Noul Peugeot e-Traveller

Peugeot e-Traveller

Noul MPV electric PEUGEOT Traveller reprezintă o invitație la călătorii, pentru plăcerea activităților recreative. Trăiește o experiență de condus în deplină relaxare grație motorizării 100% electrice.

AVANTAJE

Motorizare electrică

DESIGN

Next gen travel car by peugeot

O PERSONALITATE PUTERNICĂ

Grila specifică cu emblema leului dicroic propusă de noul MPV e-Traveller electric poziționează în mod evident acest model în rândul ultimelor modele electrice ale Mărcii. Soclul de încărcare a fost poziționat în față, pe partea conducătorului auto, pentru o reîncărcare practică.

În partea din spate, vehiculul afișează emblema leului dicroic cu reflexii verzi și albastre, specifică versiunilor electrice, alături de monograma «e-Traveller».

Foarte agil, noul e-Traveller se deplasează și poate fi parcat cu ușurință în oraș, în special în zonele cu trafic restricționat. Înălțimea sa, redusă pe toate versiunile la 1.90 m permite accesul în parcările acoperite.

UN PLUS DE CONFORT LA CONDUS

Noul panou de instrumente specific cu ecran color de 3,5” ce echipează postul de conducere al noului PEUGEOT e-Traveller afișează în timp real informații utile la șofat, cum ar fi nivelul autonomiei și indicatorul de putere (CHARGE/ECO/POWERi).

Pe ecranul tactil, poți accesa întregul univers electric grație unei scurtături și poți vizualiza în mod clar fluxurile de energie. Butonul «e-Toggle» oferă acces imediat la funcțiile cutiei de viteze automate. Clienții pot alege între 3 moduri de condus ECO, NORMAL și POWERi. Frâna de parcare electrică este oferită în standard și este automată, fiind ușor de utilizat.

AUTONOMIE ȘI ÎNCĂRCARE

Autonomia și încărcarea bateriei noului PEUGEOT e-Traveller îți permit să parcurgi până la 330 de km în conformitate cu protocolul de certificare WLTP (Worldwide Harmonized Vehicle Test Procedures).

Protocolul WLTP oferă utilizatorilor o viziune mai precisă și mai realistă a valorilor de autonomie în funcție de utilizarea efectivă a vehiculului.

Care sunt factorii care afectează autonomia?

VITEZA

La viteza constantă de 130 km/h, autonomia unui vehicul 100% electric este înjumătățită în comparație cu valorile WLTP.

CONFORTUL TERMIC

Autonomia poate varia cu până la 35% între primăvară și iarnă. Pre-condiționarea termică a mașinii tale atunci când aceasta este pusă la încărcat este una dintre cele mai eficiente pârghii pentru a crește autonomia și pentru a limita impactul încălzirii sau răcirii habitaclului.

STILUL DE CONDUS

Condusul eco este încurajat odată cu vehiculele electrice: accelerația lină și utilizarea frânării regenerative pot economisi până la 15% din valoarea autonomiei.

SERVICII DEDICATE VEHICULELOR ELECTRIFICATE

Independentă de neegalat

Datorită serviciilor oferite de MyPeugeot și Free2Move Services, te bucuri mai mult decât oricând de mai multă independență atunci când vine vorba de administrarea vehiculului electric.

CONTROL LA DISTANTĂ

Interacționează de la distanță cu vehiculul folosind aplicația MyPeugeot (controlul și planificarea reîncărcării presetarea temperaturii din interiorul vehiculului tău, printre alte opțiuni).

CHARGE MY CAR CU FREE2MOVE SERVICES

Poți opta pentru o soluție simplă pentru a accesa stațiile publice de încărcare prin intermediul Charge My Car din cadrul Free2Move Services.

MOBILITY PASS

Pentru călătorii ocazionale mai lungi, puteți închiria un vehicul cu combustie la un tarif special în funcție de nevoile dumneavoastră.

SERVICII CONECTATE

Amplifica experienta peugeot
Cu mai multe servicii disponibile, beneficiile nu se termină niciodată. Descoperă conectivitatea în stilul PEUGEOT.

APLICATIA MYPEUGEOT®

Ramai conectat cu masina ta

Beneficiezi de servicii personalizate în timp real, sincronizate cu conturile tale, prin aplicația gratuită MYPEUGEOT®:

  • Ești mereu atent la starea vehiculului (date legate de condus, locație).
  • Acces rapid și ușor la asistența PEUGEOT.
  • Gestionezi cerințele de întreținere și servicii ale vehiculului tău.
  • Supraveghezi cu ușurință încărcarea bateriei și temperatura din noul tău PEUGEOT.
Derulează în sus