REMAT PEUGEOT

OFERTE PEUGEOT REMAT 2022

PROGRAMUL REMAT SE ÎNTOARCE LA PUTEREA 2022 CONDIȚII NOI, POSIBILITĂȚI NOI

PEUGEOT 208 ÎNDRĂGOSTEȘTE-TE ÎN FEBRUARIE

Cu un design irezistibil și senzațional de condus, PEUGEOT 208 o să te impresioneze de la prima întâlnire.

În plus îți oferim un extra bonus de până la

900 €

 (TVA inclus)*

pentru dotări opționale

PEUGEOT 2008 PRINDE OFERTELE CU PRIMA REMAT

PEUGEOT 2008 este alegerea firească a celor care nu vor să facă niciun fel de compromis.

În plus îți oferim un extra bonus de până la

900 €

 (TVA inclus)*

pentru dotări opționale

PEUGEOT 3008 PRINDE OFERTELE CU PRIMA REMAT

Personalitatea sa puternică amplifică experiența de la volan. Pornește aici spre noul tău PEUGEOT 3008.

În plus îți oferim un extra bonus de până la

900 €

 (TVA inclus)*

pentru dotări opționale

SOLICITĂ O OFERTĂ PERSONALIZATĂ PEUGEOT  Peugeot își canalizează toată energia pentru a fabrica vehicule cu design elegant, care amplifică simțurile pentru o experiență senzațională. Ergonomia, materialele, conectivitatea…evidențiem fiecare detaliu pentru a oferi o experiență de condus mai intuitivă.

  Interiorul este elegant, proiectat cu deosebită atenție până la cel mai mic detaliu, în ceea ce privește alegerea materialelor și a culorilor, pentru a se adapta personalității și modului tău de viață. Toate funcțiile de asistență la volan devin un al șaselea simț. Descoperă-le!

  TERMENII ȘI CONDIȚIILE

  Ofertă valabilă în limita stocului disponibil, supusă unor termene si conditii valabile de la momentul aprobarii bugetului pentru Programele RABLA/RABLA PLUS 2022.

  Prețul include TVA și este obținut prin scaderea reducerilor comerciale oferite de importator și, acolo unde este cazul, a contravalorii maximale a primei de casare și a ecobonusurilor REMAT (PSIPAN 2022: 1€ = 5,0000 RON). În măsura în care, din orice motiv, Programul de Stimulare a Înnoirii Parcului Auto Național 2022 nu va conține beneficiile financiare de mai sus sau clientul nu va casa vehiculele in numarul si cu vechimea necesara obtinerii beneficiilor REMAT stipulate in prezenta oferta, SC TRUST MOTORS SRL nu va fi ținut răspunzator pentru nesusținerea în continuare a valorilor afișate.

  Extra bonusul PEUGEOT reprezintă un discount suplimentar de până la 900 de euro (TVA inclus) aplicat pentru dotările opționale configurate/existente pe modelul comandat.

  Deși s-au făcut toate eforturile pentru a asigura corectitudinea specificațiilor produselor și prețurilor, la data publicării, ne rezervăm dreptul de a modifica informațiile afișate, cu privire la: date tehnice, prețuri, culori, dotări, accesorii și caracteristicile acestora sau să dezactivăm orice model, oricând.

  Maşinile din imagine sunt cu titlu de prezentare.

  Derulează în sus