REMAT 2024 PEUGEOT

Conform ultimelor informații, programul Rabla 2024 va debuta în a 2-a parte a lunii martie, iar prima de casare Rabla Clasic va fi de 7.000 lei în cazul predării unui autovehicul uzat și 10.000 lei în cazul predării a două autovehicule uzate.

Pentru cei care optează pentru o mașină 100% electrică sau hibrid Plug-in, Programul RABLA Plus oferă următoarele tipuri de tichete: 25.500 lei pentru achiziționarea unui autovehicul nou pur electric, respectiv 13.000 lei pentru achiziționarea unui autovehicul hibrid care generează maximum 80 g CO2/km în sistem WLTP.

TERMENII ȘI CONDIȚIILE

Oferte valabile sub rezerva acceptării FETCOM ca producător validat în Programul de Stimulare a Înnoirii Parcului Auto Național 2024, derulat de Administraţia Fondului de Mediu și finanţat din Fondul de Mediu, valabil începând cu data intrării în vigoare a Ghidului de finanţare PSIPAN 2024.

Deși s-au făcut toate eforturile pentru a asigura corectitudinea specificațiilor produselor și prețurilor, la data publicării, ne rezervăm dreptul de a modifica informațiile afișate, cu privire la: date tehnice, prețuri, culori, dotări, accesorii și caracteristicile acestora sau să dezactivăm orice model, oricând.

Maşinile din imagine sunt cu titlu de prezentare.