Peugeot Sedan 508

Peugeot Sedan 508

Descoperă PEUGEOT 508: sedanul radical premium cu un aspect îndrazneț și caracteristici tehnologice de ultimă generație pentru o experiență de condus intensă grație motorizărilor pe BENZINĂ, DIESEL și PLUG-IN HYBRID.

DESIGN

Versatilitatea unui plug-in hybrid

Cu silueta sa joasa si dinamica, partea frontala agresiva si un stil dur si muscular, sedanul radical premium PEUGEOT 508 anunta o noua era ce imbina sportivitatea si eleganta. Liniile sale sculptate, grila cu detalii fine si noua semnatura luminoasa subliniaza spiritul sau elegant, indraznet si inovator.
Descoperă nivelurile de echipare oferite de noul PEUGEOT 508 HYBRID.

POZITIA DE CONDUS

Inegalabilul peugeot i-cockpit®

Preia controlul PEUGEOT i-Cockpit® și experimentează poziția de condus agilă și vizionară, cu volanul său compact, head-up display configurabil și ecran tactil capacitiv HD de 10″.

În versiunea PLUG-IN-HYBRID, afișajul și ecranul tactil PEUGEOT i-Cockpit afișează o interfață special care prezintă fluxurile de energie, printre altele.

Rămâi conectat cu lumea exterioară.

Afișează aplicațiile tale compatibile preferate pe ecranul tactil capacitiv HD de 10″ cu ajutorul funcției Mirror Screen și încărcă-ți smartphone-uli în spațiul dedicat plasat sub consola centrală.

Călătorește fără griji cu ajutorul navigației 3D conectate cu recunoaștere vocală, datorită serviciilor TomTom® care afișează în timp real toate informațiile cheie de care ai nevoie în timp ce conduci, inclusiv stații de încărcare, pentru cei care aleg noul PEUGEOT 508 HYBRID.

Sistem hi-fi focal®, cel mai pur sunet.

Sistemul Hi-Fi premium FOCAL® oferă zece difuzoare și pune la dispoziție tot ce este mai bun în lumea tehnologiilor de sunet. PEUGEOT 508 duce astfel experiența Hi-Fi din mașină într-o clasă cu totul nouă:

  • Difuzoare: tehnologie polyglass pentru echilibru și precizie
  • Tweetere TNF: cupole de aluminiu inversat pentru o mai bună dispersie a sunetului și tonuri înalte cristaline
  • Subwoofer: tehnologie Power Flower™ cu trei bobine de 200 mm pentru un bas dinamic de înaltă definiție
  • Amplificare activă pe 12 canale, 515 Watt: tehnologie hibridă din clasa AB/D pentru un bas bogat, detaliat și puternic.

Caracter practic.

Interiorul oferă numeroase spații de depozitare. În față, buzunarele spațioase din portiere se combină cu o mulțime de spații de depozitare plasate în jurul consolei centrale. Obiectele pasagerilor din spate pot fi, de asemenea, plasate la îndemână.
Explorează toate sistemele ingenioase regăsite la bordul Peugeot 508.

Confortul personalizat oferit de scaune

Pentru a-ți oferi mereu cea mai confortabilă experiență, PEUGEOT 508 oferă scaune pentru șofer și pasageri certificate AGR, această certificare răsplătind atât ergonomia cât și posibilitățile de ajustare.
Alege scaunele reglabile electric cu memorie, încălzire și cu masaj în mai multe puncte pentru un confort cât mai bun.

MOTORIZĂRI

Liniște și eficiență

Sedanul premium PEUGEOT 508 oferă soluții de propulsie flexibile și promte o ținută de drum exemplară, susținută de suspensiile controlate electronic.
Motoarele sale Euro6 PureTech și BlueHDi de înaltă eficiență și cutiile de viteze combină puterea și emisiile de CO2 cât mai scăzute.
Redescoperă senzațiile de condus la bordul noului PEUGEOT 508 HYBRID, bucură-te de modul de rulare 100% electric, fără zgomot provenit de la motor, vibrații minime și fără emisii de CO2.

TEHNOLOGIE

Siguranță și sisteme de asistență

Oferind o gamă extinsă de echipamente de înaltă tehnologie, PEUGEOT 508 este echipat cu cea mai recentă generație a sistemeleor Advanced Driver Assistance, care sporesc siguranța, te ajută în manevrele delicate și să înțelegi și să anticipezi mai bine traficul și condițiile rutiere.

SERVICII

SEMI-AUTONOMIE

TESTEAZĂ RULAREA AUTONOMĂ.

Cu Drive Assist Plus Pack, conduci PEUGEOT 508 în regim semi-autonom.

Folosind un radar încorporat în centrul barei de protecție față și camera din partea superioară a parbrizului, sistemul Adaptive Cruise Control cu funcție Stop & Go adaptează automat viteza mașinii la cea a mașinii din față, pentru a menține o distanță constantă. Este combinat cu sistemul Lane Positioning Assist, care menține mașina pe banda aleasă de șofer.

SIGURANTA OPTIMA

ANTICIPEZI PENTRU SIGURANȚA TA.

Cu Safety Packi, sistemele de asistență la condus te ajută să-ți găsești liniștea completă pe drum.

Pachetul include tehnologiile Active Safety Brake cu Distance Alert, Lane Keeping Assist și Speed Limit Recognition și Recommendation.

Safety Plus Packi oferă echipamente avansate de siguranță, cu sistemele Active Blind Spot Monitoring, Driver Attention Alert, High Beam Assist și Expanded Traffic Sign Recognition pentru a te afla mereu cu un pas înaintea pericolelor de pe drum.

NIGHT VISION

DETECTEAZĂ NEDETECTABILUL.

Noaptea sau în condiții de vizibilitate redusă, sistemul de camere cu infraroșu NIght Visioni detectează prezența pietonilor sau a animalelor în fața vehiculului, pentru o siguranță optimă de condus.

Imaginea este afișată în câmpul tău vizual pe panoul de instrumente digital, însoțit de o alertă.

FULL PARK ASSIST

MANEVREAZĂ MAȘINA MAI SIMPLU.


Tehnologia FULL PARK ASSISTi oferă asistență pentru parcarea COMPET automată paralelă sau perpendiculară. Șoferul activează funcția de pe butonul schimbătorului de viteze și, fără să fie nevoit să atingă volanul sau pedalele, sistemul detectează dacă spațiul este suficient și accelerează și frânează după cum este necesar pentru a parca mașina. De asemenea, sistemul ajută la scoaterea mașinii din locul de parcare.

Videoclipul care ilustrează tehnologia Full Park Assist este unul 3D, folosind drept model conceptul PEUGEOT Exalt.

SERVICII CONECTATE

Imbunatateste-ti experienta peugeot

Cu mai multe servicii disponibile, beneficiile sunt nesfârșite.
Descoperă conectivitatea în stilul PEUGEOT.

APLICATIA MYPEUGEOT®

Ramai conectat cu masina ta

Beneficiezi de servicii personalizate în timp real, sincronizate cu conturile tale, prin aplicația gratuită MYPEUGEOT®:

  • Ești mereu atent la starea vehiculului (date legate de condus, locație).
  • Acces rapid și ușor la asistența PEUGEOT.
  • Gestionezi cerințele de întreținere și servicii ale vehiculului tău.
  • Supraveghezi cu ușurință încărcarea bateriei și temperatura din noul tău PEUGEOT.
Derulează în sus