Noul Peugeot e-Partner

Peugeot e-Partner

Descoperă noua autoutilitară compactă PEUGEOT e-PARTNER și avantajele motorului său 100% electric.
Autoutilitara electrică e-PARTNER oferă toate punctele forte ale modelului PARTNER atunci când vine vorba de susținerea afacerii tale și de satisfacerea tuturor nevoilor tale.

Fidel conceptului mărcii, potrivit căruia „ai puterea de a alege”, noul PEUGEOT e-PARTNER păstrează stilul muscular, robust și inovator al versiunilor propulsate de un motor termic, completat de semne distinctive precum monograma „e-PARTNER” de pe spate.

ZERO EMISII, ZERO COMPROMISURI

Noul PEUGEOT e-PARTNER este disponibil în aceleași versiuni ca și versiunile pe propulsate de motoare  termice, pentru a răspunde tuturor tipurilor de utilizare:

 • Furgon (două lungimi: Standard 4,40 m și Lung 4,75 m, până la trei locuri cu bancheta Multiflex),
 • Cabină extinsă (până la cinci locuri, fixe sau rabatabile, numai în versiunea lungă)
 • Volumul util de până la 4,4 m³ pentru versiunea lungă (3,8 m³ pentru versiunea standard) este strict același ca și pentru versiunile cu motor termic, datorită instalării bateriilor sub podea, fără niciun impact asupra volumului de încărcare
 • Înălțime mai mică de 1,90 m, garantând accesul în majoritatea parcărilor.

Noul PEUGEOT e-PARTNER oferă un răspuns personalizat pentru a satisface tot mai multe nevoi și va fi disponibil în nivelurile de finisare PRO și PREMIUM, precum și în versiunile „ready to go” ASPHALT (pentru șoferii ce parcurg distanțe mari) și GRIP (pentru condiții dificile de acces).

TEHNOLOGIE 100% ELECTRICĂ

Next gen e-van

Baterie de înaltă performanță

Vehiculul utilitar electric PEUGEOT e-Partner (în cele două versiuni Standard și Long) încorporează o baterie de înaltă tensiune, cu o capacitate de 50 kWh, oferind o autonomie de până la 275 km WLTP, în funcție de versiune și de protocolul de certificare actual WLTP, plasată ingenios pentru a păstra spațiul de la bord și volumul de încărcare.

În condiții reale de utilizare, capacitatea bateriei de 50 kWh va asigura faptul că 80% dintre utilizatori pot parcurge între 190 și 275 de km cu o singură încărcare. Autonomia depinde de mai mulți factori, în special viteza și utilizarea echipamentelor de confort. Conectată la circuitul de răcire a habitaclului, reglarea termică a bateriei optimizează timpul de reîncărcare, autonomia și durata de viață a acesteia.

Bateria este garantată timp de opt ani sau 160.000 km pentru 70% din capacitatea sa de încărcare.

Motor electric

Motorul de 100 kW (136 CP)  oferă o accelerație instantanee datorită cuplului motor de 260 Nm (disponibil imediat), dar și o plăcere de condus lină, dinamică și lipsită de zgomote.

Sistemul de propulsie electrică este similar cu cel utilizat de noul PEUGEOT e-EXPERT, fiind însă modificat spațiul dedicat motorului și  cutiei de viteze, pentru a răspunde constrângerilor legate de capacitatea de încărcare a vehiculelor din acest segment.

AUTONOMIE ȘI ÎNCĂRCARE

Autonomia și încărcarea bateriei noului PEUGEOT e-PARTNER îți permit să parcurgi până la 275 de km în conformitate cu protocolul de certificare WLTP (Worldwide Harmonized Vehicle Test Procedures). Protocolul WLTP oferă utilizatorilor o viziune mai precisă și mai realistă a valorilor de autonomie în funcție de utilizarea efectivă a vehiculului.

Care sunt factorii care afectează autonomia?

VITEZA

La o viteză constantă de 130 km/h, autonomia unui vehicul 100% electric este redusă la jumătate în comparație cu estimările WLTP.

CONFORTUL TERMIC

Diferența de autonomie poate varia până la 35% între primăvară și iarnă. Pre-condiționarea mașinii atunci când este conectată la priza de încărcare este una dintre cele mai eficiente pârghii pentru a crește autonomia și pentru a limita impactul utilizării sistemului de climatizare.

STILUL DE CONDUS

Stilul de condus eco este îmbunătățită la bordul vehiculelor electrice: accelerarea ușoară și utilizarea frânării recuperative pot economisi până la 15% din valoarea autonomiei.

GREUTATEA TRANSPORTATĂ

Stilul de condus eco este îmbunătățită la bordul vehiculelor electrice: accelerarea ușoară și utilizarea frânării recuperative pot economisi până la 15% din valoarea autonomiei.

Solutii de încărcare simple și rapide

O serie de soluții de încărcare sunt disponibile pentru a te ajuta să profiți la maximum de cei 275 de km (WLTP) trecuți în dreptul autonomiei noului PEUGEOT e-PARTNER. Două tipuri de încărcătoare de bord sunt disponibile, pentru toate utilizările și soluțiile de încărcare ale clienților: un încărcător monofazat de 7,4 kW în standard și un încărcător trifazat de 11 kW ca și dotare opțională.
Conectată la circuitul de transfer de căldură al habitaclului, reglarea termică a bateriei permite reîncărcarea rapidă (până la 100 kW), o autonomie optimizată și o durată de viață sporită.

Încărcarea acasă sau la serviciu

Noul e-PARTNER  se încarcă folosind o priză casnică clasică cu cablul standard furnizat cu vehiculul sau o priză ranforsată (de tip Green’Up), reducându-se astfel timpul de încărcare la 15 ore datorită unui cablu specific disponibil ca accesoriu.

De asemenea, poți încărca mai rapid și în siguranță vehiculul utilitar electric compact PEUGEOT e-Expert folosind un Wall Box: o încărcare completă poate fi obținută în mai puțin de:

 • 7 ore și jumătate folosind un Wall Box de 7,4 kW asociat unui cablu standard de 7,4 kW
 • 5 ore utilizând un Wall Box de 11 kW asociat unui cablu de încărcare de 11 kW (dotare opțională)

Reprezentanții autorizați PEUGEOT îți vor oferi o soluție adaptată pentru a instala stația de încărcare în casa ta. Wall Box-ul este cea mai rapidă și sigură metodă de încărcare.

Încărcarea la statiile publice

Reglarea termică a bateriei îți permite să utilizezi stațiile de încărcare de 100 kW și să obții astfel 80% din nivelul maxim al bateriei în 30 de minute. O rețea ce cuprinde 185.000 de stații de încărcare publice este disponibilă în toată Europa.

Peugeot îți oferă un abonament gratuit la Free2Move Services prin intermediul aplicației mobile care-ți oferă acces la rețeaua extinsă de stații publice de încărcare din Europa.

Folosind ChargeMyCarîmpreună cu Free2Move Services și un card de încărcare, accesezi o rețea de peste 150.000 de stații de încărcare din toată Europa.

SERVICII PROFESIONALE SPECIFICE VEHICULELOR ELECTRICE

Solutii care-ti ușurează viata

Datorită serviciilor oferite de MyPEUGEOT® și Free2Move, te bucuri de mai multă independență ca niciodată atunci când vine vorba de utilizarea vehiculului tău electric.

CONTROL LA DISTANTĂ

Interacționează de la distanță cu vehiculul folosind aplicația MyPeugeot (controlul și planificarea reîncărcării presetarea temperaturii din interiorul vehiculului tău, printre alte opțiuni).

CHARGE MY CAR CU FREE2MOVE SERVICES

Poți opta pentru o soluție simplă pentru a accesa stațiile publice de încărcare prin intermediul Charge My Car din cadrul Free2Move Services.

MOBILITY PASS

Pentru deplasări ocazionale mai lungi, poți închiria un vehicul cu combustie internă la un tarif special, în funcție de nevoile tale.

COSTURI DE UTILIZARE

Scopul este de a oferi un TCO sau un cost de funcționare echivalent între un vehicul termic și unul electric, inclusiv toate costurile, în afară de rata financiară.

Costul de achiziție al unui vehicul electric este mai mare, dar trebuie luați în considerare toți factorii:

 • O valoare reziduală mai bună la revânzare pe piața second-hand,
 • Numeroasele stimulente financiare (bonus ecologic, subvenții, taxă înmatriculare mai mică, subvenții acordate companiilor, deduceri fiscale),
 • Costul de întreținere este mai scăzut (cu aproximativ 50% mai puțin pe o perioadă de 48 de luni),
 • Costuri la energie mai mici (până la 70% în comparație cu un motor termic).

MYPEUGEOT®

Rămâi conectat cu vehiculul tău

Beneficiezi de servicii personalizate în timp real, sincronizate cu conturile tale, prin aplicația gratuită MYPEUGEOT®:

 • Urmărești starea vehiculului tău.
 • Ai acces rapid și ușor la asistență.
 • Gestionezi cerințele de întreținere și service ale vehiculului.
 • Gestionezi cu ușurință încărcarea bateriei și temperatura interiorului.
Derulează în sus