Peugeot Rifter

Peugeot Rifter

PEUGEOT Rifter dezvăluie un stil robust și distinctiv. Interiorul său modern, de înaltă tehnologie, cu un nivel remarcabil de confort și adaptabilitate, te invită să te bucuri de o experiență complet nouă la bord.

DESIGN

Un stil polivalent, potrivit atât în oraș, cât și în vacante

Fără niciun compromis atunci când vine vorba de design. Elegant, robust, agil și puternic, PEUGEOT RIFTER MPV este un simbol al versatilității. Cu o capotă scurtă, ridicată și garda la sol crescută, împrumută cu îndrăzneală elemente de design de la vehiculele all-road. Prezența sa vizuală, cu semnătura luminoasă și grila verticală, subliniază silueta echilibrată, compactă și dinamică.

O moștenire afișată cu mândrie. Cu o parte frontală aliniată stilistic cu cele mai noi modele PEUGEOT și stopurile spate inconfundabile, PEUGEOT RIFTER poate fi considerat un model legendar al mărcii. Chiar și mai modern, acest vehicul cu până la 7 locuri este oferit și în versiunea GT Line, care îmbină stilul cu eleganța.

Farurile

Farurile sale cu semnătura luminoasă LED DRL și grila verticală a radiatoruluievidențiază un stil echilibrat, compact și dinamic.

Un caracter asertiv

Cu contururile sale distincte și liniile elegante, PEUGEOT RIFTER MPV nu va trece neobservat. Protecția inferioară gri din aluminiu, jantele diamantate din aliaj pe 17″, barele de pe plafon, bosajele negre de deasupra roților și protecția laterală stau la baza designului excepțional al lui Rifter.

Purtând semnătura leului

Este mai mult decât o simplă semnătură. Cu semnătura luminoasă spate a celor trei gheare, PEUGEOT RIFTER iese în evidență ca un simbol al mărcii. Pachetul său opțional de remorcare oferă și mai multă libertate, în timp ce cele două uși laterale glisante, cu accesibilitate mai mare și geamurile fumurii ce se pot coborî, te invită către un interior fără nimic de ascuns.

LA VOLAN

Un stil polivalent, potrivit atât în oraș, cât și în vacante

PEUGEOT i-Cockpit®, te ispitește să conduci

Cu PEUGEOT i-Cockpit® descoperi o experiență de condus mai agilă și mai instinctivă datorită volanului compact, head-up display-ului și a ecranului tactil de 8”. Ești mereu în control profitând de poziția înaltă de condus.

În versiunea sa electrică, intrumentarul de bord și ecranul tactil sunt parte integrantă a  unui univers electrificat, unde poți vizualiza fluxurile de energie.

TEHNOLOGIE

Condus simplu și liniștit

Domini drumul, indiferent de suprafața pe care rulează mașina. PEUGEOT RIFTER și noul PEUGEOT e-RIFTER dispun de numeroase echipamente tehnologice și sisteme de asistență de condus pentru a îmbunătăți siguranța și a-ți facilita activitățile zilnice.

SERVICII DEDICATE VEHICULELOR ELECTRIFICATE

Independentă neconditionată

Datorită serviciilor oferite de MyPEUGEOT® și Free2Move, te bucuri de mai multă independență ca niciodată atunci când vine vorba de utilizarea vehiculului tău electric.

SISTEME DE ASISTENTĂ LA MANEVRARE

Parcarea devine acum o joacă de copii. Cu ajutorul diferitelor sisteme de asistență la manevrarea PEUGEOT RIFTER sau a noului PEUGEOT e-RIFTER, te poți bucura de o mai mare libertate și plăcere de a conduce. Camera pentru marșarier Visiopark 1, Park Assist de ultimă generație și Blind Spot Monitoring: ești pregătit pentru orice situație.

SISTEME DE ASISTENTĂ LA CONDUS

Cu ajutorul sistemelor PEUGEOT de asistență la condus, RIFTER și noul PEUGEOT e-RIFTER simplifică condusul și oferă un grad mai mare de confort și siguranță. Recunoaștere extinsă a limitelor de viteză cu recomandări, Cruise Control adaptiv cu funcție Stop, sistem de avertizare la părăsirea benzii de circulație, acces și pornire hands-free și frână de parcare electrică pentru călătorii fără probleme!

GRIP CONTROL

Tracțiune îmbunătățită pentru deplasări mai ușoare.

Cu Advanced Grip Control și controlul său optimizat al tracțiunii, experiența de condus de la bordul PEUGEOT RIFTER și noul PEUGEOT e-RIFTER se adaptează tuturor nevoilor tale. Alegi între 5 setări de rulare diferite (Standard, Snow, Mud, Sand, ESP OFF) utilizând butonul de pe consola centrală pentru o tracțiune îmbunătățită.

HILL ASSIT DESCENT CONTROL

Deții controlul chiar și în condiții extreme. Cu funcția HADC din cadrul Advanced Grip Control, PEUGEOT RIFTER și noul PEUGEOT e-RIFTER mențin o viteză de coborâre scăzută pe suprafețele mai abrupte. Poți să te concentrezi astfel la direcție, în timp ce te bucuri de siguranța, confortul și controlul îmbunătățite.

SERVICII CONECTATE

Intensifică experienta peugeot
Cu mai multe servicii disponibile, beneficiile nu se termină niciodată. Descoperă conectivitatea în stilul PEUGEOT.

APLICATIA MYPEUGEOT®

Ramai conectat cu masina ta

Beneficiezi de servicii personalizate în timp real, sincronizate cu conturile tale, prin aplicația gratuită MYPEUGEOT®:

  • Urmărești starea vehiculului tău (date despre evenimente, locație, etc).
  • Acces rapid și ușor la asistență.
  • Gestionezi cerințele legate de întreținere și service ale vehiculului
Derulează în sus