NOUL CITROËN C3 AIRCROSS SUV

CEL MAI DISTINCTIV, CONFORTABIL ȘI VERSATIL SUV

Versiuni

Puncte forte

SCAUNE ADVANCED COMFORT

Noul C3 Aircross SUV amplifică confortul la bord cu noile scaune Citroën Advanced Comfort.

MODULARITATE

Noul C3 Aircross SUV oferă o modularitate de referință grație banchetei spate cu spătar rabatabil în raport de 2/3 – 1/3 și scaunelor care culisează la 150 mm în 2 secțiuni independente. Scaunul față al pasagerului se rabatează pentru a obține o lungime de încărcare de până la  2,4 m.

SPATIU INTERIOR

Noul C3 Aircross SUV beneficiază de un spațiu interior de referință, gândit pentru toți pasagerii. Volumul portbagajului stabilește standardul în segment.

GRIP CONTROL

Noul Citroën C3 Aircross SUV se aventurează pe toate tipurile de drumuri grație tehnologiei Grip Control cu funcția Hill Assist Descent.

Performante

4 MOTORIZĂRI

Noul Citroën C3 Aircross SUV oferă o gamă largă de motorizări economice și eficiente de ultimă generație. SUV-ul dispune de motorizări PureTech pe benzină (110 și 130) și BlueHDi Diesel (110 și 120).

Motorizările PureTech 110 S&S și BlueHDi 110 S&S sunt disponibile cu cutie de viteze manuală cu 6 rapoarte. Motorizările PureTech pe benzină 130 S&S și Diesel BlueHDi 120S&S sunt asociate transmisiei automate EAT6.

O NOUĂ PARTE FRONTALĂ

Noua parte frontală, mai asertivă, a fost redesenată în totalitate pentru a oferi un plus de rebustețe. Inaugurată de Noul C3 în 2020, aceasta reprezintă noua semnătură a mărcii Citroën.

Chevroanele duble cromate se află în prelungirea farurilor cu LED, ce oferă un plus de vizibilitate și siguranță. Noul C3 Aircross dispune de o grilă nouă cu un motiv geometric inedit și scut nou gri argintiu cu inserții colorate.

70 DE COMBINATII DE CULORI

A fost îmbunătățită și capacitatea de personalizare a exteriorului: 70 de combinații posibile cu 7 culori de caroserie, patru pachete de personalizare coloristică și două nuanțe pentru acoperiș. Pentru suprafețele vitrate din zona montantului C sunt disponibile trei opțiuni de decorare, în funcție de pachetul coloristic ales:

  • Freeglass Orange pentru pachetul Anodised Orange,
  • Freeglass White pentru pachetul Color White,
  • Efect de sticlă cromată pentru pachetele Shiny Black și Anodised Dark Blue.

Galerie