energie.
. Ecarnul tactil afișează starea de funcționare a sistemului, setările încărcării programate a bateriei, precondiționarea termică sau configurația funcției e-save ce permite conducătorului auto să păstreze o rezervă de energie electrică. În timp ce C5 X Hybrid se află în curs de încărcare, ecranul afișează timpul rămas pentru a obține o încărcare completă.

Aplicația My Citroën îți permite, direct de pe smartphone, să consulți nivelul de încărcare a bateriei, timpul de încărcare și autonomia rămasă a Noului Citroën C5 X plug-in hybrid și să programezi încărcarea zilnică și startul precondiționării termice.

Derulează în sus