Traveller

GALERIE VIDEO & FOTO

Etalon in segmentul monovolumelor

Confort si rafinament

Siguranta de 5 stele

Tehnologii de asistență

Tehnologii de asistență

Dotările avansate ale MPV-ului PEUGEOT Traveller garantează plăcerea unei experiențe relaxante de condus, bazate pe tehnologii precum: sistem de navigație 3D cu recunoaștere vocală și posibilitate de conectivitate la Internet, Head-Up Display, pentru a primi informații utile, că de exemplu cele despre setările limitatorului de viteză, sau ecran tactil de 7” care include funcția Mirror Screen, pentru a putea utiliza aplicațiile smartphone-urilor compatibile direct prin sistemul multimedia al autovehiculului.

Siguranță

PEUGEOT Traveller este dotat cu numeroase sisteme de asistență de ultima generație pentru un plus de siguranță și confort, modelul obțînând punctajul maxim de 5 stele, la testele euro NCAP. Cu noul MPV PEUGEOT te bucuri de camera video pentru asistență la parcare, ce oferă o imagine aeriană de 180° a zonei din spate, tehnologie de identificare a indicatoarelor rutiere, monitorizarea unghiului mort, atenționarea la încălcarea involuntară a marcajelor rutiere, sistem de frânare automată și 6 airbag-uri în echiparea standard.

Etalon în segmentul monovolumelor

Designul puternic și îndrăzneț al modelului Traveller afișează o nouă viziune a modului de a călători, beneficiind în același timp de tot spațiul dorit. Noul PEUGEOT Traveller este echipat cu un sistem Grip Control de ultimă generație, tehnologie care sporește aderența, optimizând controlul tracțiunii. Astfel, ai posibilitatea să alegi unul dintre cele 5 moduri disponibile: Zăpadă, Off-Road, Nisip, Standard și ESP-off (dezactivat). De acum poți să te relaxezi și să te bucuri de călătorie, știind că vei avea mereu control total asupra mașinii.

Derulează în sus