Peugeot 308 Hatchback

Peugeot 308 Hatchback

Redescoperă sedanul compact PEUGEOT 308, cu un temperament și mai asertiv, pentru o nouă experiență de condus la volanul sistemului PEUGEOT i-Cockpit® digital.

DESIGN

Versatilitatea unui plug-in hybrid

*Design pur Pus în valoare de noua nuanță Vertigo Blue, PEUGEOT 308 se remarcă prin designul îndrăzneț și elegant. Partea frontală expresivă afișează în centru emblema leului și exprimă robustețe prin profilul specific al capotei, grila verticală cu aspect cadrilat și bara de protecție dinamică.

PEUGEOT I-COCKPIT® DIGITAL

Pure driving experience*

* Experiență de condus unică
Interiorul sedanului PEUGEOT 308 propune un univers proiectat pentru noi senzații la volan. Cu PEUGEOT i-Cockpit® digital experimentezi un condus mai agil și intuitiv grație volanului compact îmbrăcat în piele, instrumentarului de bord digital de tip head-up și ecranului tactil de mari dimensiuni cu aspect lucios.

MOTORIZĂRI

Universul special i-cockpit®, pentru modelele plug-in hybrid

*Eficiență remarcabilă
Pentru performanțe la nivel înalt și pentru plăcerea unui condus remarcabil, PEUGEOT 308 poate fi echipat cu motoare de ultimă generație ale mărcii, benzină PureTech sau diesel BlueHDi. În funcție de motor, acesta poate fi asociat cu cutie de viteze manuală cu 6 trepte BVM6 sau cu transmisia automată EAT8, care oferă o schimbare rapidă și fluidă a vitezelor.

TEHNOLOGIE

Pure reference*

*O referință în materie de tehnologie
PEUGEOT 308 oferă sisteme de asistență la condus de ultimă generație, cum ar fi Regulator de Viteză Adaptiv, Active Safety Brake, avertizare privind riscul de coliziune sau sistem de monitorizare activă a unghiului mort.
Pentru deplasările lungi, beneficiezi de echipamente avansate: avertizare atenție șofer, recunoaștere a indicatoarelor rutiere și recomandări, comutare automată a luminilor de drum, avertizare activă de părăsire involuntară a benzii de rulare etc.
Manevrele de parcare sunt acum și mai sigure grație sistemului Visiopark 1 sau Park Assist

=> Descoperă mai jos spoturile video 3D care prezintă principalele sisteme de asistență la condus care echipează PEUGEOT 308

SERVICII CONECTATE

Amplifica experienta peugeot
Cu mai multe servicii disponibile, beneficiile nu se termină niciodată. Descoperă conectivitatea în stilul PEUGEOT.

APLICATIA MYPEUGEOT®

Ramai conectat cu masina ta

Beneficiezi de servicii personalizate în timp real, sincronizate cu conturile tale, prin aplicația gratuită MYPEUGEOT®:

  • Ești mereu atent la starea vehiculului (date legate de condus, locație).
  • Acces rapid și ușor la asistența PEUGEOT.
  • Gestionezi cerințele de întreținere și servicii ale vehiculului tău.
  • Supraveghezi cu ușurință încărcarea bateriei și temperatura din noul tău PEUGEOT.
Derulează în sus