Noul Peugeot e-Boxer

Peugeot e-Boxer

Noul PEUGEOT e-Boxer poate să circule și să acceseze zone cu trafic restricționat grație motorului electric. Trapa electrică a fost amplasată în față, pe partea conducătorului auto, pentru o încărcare practică.

O raritate pe segmentul său, versiunea electrică a modelului PEUGEOT Boxer este disponibilă în caroserie șasiu cabină simplă, șasiu cabină dublă și platou cabină pentru transformări care răspund tuturor nevoilor profesioniștilor.

Noul PEUGEOT e-Boxer păstrează designul puternic, robust și elegant al versiunilor termice la care se adaugă, la exterior, monograma „e-Boxer” ce semnează apartenența la gama electrică a utilitarelor PEUGEOT.

„E-ul” monogramei e-Boxer apare pe aripile față dreapta și stânga pentru a pune în valoare motorizarea electrică de care dispune noul PEUGEOT e-Boxer.

Noul PEUGEOT e-Boxer oferă 5  versiuni de caroserie pentru un volum util cuprins între 8 și 17 m3. Bateria a fost amplasată astfel încât zona de încărcare să nu fie afectată. Sarcina utilă poate să ajungă până la 1890 kg, în funcție de versiune.

DESIGN

La interior, planșa de bord elegantă și funcțională oferă numeroase compartimente de depozitare.

Noul PEUGEOT e-Boxer este echipat, indiferent de capacitatea bateriei alese, cu un motor electric cu o putere de 90 kWi oferind un cuplu constant de 260 Nm combinat cu o cutie de viteze automată.

Maneta de selectare a vitezelor a fost înlocuită cu 3 butoane pentru selectarea modului de condus :

 • D pentru Drive,
 • N for Neutru,
 • R for Marșarier.

O oglindă retrovizoare interioară specifică echipată cu afișaj oferă informații cu privire la funcționarea noului Peugeot e-Boxer:

 • Nivelul de încărcare a bateriei în procente,
 • Autonomia în kilometri,
 • Tensiunea în volți,
 • Amperajul
 • Modul de condus (D, N sau R).

Cu noul sistem de navigație și ecranul său tactil de 9″, beneficiați de:

 • funcțiile Mirror Screen, pentru a utiliza aplicațiile smartphone-ului tău direct pe ecranul tactil al PEUGEOT e-Boxer.
 • posibilitatea de a conecta până la 2 telefoane simultan prin Bluetooth®.
 • introduci dimensiunile vehiculului pentru a evita posibile drumuri cu restricții de dimensiune. Perfect pentru camionete mari sau camper!

AUTONOMIE ȘI ÎNCĂRCARE

Bateriile cu capacitate de 37 kWh sau 70 kWh ce echipează noul PEUGEOT e-Boxer oferă o autonomie de 200 km sau 340 km , conform protocolului de omologare WLTP (Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedures).

Protocolul WLTP oferă utilizatorilor o viziune mai precisă și mai realistă asupra valorilor autonomiei, în condiții reale de utilizare a vehiculului.

Care sunt factorii care afectează autonomia?

VITEZA

La o viteză constantă de 130 km/h, autonomia unui vehicul 100% electric este redusă la jumătate în comparație cu estimările WLTP.

CONFORTUL TERMIC

Diferența de autonomie poate varia până la 35% între primăvară și iarnă. Pre-condiționarea mașinii atunci când este conectată la priza de încărcare este una dintre cele mai eficiente pârghii pentru a crește autonomia și pentru a limita impactul utilizării sistemului de climatizare.

STILUL DE CONDUS

Stilul de condus eco este îmbunătățită la bordul vehiculelor electrice: accelerarea ușoară și utilizarea frânării recuperative pot economisi până la 15% din valoarea autonomiei.

GREUTATEA TRANSPORTATĂ

Greutatea transportată afectează autonomia vehiculului tău utilitar, ca și pentru un vehicul termic. Autonomia WLTP este definită utilizându-se aproximativ jumătate din sarcina utilă.

SOLUȚII DE ÎNCĂRCARE SIMPLE ȘI RAPIDE

O serie de soluții de încărcare sunt disponibile pentru a te ajuta să profiți la maximum de cei 340 de km (WLTP) trecuți în dreptul autonomiei noului PEUGEOT e-Boxer.

În mod standard, noul PEUGEOT e-BOXER este echipat cu un încărcător dublu de 7 kW și 22 kW, permițând totodată încărcarea rapidă a încărcătorului pentru toate utilizările și soluțiile de încărcare ale clienților.

Încărcarea acasă sau la serviciu

Cu cablul standard furnizat împreună cu vehiculul, poți încărca  PEUGEOT e-Boxer electric mai rapid și în siguranță folosind un Wall Box.

O încărcare completă poate fi obținută :

 • în 6h folosind un Wall Box de 7,4kW pentru o baterie de 37 kWh și în 12h pentru o baterie de 70 kWh.
 • în 5h folosind un Wall Box de 22 kW pentru o baterie de 37 kWh și în 9h pentru o baterie de 70 kWh.

Reprezentanții autorizați PEUGEOT îți vor oferi o soluție adaptată pentru a instala stația de încărcare în casa ta

Încărcarea la statiile publice

Reglarea termică a bateriei îți permite să utilizezi stațiile de încărcare rapidă și să obții astfel 80% din nivelul maxim al bateriei în 1h.O rețea ce cuprinde 185.000 de stații de încărcare publice este disponibilă în toată Europa.

Peugeot îți oferă un abonament gratuit la Free2Move Services prin intermediul aplicației mobile care-ți oferă acces la rețeaua extinsă de stații publice de încărcare din Europa. Folosind ChargeMyCar împreună cu Free2Move Services și un card de încărcare, accesezi o rețea de peste 150.000 de stații de încărcare din toată Europa.

SERVICII PROFESIONALE SPECIFICE VEHICULELOR ELECTRICE

Solutii care-ți ușurează viața

Pentru a-și sprijini clienții în tranziția energetică, marca PEUGEOT lansează o gamă de servicii bazate pe trei domenii:

Easy-Charge

sau cum să facilitezi accesul la diferitele soluții de încărcare:

 • o gamă de soluții de încărcare la domiciliu sau la birou, printr-o gamă largă de echipamente (priză armată, Wall Box, Smart Wall Box etc.), un diagnostic pentru a evalua instalația electrică care trebuie furnizată și cea mai bună soluție de încărcare precum și instalarea finală.
 • o ofertă publică de încărcare prin Free2Move Services, inclusiv un permis de încărcare care permite accesul la o rețea de peste 150.000 de stații de încărcare din Europa: preselecție a stațiilor de încărcare în funcție de distanță, viteză și prețul de încărcare, cu  aplicația “Charge my Car”.

Easy-Move

sau cum să asigurați mobilitatea în toate circumstanțele:

 • Planificator de călătorii: un instrument pentru planificarea și organizarea călătoriilor lungi prin intermediul aplicației smartphone Free2Move Services, oferind cele mai bune itinerarii oferind autonomia reziduală și locația stațiilor de încărcare pe traseu,prin furnizarea distanței de conducere reziduale și a locației stațiilor de încărcare pe traseu,
 • Mobility Pass: mobilitate extinsă și garanție printr-o taxă fixă inclusă în închirierea vehiculului utilitar, care îți permite să ai un vehicul de închiriat în orice moment, în funcție de nevoile tale.

Easy-Care

sau cum să-ți cunoști e-Boxerul, astfel încât să poți profita de el în deplină liniște sufletească:

 • simulatoare noi și rute digitale pentru a ajuta la descoperirea vehiculelor electrice pe site-urile web ale mărcii PEUGEOT,
 • contracte de întreținere și asistență rutieră adecvate, care pot fi incluse într-un singur plan de finanțare pentru a te bucura de vehiculul tău comercial.

APLICATIA MYPEUGEOT®

Rămâi conectat cu vehiculul tău

Beneficiezi de servicii personalizate în timp real, sincronizate cu conturile tale, prin aplicația gratuită MYPEUGEOT®:

 • Urmărești starea vehiculului tău.
 • Ai acces rapid și ușor la asistență.
 • Gestionezi cerințele de întreținere și service ale vehiculului.
 • Gestionezi cu ușurință încărcarea bateriei și temperatura interiorului.
Derulează în sus