Noul Peugeot e-Expert

Noul Peugeot e-Expert

Descoperă autoutilitara PEUGEOT e-Expert și avantajele motorului său 100% electric. Utilitara electrică e-Expert oferă toate punctele forte ale modelului Expert în ceea ce privește simplificarea activităților profesionale și satisfacerea tuturor nevoilor.

AVANTAJE

Motorizare electrică

DESIGN

Un caracter electric

Liniile elegante și silueta modernă ale noului PEUGEOT e-Expert 100% electric demonstrează puterea caracterului acestui vehicul utilitar conceput pentru utilizarea cotidiană. Gama PEUGEOT e-Expert este disponibilă în trei versiuni de lungime distincte care răspund nevoilor diferite ale profesioniștilor.

Grila radiatorului robustă expune leul dicroic regăsit pe toate modelele electrice ale mărcii. Capacul portului de încărcare electrică este amplasat în față, pe partea șoferului, pentru o reîncărcare ușoară.

În partea din spate a vehiculului, vei găsi leul dicroic cu tonuri de albastru și verde care diferențiază versiunea electrică, precum și monograma specifică „e-Expert”.

PEUGEOT e-Expert nu sacrifică nimic atunci când vine vorba de spațiul interior, cu 6,6 m3 volum de încărcare util, o sarcină utilă de până la 1.275 kg și o înălțime de sub 1,90 m. Capacitatea de remorcare este păstrată.

Versiunea e-Expert Compact, cu o lungime de doar 4,60 m, inaugurează o nouă eră a vehiculelor electrice. Acest model poate fi condus cu ușurință și parcat în orașe și poate accesa zone de trafic restricționat, datorită motorului electric.

CONFORT SPORIT LA CONDUS

Noul panou de instrumente specific PEUGEOT e-Expert cu un ecran color color de 3,5” afișează informații esențiale de condus în timp real, cum ar fi valoarea autonomiei și indicatorul de putere (CHARGE/ECO/POWER).

Pe ecranul tactil de mari dimensiuni poți accesa cu ușurință printr-o scurtătură întregul univers electric și poți vizualiza clar fluxul de energie. Butonul „e-Toggle” oferă acces imediat la comenzile electrice ale transmisiei automate. Poți alege, de asemenea, între trei moduri de condus: ECO, NORMAL și POWER. Frâna de parcare electrică disponibilă standard funcționează automat și, prin urmare, este foarte ușor de utilizat.

AUTONOMIE ȘI ÎNCĂRCARE

utonomia și încărcarea bateriei noului PEUGEOT e-Expert îți permit să parcurgi până la 330 de km în conformitate cu protocolul de certificare WLTPi (Worldwide Harmonized Vehicle Test Procedures). Protocolul WLTP oferă utilizatorilor o viziune mai precisă și mai realistă a valorilor de autonomie în funcție de utilizarea efectivă a vehiculului.

Care sunt factorii care afectează autonomia?

VITEZA

La o viteză constantă de 130 km/h, autonomia unui vehicul 100% electric este redusă la jumătate în comparație cu estimările WLTP.

CONFORTUL TERMIC

Autonomia poate varia cu până la 35% între primăvară și iarnă. Pre-condiționarea termică a mașinii tale atunci când aceasta este pusă la încărcat este una dintre cele mai eficiente pârghii pentru a crește autonomia și pentru a limita impactul încălzirii sau răcirii habitaclului.

STILUL DE CONDUS

Condusul eco este încurajat odată cu vehiculele electrice: accelerația lină și utilizarea frânării regenerative pot economisi până la 15% din valoarea autonomiei.

GREUTATEA TRANSPORTATĂ

Greutatea transportată afectează autonomia vehiculului tău utilitar, ca și pentru un vehicul termic. Autonomia WLTP este definită utilizându-se aproximativ jumătate din sarcina utilă.

SERVICII DEDICATE VEHICULELOR ELECTRIFICATE

Solutii care-ti ușurează viata

Datorită serviciilor oferite de MyPeugeot și Free2Move Services, te bucuri mai mult decât oricând de mai multă independență atunci când vine vorba de administrarea vehiculului electric.

CHARGE MY CAR CU FREE2MOVE SERVICES

Poți opta pentru o soluție simplă pentru a accesa stațiile publice de încărcare prin intermediul Charge My Car din cadrul Free2Move Services.

CONTROL LA DISTANTĂ

Interacționează de la distanță cu vehiculul folosind aplicația MyPeugeot (controlul și planificarea reîncărcării presetarea temperaturii din interiorul vehiculului tău, printre alte opțiuni).

MOBILITY PASS

Pentru deplasări ocazionale mai lungi, poți închiria un vehicul cu combustie internă la un tarif special, în funcție de nevoile tale.

SERVICII CONECTATE

Amplifica experienta peugeot
Cu mai multe servicii disponibile, beneficiile nu se termină niciodată. Descoperă conectivitatea în stilul PEUGEOT.

APLICATIA MYPEUGEOT®

Ramai conectat cu masina ta

Beneficiezi de servicii personalizate în timp real, sincronizate cu conturile tale, prin aplicația gratuită MYPEUGEOT®:

  • Ești mereu atent la starea vehiculului (date legate de condus, locație).
  • Acces rapid și ușor la asistența PEUGEOT.
  • Gestionezi cerințele de întreținere și servicii ale vehiculului tău.
  • Supraveghezi cu ușurință încărcarea bateriei și temperatura din noul tău PEUGEOT.
Derulează în sus