Noul Peugeot e-Rifter

Peugeot e-Rifter

AVANTAJE

MOTOR ELECTRIC

DESIGN

Distinctive peugeot styling*

*Stilul distinctiv Peugeot

Noul PEUGEOT e-RIFTER 100% electric, la fel de ușor de manevrat în oraș pe cât de eficient la drum, beneficiază în toate versiunile sale de codurile „all-terrain”. În oraș, se deplasează liber în zone cu trafic restricționat.

Caracter îndrăznet

Noul PEUGEOT e-RIFTER poate fi recunoscut prin caroseria echilibrată și elegantă, semnată în partea din spate cu monograma distinctivă „e-Rifter”. Trapa de încărcare, situată pe aripa stânga spate, găzduiește prizele pentru reîncărcare.

Noul PEUGEOT e-RIFTER a păstrat designul robust, compact și elegant al modelului RIFTER. O capotă înaltă și scurtă completează grila verticală, iar proporțiile armonioase ale liniei generale de design sunt subliniate de un ampatament adecvat lungimii noului model. Barele de acoperiș, garda la sol crescută și roțile de 17″, precum și protecțiile laterale față și spate, se combină pentru a crea o declarație estetică care nu trece cu vederea spiritul practic și siguranța.

MODULARITATE

Distinctive peugeot styling*

Noul monovolum e-RIFTER este disponibil în versiuni cu 5 sau 7 locuri, în variante de lungime standard (4,40 m) sau lungă (4,75 m), în funcție de modul de utilizare ce ți se potrivește cel mai bine, iar portbagajul său încăpător oferă o capacitate adaptabilă de până la 4.000 de litri.

AUTONOMIE ȘI ÎNCĂRCARE

Autonomia și încărcarea bateriei noului PEUGEOT e-RIFTER îți permit să parcurgi până la 280 de km în conformitate cu protocolul de certificare WLTP (Worldwide Harmonized Vehicle Test Procedures). Protocolul WLTP oferă utilizatorilor o viziune mai precisă și mai realistă a valorilor de autonomie în funcție de utilizarea efectivă a vehiculului.

Care sunt factorii care afectează autonomia?

VITEZA

La viteza constantă de 130 km/h, autonomia unui vehicul 100% electric este înjumătățită în comparație cu valorile WLTP.

CONFORTUL TERMIC

Autonomia poate varia cu până la 35% între primăvară și iarnă. Pre-condiționarea termică a mașinii tale atunci când aceasta este pusă la încărcat este una dintre cele mai eficiente pârghii pentru a crește autonomia și pentru a limita impactul încălzirii sau răcirii habitaclului.

STILUL DE CONDUS

Condusul eco este încurajat odată cu vehiculele electrice: accelerația lină și utilizarea frânării regenerative pot economisi până la 15% din valoarea autonomiei.

GREUTATEA TRANSPORTATĂ

Numărul de pasageri și volumul și greutatea bagajelor afectează autonomia vehiculului tău.

MODURI DE CONDUS

Optimizează autonomia

3 MODURI DE CONDUS

Noul PEUGEOT e-RIFTER oferă trei moduri de condus:

  • Eco (60 kW, 190 Nm): autonomie optimizată prin ajustarea anumitor setări,
  • Normal (80 kW, 210 Nm): confort optim pentru utilizare zilnică
  • Power (100 kW, 260 Nm): performanță optimizată pentru transportul sarcinilor grele.

MODURI DE FRÂNARE

Datorită frânării regenerative, sunt disponibile 2 niveluri de frână de motor care-ți permit să încărci bateria în timp ce mașina decelerează:

  • Moderat (activat la pornire), similar cu cel al unui vehicul cu motor termic
  • Sporit (accesibil prin apăsarea butonului “B”), pentru o decelerare controlată de pedala de accelerație și sporirea autonomiei

SERVICII SPECIFICE VEHICULELOR ELECTRICE

Independentă totală

Datorită serviciilor oferite de MyPeugeot și Free2Move Services, te bucuri mai mult decât oricând de mai multă independență atunci când vine vorba de administrarea vehiculului electric.

CONTROL LA DISTANTĂ

Interacționează de la distanță cu vehiculul folosind aplicația MyPeugeot (controlul și planificarea reîncărcării presetarea temperaturii din interiorul vehiculului tău, printre alte opțiuni).

CHARGE MY CAR CU FREE2MOVE SERVICES

Poți opta pentru o soluție simplă pentru a accesa stațiile publice de încărcare prin intermediul Charge My Car din cadrul Free2Move Services.

MOBILITY PASS

Pentru deplasări ocazionale mai lungi, poți închiria un vehicul cu combustie internă la un tarif special, în funcție de nevoile tale.

SERVICII CONECTATE

Amplifica experienta peugeot
Cu mai multe servicii disponibile, beneficiile nu se termină niciodată. Descoperă conectivitatea în stilul PEUGEOT.

APLICATIA MYPEUGEOT®

Ramai conectat cu masina ta

Beneficiezi de servicii personalizate în timp real, sincronizate cu conturile tale, prin aplicația gratuită MYPEUGEOT®:

  • Ești mereu atent la starea vehiculului (date legate de condus, locație).
  • Acces rapid și ușor la asistența PEUGEOT.
  • Gestionezi cerințele de întreținere și servicii ale vehiculului tău.
  • Supraveghezi cu ușurință încărcarea bateriei și temperatura din noul tău PEUGEOT.
Derulează în sus