Noul Peugeot SUV 3008

Peugeot SUV 3008

Descoperă noul SUV PEUGEOT 3008 cu stilul său unic, ce sparge codurile bine stabilite ale SUV-urilor.  Liniile sale puternice îmbină puterea și rafinamentul, dinamismul și eleganța. PEUGEOT i-Cockpit® mai modern și vârf-de-gamă, precum și gama de tehnologii inovatoare prezente la bord au fost special concepute pentru a amplifica starea de bine și siguranța conducătorului auto. Grație motorizărilor PLUG-IN HYBRID, BENZINĂ și DIESEL, experimentezi plăcerea unui condus agil și o plăcere pură la condus.

* Design inspirat
Designul exterior adoptat de noul SUV PEUGEOT 3008 pune în valoare caracterul asertiv al acestui model, dar și echilibrul între putere și eleganță. Noua parte frontală inovatoare exprimă personalitatea puternică a acestui SUV. Acest model vârf de gama inaugurează o perspectivă îndrăzneață asupra epocii modernității.

POZITIA DE CONDUS

Enhanced experience*

EXPERIENTA UNICĂ OFERITĂ DE PEUGEOT i-COCKPIT®

Cu postul de conducere ergonomic vârf-de-gamă PEUGEOT i-Cockpit® inovator, experiența de condus la bordul noului SUV PEUGEOT 3008 devine simplă și inutitivă, în condiții amplificate de siguranță și confort.

Volanul compact multifuncțional oferă un plus de senzații și manevrabilitate.

Noul ecran tactil HD de 10’’ asociat cu nagivație 3D cu recunoaștere vocală dispune de tehnologie «multi-touch». Comenzile elegante Toggles Switches oferă acces rapid și intuitiv la diferite funcții de confort.

Head-up display-ul premium configurabil poate fi personalizat cu ușurință, pentru ca șoferul să nu trebuiască să își ia ochii de la drum.

În versiunea plug-in hybrid, PEUGEOT i-Cockpit® integrează un univers în totalitate dedicat care permite șoferului să vizualizeze, pe instrumentarul de bord, informații utile la condus în câmpul său vizual (modul de condus, nivelul de încărcare a bateriei și distanța care poate fi parcursă în modul electric) și pe ecranul tactil, statistici privind consumul de energie (electrică și combustibil).

Optiunea «black pack»

Oferă un plus de dinamism și de eleganță noului SUV PEUGEOT 3008, exclusiv pe versiunile GT și GT Pack, cu opțiunea «Black Pack» și elementele specifice «Blacki».

Impune-te încă de la prima vedere cu noua nuanță pentru grila radiatorului «Dark Chrome» și emblematicul leu.

Monogramele «3008», «GT» și «PEUGEOT» adoptă culoarea negru satinat, în perfectă armonie cu barele de plafon.

Bara de protecție față, protecțiile aripilor față, ornamentul de pavilion și de spoiler și bandoul barei de protecție spate au culoarea negru lucios.

Jantele din aluminiu de 19” «Washington» diamantate adoptă nuanța Black Onyx lăcuite Black Mist

Connected Navigation Pack

Peugeot Connect îți oferă acces la pachetul de servicii conectate Connected Navigation Pack, inclusiv Real-time Traffic and Danger Zones by TomTom Services.

Mirror Screen

Cu funcția Mirror Screen, te poți bucura de aplicații din smartphone-ul tău compatibil Apple CarPlay™ sau Android Auto™ direct pe ecranul tactil al vehiculului și rămâi întotdeauna conectat datorită zonei de încărcare wireless care găzduiește smartphone-ul în parte din față.
Pasagerii din spate beneficiază de două prize USB de încărcare pentru dispozitivele lor portabile.

Sistem de sunet Hi-Fi FOCAL®

Sistemul Hi-Fi FOCAL® aflat în vârful inovației tehnologice beneficiază de o calitate excepțională a sunetului. Difuzorul central și tweeterele sunt acoperite într-o nouă culoare „Bronze Belem”, iar subwoofer-ul plasată sub scaunul pasagerului eliberează întregul spațiu portbagaj.

TEHNOLOGII INOVATIVE

Sistemele de asistență la condus oferite de noul SUV PEUGEOT 3008 amplifică confortul și siguranța la bord și reprezintă un prim pas spre condusul semi-autonom.

Fie că detectează regulile de circulație (recunoaștere extinsă a indicatoarelor rutiere) și asistă conducătorul auto în trafic (Pack Drive Assist Plus, regulator de viteză adaptiv «ACC» Stop & Go, asistență la poziționarea pe bandă sau menținerea benzii de rulare cu detectarea marginii drumului) sau analizează mediul (monitorizare activă a unghiului mort), aceste sisteme de asistență reprezintă toate o garanție suplimentară a unui condus în deplină relaxare.

SERVICII CONECTATE

Amplifica experienta peugeot
Cu mai multe servicii disponibile, beneficiile nu se termină niciodată. Descoperă conectivitatea în stilul PEUGEOT.

APLICATIA MYPEUGEOT®

În permanentă conectat cu vehiculul tău

Beneficiezi de servicii personalizate în timp real, sincronizate cu conturile tale, prin aplicația gratuită MYPEUGEOT®:

  • Ești mereu atent la starea vehiculului (date legate de condus, locație).
  • Acces rapid și ușor la asistența PEUGEOT.
  • Gestionezi cerințele de întreținere și servicii ale vehiculului tău.
  • Supraveghezi cu ușurință încărcarea bateriei și temperatura din noul tău PEUGEOT.
Derulează în sus