Peugeot Expert Utilitară

Peugeot EXPERT Utilitară

PEUGEOT Expert oferă numeroase avantaje pentru a-ți sprijini afacerea și pentru a-și îndeplini toate solicitările. Nu în ultimul rând, acest vehicul utilitar îți oferă libertatea de a alege între o motorizare diesel sau una electrică.

ALEGE VERSIUNEA PEUGEOT EXPERT CONFORM NEVOILOR TALE

MODULARITATE

CONCEPTUL MODUWORK

Cu bancheta Moduwork, autoutilitara Expert oferă o modularitate excelentă pentru a profita la maximum de scaunele neocupate. Prin urmare, scaunul pasagerului din dreapta se poate plia, eliberând astfel un spațiu cu o suprafață plană. Trapa de mari dimensiuni ce permite accesul la spațiul de marfă poate fi deschisă și crește lungimea utilă până la 4 m, pentru transportul obiectelor lungi.

 

ORGANIZARE PROFESIONALĂ

Pentru zona de încărcare sunt disponibile capitonaje pentru podea, pentru părțile laterale sau în garnituri complete. Acestea sunt fabricate din lemn netratat sau din lemn acoperit cu material antiderapant și praguri din aluminiu.

Autoutilita PEUGEOT Expert este de asemenea echipată cu opritoare de încărcare.

COMPARTIMENTARE IZOLANTĂ

Compartimentarea vitrată izolantă, utilizată în loc de compartimentarea standard, oferă un confort acustic și termic mai mare, asigurând, de asemenea, siguranța pasagerilor. Aceasta oferă o gamă mai mare de moduri de setare pentru spătarul scaunului șoferului.

PORTIERELE LATERALE

Datorită portierelor laterale glisante fără ajutorul mâinilor, o simplă trecere a piciorului pe sub colțul barei de protecție din spate descuie PEUGEOT Expert și deschide ușa glisantă în partea în care te afli. Aceeași acțiune controlează închiderea ușii și încuie vehiculul când ești plecat. Dacă ai brațele pline, nu este nevoie să pui bagajele pe sol, trebuie doar să ai cheia electronică în buzunar.

SPAȚIUL INTERIOR

Utilitara PEUGEOT Expert combină dimensiunile exterioare compacte cu capacitățile maxime de încărcare, atât de importante în acest segment.

În partea din spate, versiunile autoutilitare și cu Cabină Extinsă sunt prevăzute cu uși batante 50/50 și pot avea geamuri încălzite și ștergătoare. În mod alternativ, un hayon este disponibil opțional.

DESIGN EXTERIOR

Prin designul său puternic, PEUGEOT Expert emană robustețe și eleganță.

Proporțiile echilibrează armonios partea frontală, poziția șoferului și spațiul de încărcare. Liniile elegante subliniază fluiditatea și modernitatea profilului lateral, în timp ce grila verticală poziționată foarte sus consolidează puterea de atracție a acestei utilitare care poate fi recunoscută instantaneu.

Nu în cele din urmă, pachetul Look și semnătura sa luminoasă LED aduc o notă suplimentară de eleganță afacerii tale

CONFORT INTERIOR

La interior, autoutilitara PEUGEOT Expert oferă confort la volan. Treapta  oferă un acces ușor la poziția ridicată a scaunului care domină drumul. Poziția de condus funcțională și ergonomică oferă aceleași senzații ca într-un automobil și numeroase compartimente de depozitare.

La bordul PEUGEOT Expert, masa rotativă Moduwork iese din cotiera centrală, transformând cabina într-un adevărat birou mobil, atât ergonomic cât și practic.

Suportul pentru smartphone cu cablu de încărcare încorporat și suportul pentru tabletă plasat pe planșa de bord îți permit să ai instrumentele digitale chiar în fața ta, la îndemână.

O OFERTĂ PERFORMANTĂ ȘI ECONOMICĂ

PEUGEOT Expert este construit pe platforma EMP2. Combinând un nivel ridicat de confort rutier, calitate și eficiență, poate transporta o sarcină utilă de până la 1.400 de kg. La bordul autoutilitarei PEUGEOT Expert poți descoperi plăcerea de a conduce datorită motoarelor BlueHDi. Nu în cele din urmă, profiți de valori scăzute de consum de combustibil și de emisii, precum și de un cost de utilizare competitiv, cu un interval de întreținere de 40.000 de km sau 2 ani.

COSTURI DE UTILIZARE

Utilitara PEUGEOT Expert a fost proiectată pentru a răspunde nevoilor de afaceri, în special pentru optimizarea costului total de utilizare. Peugeot s-a bazat pe expertiza sa de a dezvolta un design de ultimă generație, finisaje de calitate și durabilitate pentru a maximiza valoarea de revânzare.

De asemenea, caracteristicile, materialele și motoarele au fost selectate cu atenție pentru a îndeplini cele mai înalte standarde, pentru a minimiza costurile de întreținere și consumul de combustibil.

PEUGEOT Expert utilizează tehnologia mărcii de ultimă generație în ceea ce privește sistemele de asistență a șoferului.

CONSUMUL DE COMBUSTIBIL ȘI EMISIILE DE CO2

Date oferite în scop informativ. 

  • Valori WLTP(1): Consum combustibil 5,5 – 7,7 (combinat) WLTP (l/100 km) – Emisii CO2 (combinat) WLTP : 145 – 201 (g/km)

(1) Valorile consumului de combustibil și emisiile de CO2 respectă omologarea WLTP (Regulamentul UE 2017/948). Începând cu data de 1 septembrie 2018, pentru autovehiculele noi omologarea de tip se acordă conform Procedurii de testare a autovehiculelor ușoare armonizată la nivel mondial (World Harmonised Light Vehicle Test Procedure, WLTP), o procedură de testare nouă și mai realistă pentru măsurarea consumului de combustibil și a emisiilor de CO2. WLTP înlocuiește Noul Ciclu de Conducere European (NEDC), procedura de testare utilizată anterior. Datorită condițiilor de testare mai realiste, valorile consumului de combustibil și ale emisiilor de CO2măsurate conform WLTP sunt în multe cazuri mai mari decât cele măsurate prin NEDC. Valorile consumului de combustibil și emisiilor de CO2 pot să difere în funcție de echipamentele specifice, opțiuni și tipul anvelopelor. Pentru informații suplimentare contactează dealerul tău.

Pentru mai multe informații consultă Ghidul WLTP.

  • Valori NEDC(2): Consum combustibil 4,9 – 5,0 (ciclu combinat), 4,7 – 4,8 (extra urban) și 5,1 – 5,5 (urban) NEDC (l/100 km) – Emisii CO2 (combinat) NEDC : 128 -133 (g/km)

(2) Datele privind consumul de combustibil și emisiile de CO2 sunt determinate în baza noii Proceduri de testare a autovehiculelor ușoare armonizată la nivel mondial, WLTP (Regulamentul UE 2017/948), valorile relevante fiind apoi exprimate în conformitate cu NEDC pentru a permite comparația între diferite autovehicule. Pentru informații actualizate, te rugăm să contactezi dealerul tău. Valorile nu iau în calcul utilizări și condiții de conducere, echipamente sau opțiuni și pot varia în funcție de tipul pneurilor. Pentru reducerea poluarii iti solicitam sa conduci preventiv urmand specificatiile din manualul de utilizare a automobilului. Consumul de carburant si emisiile CO2 ale unui autoturism depind nu doar de randamentul energetic, ci si de comportamentul la volan si de alti factori care nu tin de tehnica. Dioxidul de carbon este principalul gaz cu efect de sera responsabil pentru incalzirea planetei. O conduita adecvata la volan poate reduce consistent poluarea. Pentru mai multe informații privind valorile oficiale ale consumului de carburant și ale emisiilor de CO2, te rugăm să consulți „Ghidul privind consumul de carburant și emisiile de CO2 ale autoturismelor noi” disponibil gratuit în toate punctele de vânzare sau pe www.rarom.ro

Derulează în sus