Peugeot SUV 2008

Peugeot SUV 2008

Cu linii de design care sunt fluide și robuste în același timp, SUV-ul PEUGEOT 2008 afișează proporții generoase și inspiră putere din orice unghi l-ai privi. Profilul său fațetat dezvăluie linii elegante și laturi sculptate aproape de șasiu, oferindu-i un stil incisiv și plin de viață. Partea frontală expresivă, semnătura luminoasă distinctivă, jantele sale pe 18″ decorate cu inserții aerodinamice, capota orizontală ce se continuă cu dungile negre lucioase de pe montanții parbrizului și acoperișul Black Diamond îmbunătățesc aspectul eficient și sportiv.

Descoperă PEUGEOT 2008, un SUV versatil, cu un design superb și care-ți poate oferi o experiență de condus extinsă, grație PEUGEOT i-Cockpit® 3D, tehnologiilor de ultimă oră și gamei complete de soluții de propulsie tradiționale.

LA VOLAN

O experientă extinsă

Îmbogățește-ți experiența de condus cu noul PEUGEOT i-Cockpit® 3D și ergonomia sa intuitivă, volanul compact, ecranul tactil capacitiv HD de 10″ și tabloul digital 3D complet configurabil.
De asemenea, SUV-ul PEUGEOT 2008 oferă pornire și încuiere/descuiere facilă fără cheie, activate prin simpla apropiere sau îndepărtare de vehicul, cu cheia în buzunar. Îți poți personaliza călătoriile selectând un mod de rulare.
Ia loc la bordul SUV-ului PEUGEOT e-2008 și PEUGEOT i-Cockpit® 3D este pregătit să te asiste pentru a te bucura toate beneficiile rulării 100% electrice – frânarea regenerativă și informații detaliate în timp real despre funcționarea trenului de rulare.

RESPONSIVITATE ÎMBUNĂTĂTITĂ

Panoul de bord digital 3D afișează toate informațiile necesare pentru condus în câmpul vizual al șoferului, cum ar fi sistemele de asistență la navigație și la condus, pe două niveluri de citire, clasificate și configurabile.

Cele mai importante informații, precum alertele de viteză și siguranță, sunt proiectate în stil hologramă pentru a atrage mai rapid atenția șoferului.

UN SUV ULTRA-SMART

Ai parte de călătorii desfășurate în liniște deplină datorită serviciului Connected Navigation Pack cu recunoaștere vocală și care include Real Time Traffic and Speedcams by TomTom Services. Rămâi conectat prin replicarea aplicațiilor tale preferate de pe smartphone pe ecranul tactil folosind funcția Mirror Screen. Smartphone-ul tău se încarcă prin inducție în zona dedicată, situată în apropiere pe consola centrală. Conexiunile prin cablu USB sunt de asemenea disponibile pentru pasagerii din față și din spate.

PURITATEA FOCAL® AUDIO

Permite muzicii preferate să umple interiorul SUV-ului PEUGEOT 2008, redată cu puritate de sistemul audio premium exclusiv HiFi Focal®.

Cele 10 difuzoare – inclusiv difuzorul central, 4 tweetere, 4 woofere și 1 subwoofer – plasate în tot habitaclul oferă o experiență muzicală bogată, complexă și dinamică, depășind cu mult limitele unei experienței obișnuite Hi-Fi.

i-COCKPIT DEDICAT EXPERIENTEI DE CONDUS ELECTRICE

TEHNOLOGIE

Un suv pregătit pentru viitor

SUV-ul PEUGEOT 2008 oferă o gamă completă de tehnologii și funcții de asistență a șoferului de ultimă generație pentru a îmbunătăți siguranța, pentru a te sprijini în efectuarea manevrelor și pentru a te ajuta să anticipezi mai bine situațiile din preajma vehiculului.

BUCURĂ-TE DE O EXPERIENȚĂ DE SONDUS SEMI-AUTOMATĂ

SUV-ul compact PEUGEOT 2008 beneficiază de cele mai recente tehnologii ale mărcii, cum ar fi PEUGEOT Drive Assist Plus – care oferă o experiență de rulare semi-autonomă.

Cu sistemul său de poziționare pe bandă și regulatorul de viteză adaptabil cu funcția Stop & Go, aceasta adaptează automat viteza la poziția mașinii din față, menținând o distanță de oprire sigură.

SERVICII CONECTATE

Amplifica experienta peugeot
Cu mai multe servicii disponibile, beneficiile nu se termină niciodată. Descoperă conectivitatea în stilul PEUGEOT.

APLICATIA MYPEUGEOT®

Gestionează-ti vehiculul de la distantă

Beneficiezi de servicii personalizate în timp real, sincronizate cu conturile tale, prin aplicația gratuită MYPEUGEOT®:

  • Ești mereu atent la starea vehiculului (date legate de condus, locație).
  • Acces rapid și ușor la asistența PEUGEOT.
  • Gestionezi cerințele de întreținere și servicii ale vehiculului tău.
  • Supraveghezi cu ușurință încărcarea bateriei și temperatura din noul tău PEUGEOT.
Derulează în sus