208

Peugeot 208

PEUGEOT 208 își arată partea tinerească prin forma sa sportivă și distinctivă. Interiorul dezvăluie originalul PEUGEOT i-Cockpit® 3D. Noua noastră mașină urbană îți oferă libertatea de a alege dintr-o gamă de motoare pe benzină, diesel sau electrice.

UN DESIGN IREZISTIBIL

UN DESIGN ATLETIC SI SENZUAL

PEUGEOT 208 emană o personalitate puternică, dezvăluită încă de la prima vedere. Profilul coborât, cu capota lungă și liniile sale senzuale dezvăluie aspectul sportiv. Prin culorile luminoase și originale ale caroseriei, noul 208 captează cu adevărat atenția! Personalitatea sa puternică este subliniată și de un plafon Black Diamond, de bosajele roților și ramele geamurilor vopsite în negru lucios, precum și de jantele cu inserții ce amintesc de tăierea diamantelor.

LA VOLAN

Treci la tehnologia de generatie urmatoare

PEUGEOT i-Cockpit® 3D

La interior, descoperă noua generație PEUGEOT i-Cockpit® 3D. Experimentează condusul agil și intuitiv grație volanului compact cu butoane de control integrate, panoului digital de bord 3D complet configurabil, ecranului tactil HD de 10″ și celor 7 butoane de tip switch. Nu în cele din urmă, poți personaliza ambianța interioară prin intermediul celor 8 LED-uri RGB, pentru un aspect și mai modern.

Motoare cu combustie internă

Experimentează senzații intense de condus cu motoarele pe benzină și diesel Euro 6 de ultimă generație ce oferă performanțe ridicate și eficiente:
– PureTech
– BlueHDi
Mai economice datorită consumului optimizat de combustibil, aceste motoare sunt echipate, de asemenea, cu sistemul Stop & Start.

Cutie de viteze automata high-tech

După ce ai experimentat cât de eficientă este cutia de viteze EAT8i cu padele de schimbare a treptelor plasate pe coloana de direcție și control cu o singură atingere, nu te vei putea opri să o încerci din nou! Rapid și fluent, trece de la o treaptă la alta cu ușurință, datorită tehnologiei Quickshift.

TEHNOLOGIE

Sisteme de siguranta si asistenta a soferului

Cu mașina de oraș PEUGEOT 208, ai la dispoziție o serie de sisteme inteligente de asistență și siguranță și de asistență la parcarei.

SERVICII CONECTATE

Amplifica experienta peugeot
Cu mai multe servicii disponibile, beneficiile nu se termină niciodată. Descoperă conectivitatea în stilul PEUGEOT.

APLICATIA MYPEUGEOT®

Ramai conectat cu masina ta

Beneficiezi de servicii personalizate în timp real, sincronizate cu conturile tale, prin aplicația gratuită MYPEUGEOT®:

  • Ești mereu atent la starea vehiculului (date legate de condus, locație).
  • Acces rapid și ușor la asistența PEUGEOT.
  • Gestionezi cerințele de întreținere și servicii ale vehiculului tău.
  • Supraveghezi cu ușurință încărcarea bateriei și temperatura din noul tău PEUGEOT.
Derulează în sus