NOUL CITROËN C4

Noul CITROËN C4

Noul C4 este echipat cu Suspensiile Citroën cu Amortizare Hidraulică Progresivă® ce asigură un confort inedit și un veritabil efect de „covor zburător” în beneficiul stării de bine la bord, al dinamismului și plăcerii la condus.

Principiul de funcționare este simplu. Suspensiile Citroën cu Amortizare Hidraulică Progresivă® adaugă două amortizoare hidraulice de o parte și de alta: unul pentru decompresie și unul pentru compresie. Suspensia funcționează în doi timpi, în funcție de solicitările drumului:
● La compresiile și decompresiile ușoare, arcul și amortizorul controlează împreună mășcările verticale, fără a solicita amortizoarele hidraulice. Senzația este aceea că mașina survolează denivelările drumului: acesta este efectul de covor zburător.
● La compresiile și decompresiile majore, arcul și amortizorul acționează împreună cu amortizoarele hidraulice, care încetinesc gradual mișcarea și împiedică opririle bruște . Amortizorul hidraulic absoarbe și disipează energia stocată. Dispare astfel fenomenul de balansare, iar pasagerii sunt perfect izolați de imperfecțiunile drumului.

PUNCTE FORTE

MOTORIZĂRI : BENZINĂ SAU DIESEL

Noul Citroën C4 oferă motorizări Euro 6d de ultimă generație pe benzină sau Diesel :
● Un condus flexibil și eficient,
● Pe benzină, alegerea puterii între 100 CP și 155 CP,
● Motorizări Diesel ce oferă între 110 CP și 130 C,
● Transmisia automată EAT8 de ultimă generație cu 8 rapoarte pentru schimbări fluide de trepte și emisii de CO2 controlate.

CUTIE DE VITEZE AUTOMATĂ EAT8

Cutia de viteze automată EAT8 cu 8 rapoarte este asociată cu o nouă comandă din metal cu model guilloche. Această propune 3 poziții (R, N și D) pentru a selecta cu ușurință mersul în marșarier și 2 comenzi:
● P pentru a activa modul Park,
● M pentru a activa modul de condus manual pe motorizările benzină și diesel ,
● sau B pentru a activa modul Brake pe motorizarea electrică.

Noul CITROËN C4 - OH HAPPY DAY!

Derulează în sus