Peugeot Traveller

Peugeot Traveller

Bucură-te de o viziune modernă asupra călătoriilor și spațiilor larg deschise, cu PEUGEOT Traveller. Acest MPV cu 8 locuri îți oferă libertatea de a alege între un motor diesel sau unul electric.

DESIGN

Personalitate puternică

PEUGEOT Traveller reprezintă o invitație la călătorie,  pentru a te bucura de activitățile recreaționale sau deplasările lungi. Designul său modern și elegant oferă un interior spațios, unde totul a fost gândit pentru confortul clienților.

RECUNOAȘTEREA LIMITELOR DE VITEZĂ SI RECOMANDĂRI

Camera multifuncțională recunoaște indicatoarele de viteză și alertează șoferul cu privire la limita de viteză pe panoul de instrumente și/sau pe head-up display. Viteza citită poate fi înregistrată în regulatorul sau limitatorul de viteză, dacă acesta este activat.

COMUTARE AUTOMATĂ A LUMINILOR DE DRUM

Acest sistem inteligent funcționează pe timp de noapte și schimbă automat luminile de drum cu luminile de întâlnire și invers, în funcție de celelalte autovehicule detectate de cameră.

ACTIVE SAFETY BRAKE

Active Safety Brake este un sistem automat de frânare de urgență care limitează riscul de coliziune. Camera video și radarul detectează obstacolele fixe sau mobile. În acest caz, dacă șoferul reacționează, sistemul frânează în mod automat în locul acestuia. Impactul poate fi evitat dacă viteza este mai mică de 30km/h, iar consecințele unei coliziuni sunt reduse, indiferent de viteza vehiculului.

LA VOLAN

Accesibilitate și confort

Interiorul MPV-ului compact PEUGEOT Traveller este proiectat pentru confortul conducătorului auto. Treapta oferă acces simplificat la scaunul ridicat, care domină drumul și oferă o poziție de condus specifică sedanurilor. Designul pur și modern al postului de conducere asociază eleganța materialelor și ergonomia echipamentelor, precum head-up display-uli și ecranul tactil de 7’’i, mereu la îndemână și ușor de urmărit.

În versiunea electrică, panoul de instrumente și ecranul tactil integrează un univers în totalitate electric, unde poți vizualiza fluxurile de energie electrică.

Călătorii conectate, în deplină relaxare

Simplifică toate călătoriile tale și utilizează navigația 3D conectată cu comandă vocală. Sistemul include servicii conectate și informații în timp real despre trafic grație funcției TomTom Traffic. Ecranul de 7’’ include funcția Mirror Screen, pentru ca tu să te poți bucura de aplicațiile smartphone-ului compatibil cu Apple CarPlayTM sau Android Auto.

Head-up display

Informațiile esențiale pentru condus, precum viteza sau informațiile regulatorului și limitatorului de viteză sunt proiectate color pe un afișaj transparent retractabil aflat în câmpul vizual al șoferului.

Un plus de modularitate și flexibilitate

PEUGEOT Traveller este disponibil în configurație cu 5, 7 sau 8 locuri, pe fiecare dintre cele 3 versiuni de lungime, pentru a răspunde tuturor nevoilor. Banchetele de pe rândurile 2 și 3 sunt fracționabile 2/3 – 1/3 cu 2 secțiuni total independente și culisează în față și în spate pe șine. Spațiul spate este astfel flexibil și foarte practic. Pentru un plus de modularitate, scaunele sunt culisante și amovibile

SERVICII CONECTATE

Amplifica experienta peugeot
Cu mai multe servicii disponibile, beneficiile nu se termină niciodată. Descoperă conectivitatea în stilul PEUGEOT.

APLICATIA MYPEUGEOT®

În permanentă conectat cu vehiculul tău

Beneficiezi de servicii personalizate în timp real, sincronizate cu conturile tale, prin aplicația gratuită MYPEUGEOT®:

  • Ești mereu atent la starea vehiculului (date legate de condus, locație).
  • Acces rapid și ușor la asistența PEUGEOT.
  • Gestionezi cerințele de întreținere și servicii ale vehiculului tău.
  • Supraveghezi cu ușurință încărcarea bateriei și temperatura din noul tău PEUGEOT.
Derulează în sus