NOUL CITROËN C4 X

Descoperă Citroën C4 X, eleganța unei siluete fastback, atitudinea unui SUV și autenticitatea atemporală a unui hatchback. Disponibil și în versiune complet electrică

DESIGN

Puncte forte

DESCOPERĂ NOUL MODEL CITROËN C4 X

Descoperă noul C4 X. Toate variantele de propulsie au caracteristici identice în ceea ce privește confortul, designul și caracterul practic al interiorului. Disponibil pentru comandă la sfârșitul anului 2022.

DESIGN DISTINCTIV

Stilul noului C4 X îndrăznesc să conteste codurile tradiționale de design ale caroseriei compacte pentru a-ți oferi un vehicul inovator și distinctiv: un design la intersecția dintre forma elegantă a unui fastback și aspectul modern al unui SUV, împreună cu rafinamentul și spațiul atemporal găsite într-un model cu 4 uși.

ELEGANTĂ ȘI PLĂCEREA AUTENTICĂ DE A CONDUCE

Noul C4 X oferă o varietate a celor mai noi tehnologii de asistare a șoferului. Până la 20 de sisteme avansate îmbunătățesc siguranța șoferului și reduc stresul pentru șofer și pasageri.

CONFORT REAL

În interiorul noului și C4 X, șoferul și pasagerii se vor bucura de o senzație de liniște sufletească, confort și spațiu de neegalat datorită experienței Citroën Advanced Comfort.

Performante

BENZINĂ

Noul Citroën C4 X este echipat cu motoare pe benzină eficiente și de înaltă performanță:
. PureTech 100 Stop & Start Euro 6.4, cutie de viteze manuală cu 6 trepte;
. PureTech 130 Stop & Start Euro 6.4, cutie de viteze automată EAT8;
. PureTech 130 Stop Euro 6.1, cutie de viteze automată EAT8;

DIESEL

Noul Citroën C4 X este disponibil, de asemenea, și cu un motor diesel eficient și performant:
BlueHDi 130 Stop & Start Euro 6.4 cutie de viteze automată EAT8.

Galerie