Noul Peugeot SUV 5008

Peugeot SUV 5008

Experimentează un nou nivel de prestanță, care se distinge prin spațiu și îndrăzneală.
Cu linii sportive și o fluiditate surprinzătoare pentru un model cu 7 locuri, noul SUV PEUGEOT 5008 propune un plus de modernitate și inaugurează codurile designului de mâine.
Postul de conducere PEUGEOT i-Cockpit cu echipamente vârf-de-gamă oferă conducătorului auto senzații amplificate și performanța unui Grand Tourer, pentru  călătorii ce-ți vor depăși așteptările.

DESIGN

Bold design

*Design îndrăzneț
Extinde ideea de prestanță.
Noul SUV PEUGEOT 5008 cu 7 locuri adoptă o siluetă modernă și elegantă, oferind un echilibru perfect între putere și rafinament.
Cu semnătura luminoasă inconfundabilă a mărcii și o nouă grilă fără cadru, partea frontală, sculpturală și distinctivă se integrează perfect, arborând o nouă bară de protecție cu placă metalică și prize de aer laterale în nuanță negru lucios.
Postura dinamică și sportivă a caroseriei înălțate este pusă în valoare de inserția cromată ce extinde linia blocurilor optice până la spoilerul din spate. Noile jante din aliaj de 19″ «San Francisco» diamantate adaugă o notă finală siluetei atlectice.

POZITIA DE CONDUS

Amplified technology*

*Tehnologie amplificată
Amplifică senzațiile la volanul ansamblului PEUGEOT i-Cockpit® modern, inovator și ergonomic.
Echipat cu volan compact pentru un plus de manevrabilitate și șapte Comutatoare, noul SUV PEUGEOT 5008 primește un ecran tactil HD nou de 10″ și un nou instrumentar de bord digital de 12.3″ cu display de înaltă calitate, în totalitate configurabil și personalizabil, pentru ca șoferul să poată urmări informațiile utile la condus fără a-și lua ochii de la drum.

TEHNOLOGIE

Performance in action*

*Performanță în acțiune
La drum, ești însoțit de numeroasele sisteme de asistență la condus ce echipează noul SUV PEUGEOT 5008, precum sistemul de frânare automată de urgență de ultimă generație sau recunoașterea extinsă a indicatoarelor rutiere.
Pentru un condus în mediul urban în deplină relaxare, beneficiezi de sisteme de asistență la manevre și la parcare: cameră video pentru asistență la parcare cu unghi de 360° și Park Assist.

GRIP CONTROL

Cu tehnologia «Advanced Grip Control», ai mai multă libertate de acțiune. 
Poți adapta capacitatea de aderență a noului SUV SUV PEUGEOT 5008 la condițiile meteo și de drum. 
În pantele abrupte, funcția «Hill Assist Descent Control» îți permite să controlezi viteza.

NIGHT VISION

Pentru o reactivitate optimizată pe timp de noapte sau în condiții de vizibilitate redusă, camera cu infraroșu a sistemului «Night Vision» detectează prezența pietonilor sau a animalelor pe o distanță de până la 200 m în fața vehiculului, în afara razei de acțiune a farurilor. Imaginile sunt afișate pe instrumentarul de bord digital, în câmpul vizual al șoferului și sunt însoțite de un semnal sonor.

RULARE SEMIAUTONOMĂ

Află despre rularea semiautonomă cu pachetul «Drive Assist Plus». Cu sistemul de poziționare pe bandă și regulatorul de viteză adaptiv ce include funcția Stop & Go, acesta adaptează în mod automat viteza vehiculului la viteza vehiculului din față, menținând distanța de siguranță și asigură traiectoria în funcție de poziția dorită de șofer.

SERVICII CONECTATE

Amplifica experienta peugeot
Cu mai multe servicii disponibile, beneficiile nu se termină niciodată. Descoperă conectivitatea în stilul PEUGEOT.

APLICATIA MYPEUGEOT®

În permanentă conectat cu vehiculul tău

Beneficiezi de servicii personalizate în timp real, sincronizate cu conturile tale, prin aplicația gratuită MYPEUGEOT®:

  • Ești mereu atent la starea vehiculului (date legate de condus, locație).
  • Acces rapid și ușor la asistența PEUGEOT.
  • Gestionezi cerințele de întreținere și servicii ale vehiculului tău.
  • Supraveghezi cu ușurință încărcarea bateriei și temperatura din noul tău PEUGEOT.
Derulează în sus