Peugeot Pertner

Peugeot PARTNER

PEUGEOT Partener propune un nou echilibru în proporțiile sale care îi conferă un stil atrăgător, dedicat unei utilitare mici, agile și compacte. O parte frontală puternică, cu o capotă scurtă, o grilă a radiatorului reproiectată și un parbriz avansat, farurile de ceață cu elemente cromat integrate – toate reprezintă identitatea PEUGEOT. Liniile laterale ce continuă designul părții frontale și al spatelui „energizează” astfel întreaga gama de modele PEUGEOT Partner din noua generație.
Această personalitate poate fi îmbunătățită vizual prin pachetul Chantier, cu roțile sale mari și cu garda la sol crescută.

UN PARTENER PENTRU TOATE ACTIVITĂȚILE

Pentru a satisface toate nevoile, PEUGEOT Partner este disponibil:

 • în 2 versiuni de lungime: STANDARD și LUNG,
 • variante de încărcare utilă de 650 de kg sau 1.000 de kg,
 • în versiune ASPHALT pentru cei care adună un kilometraj consistent,
 • în versiune GRIP pentru cei care conduc pe toate tipurile de teren,
 • într-o versiune de cabină extinsă ce poate transporta până la 5 persoane,
 • și întotdeauna „à la carte” în versiunile PRO și PREMIUM pentru a îndeplini cerințe mai specifice.

PEUGEOT I-COCKPIT®

În mod standard, beneficiezi de conceptul PEUGEOT i-Cockpit®, inspirat de automobilele sedan și de SUV-urile mărcii: un design modern care combină un volan compact, un instrumentar de bord plasat la înălțime și un ecran tactil de 8 inch. Toate aceste elemente permit cu o ergonomie de lucru exemplară și o utilizare ușoară din poziția de condus.

Bucură-te de un confort fără precedent în gama de vehicule comerciale pentru a face din PEUGEOT Partner o extensie a biroului.

Efectuază apeluri în confortul specific mărcii, datorită acusticii eficiente în timp ce încărcaci telefonul inteligent prin inducție. Cu bancheta Multi-Flex, transporți până la 3 persoane sau beneficiezi de un spațiu de încărcare mai lung, prin rabatarea acesteia. Poți utiliza măsuța de scriere reglabilă pe care poate sta un laptop în timp ce se încărcă la priza de 230 de volți.

UN VEHICUL TESTAT, PENTRU PROFESIONISTI

Fii mereu primul

În versiunea STANDARD, primești:

 • o lungime utilă de 1.817 m și volumul util de 3.30 m3,
 • cu scaunul Multi-Flex, o lungime utilă de până la 3.09 m și un volum util de până la 3.80 m3.

În versiunea LUNG, primești:

 • o lungime utilă de 2.167 m și un volum util de 3.90 m3,
 • cu scaunul Multi-Flex, o lungime utilă de până la 3.44 m și un volum util de până la 4.40 m3.

Bucură-te de o sarcină utilă de 650 kg până la 1.000 de kg, pachetul Zona de Încărcare incluzând o iluminare sporită a zonei de încărcare și 10 inele de ancorare, cu o capacitate de a încărcare de până la 2 europaleți în versiunea STANDARD.

ROBUSTETE IN GENELE SALE

Platforma noului peugeot partner

Testat de mai bine de 20 de ani de către profesioniști, PEUGEOT Partner constituie prin intermediul noii sale generații o platformă ce oferă o plăcere intensă la condus și manevrabilitate.
PEUGEOT Partner beneficiază de versiunea LUNG cu o siluetă echilibrată și bine conturată. Ampatamentul și consola din spate au fost mărite pentru a crește volumul de încărcare, menținând în același timp manevrabilitatea și agilitatea.

Combină cele mai bune lucruri dintre cele două lumi:

 • PEUGEOT Partner, datorită avantajelor aduse de puntea față grație utilizării platformei EMP2 (aceeași folosită pe SUV-urile și automobilele sedan actuale ale mărcii), oferă confort dinamic, manevrabilitate, o rază de bracaj optimă și sisteme de asistență a șoferului rezervate până nu demult vehiculelor speciale.
 • în partea din spate, PEUGEOT Partner preia lucrurile bune de la generața anterioară, crește sarcina utilă de până la 1.000 kg, crește lățimea ușii glisante pentru a facilita accesul la spațiul de încărcare și păstrează ușile spate elegante și balamalele ascunse oferind o sinteză optimizată în termeni de siguranță și fiabilitate.

PEUGEOT Partner beneficiază de cele mai recente generații de motoare destinate platformei EMP2, sinonime cu eficiența în materie de consum de combustibil și cu emisiile de CO2. Noua cutie de viteze automată cu 8 trepte (EAT8) poate fi combinată atât cu motoarele pe benzină, cât și cu cele diesel.

Derulează în sus