NOUL CITROËN C3

Noul CITROËN C3

Atitudinea și stilul noului Citroën C3 evoluează și conferă o forță naturală mașinii. Formele sale puternice evidențiate de noile elementele grafice se inspiră din lumea SUV.

Două noi culori atrag imediat atenția – Elixir Red și SPring Blue – pe lângă culorile care sunt deja cunoscute (Perla Nera Black, Steel Grey, Platinum Grey, Sand și Polar White).

În plus față de tema coloristică cu aspect rafinat oferită în standard, noul Citroën C3 oferă două noi teme interioare opționale, inclusiv elemente de decor speciale pentru scaune și inserții de nuanță.

Inspirat de clienții săi și de modul lor de a utiliza mașina, noul Citroën C3 îți ușurează rutina zilnică datorită gamei sale de dotări de confort, precum și echipamentelor de siguranță.
. FRONT PARKING ASSISTANCE: conceput pentru a ușura călătoriile urbane, acest sistem include 6 senzori de asistență la parcarea față, care sunt declanșați sub formă de avertizare sonoră.
. HILL START ASSIST: Acest sistem de asistență ajută vehiculul să pornească din rampă. Acest lucru previne mișcarea nedorită a vehiculului pe o rampă atunci când pedala de frână este eliberată și acționează pe rampele mai mari de 3% prin stabilizarea mașinii timp de 2 secunde.
. REAR VIEW CAMERA: Atunci când este angrenată treapta pentru merul înapoi, această cameră afișează pe ecranul principal ceea ce se găsește în spatele mașinii. Imagine este însoțită de etichete de culoare care depind de apropierea de un obstacol. Un real ajutor pentru a facilita manevrele de mers cu spatele.
. HANDS-FREE IGNITION AND ACCESS: Acest sistem îți permite să încui/descui și să pornești mașina ținând cheia în buzunar. Mașina recunoaște astfel șoferul imediat ce acesta se apropie.

PUNCTE FORTE

MOTORIZĂRI DE ULTIMĂ GENERATIE

Noul Citroën C3 benficiază de motoare de ultimă generație, performante, eficiente și certificate conform standardului de emisii Euro 6:
. versiuni în 3 cilindri benzină PureTech 83 (PureTech 83 S&S BVM5) și 110 (PureTech 110 S&S BVM6 sau EAT6).

CUTIE DE VITEZE AUTOMATĂ EAT6

Pentru o mai mare flexibilitate și relaxare la volan, noul Citroën C3 este disponibil și alături de cutia de viteze automată EAT6 (PureTech 110 S&S EAT6).

Noul CITROËN C3 - pentru că viața este mult mai frumoasă în culori

Derulează în sus