Peugeot Expert Combi

Peugeot EXPERT COMBI

PEUGEOT Expert Combi are toate atu-urile pentru a oferi pasagerilor tăi călătorii sigure și confortabile. Cu motoarele sale moderne, poți combina plăcerea de a conduce și performanța în viața de zi cu zi.

3 MOTIVE SA ALEGI NOUL PEUGEOT EXPERT COMBI

UN VEHICUL PENTRU TOATE NEVOILE

Rezistent și funcțional, noul PEUGEOT Expert Combi este disponibil în trei versiuni de lungime: Standard (4.95 m), Lung (5.30 m) și Compact (doar 4.60 m).

Desenat cu meticulozitate, PEUGEOT Expert Combi oferă mai multe configurații de organizare a scaunelor pentru un confort optim pentru toți pasagerii. Unică în segment, versiunea Compactă optimizează spațiul pentru până la 9 persoane la bord.

Bucură-te de călătoriile urbane făcute cu ușurință și cu acces garantat în parcările cu înălțimea limitată la 1.90 metri.

PEUGEOT Expert Combi poate fi, de asemenea, echipat cu uși vitrate rabatante în sistem 50/50, cu geamuri încălzite și ștergătoare de parbriz. Încărcarea obiectelor în portbagaj nu a fost niciodată atât de ușoară!

MAI MODULAR PENTRU MAI MULTA FLEXIBILITATE

La bordul noului PEUGEOT Expert Combi accesul la scaunele din rândul 3 se face cu o ușurință remarcabilă. Un unic sistem de control rabatează spătarul scaunului și asigură un pasaj larg către bancheta din spate.

Cu scaune spate complet detașabile, Peugeot Expert Combi este disponibil în mai multe configurații, printre care se numără:
• Scaun dublu pentru pasageri
• Scaune individuale pe rândul din față și o banchetă divizată pe al doilea rând
• Banchetă divizată pe al doilea rând și una monobloc pe al treilea rând
• Scaune tapițate cu TEP (țesătură acoperite cu plastic), pentru un interior îmbunătățit și ușor de întreținut

PLATFORMA NOUA PENTRU EFICIENTA SPORITA

PEUGEOT Expert Combi prezintă noua sa platformă, adaptată pe arhitectura modulară EMP2. Combinând un nivel ridicat de confort, calitate și eficiență, oferă un confort optim pentru toți pasagerii.La bordul autovehiculului PEUGEOT Expert Combi poți descoperi o manevrabilitate remarcabilă, grație motorizării 1.5 BlueHDi Euro 6.2 ce oferă o putere de  120 CP și un cuplu motor maxim de 300 Nm și care este cuplată la o cutie de viteze manuală BVM6.

Nu în ultimul rând, beneficiezi de una dintre cele mai mici valori de consum de combustibil și de emisii din segment, precum și de o utilizare eficientă din punct de vedere al costurilor – cu un interval de întreținere de 40.000 de km sau 2 ani.

Derulează în sus