Noul Peugeot 508 PSE

Noul Peugeot 508 PSE

Intră în era neo-performanței marca PEUGEOT.
Antrenează-ți spiritul estetic și inovator la volanul noului sedan 508 sau break 508 SW PEUGEOT SPORT ENGINEERED. Savurează senzațiile unei performanțe sportive cu emisii scăzute oferite de noua gamă de produse eficiente și electrificate semnate PEUGEOT SPORT ENGINEERED.

DESIGN

Full sensation experience*

*O experiență plină de senzații.
Experimentează o estetică dictată de eficiență.
Cu noile coduri stilistice ce modernizează limbajul performanței, noile 508 & 508 SW PEUGEOT SPORT ENGINEERED adoptă o postură puternică și impunătoare, amplificată de o bară de protecție distinctivă, un sub-cadru fix și un ecartament lățit pentru a găzdui noile jante specifice din aliaj de 20 inch.
Noua grilă neagră emblematică cu lamele plutitoare, aripioare verticale și alte elemente aerodinamice accentuează eficiența genelor lor dinamice. Fluiditatea liniilor elegante și curate este pusă în valoare de noua nuanță „Gris Selenium”, subtil perlată, ce contrastează cu inserțiile de culoare „Kryptonite”, pentru o notă energizantă.

LA VOLAN

Plăcere și senzatii la condus

Amplifică arta condusului și călătoriilor la comanda sistemului PEUGEOT i-COCKPIT®.
Apreciază agilitatea volanului compact și pilotează fără a trebui să-ți iei ochii de la drum grație noului instrumentar de tip head-up ce afișează informațiile utile la condus direct în raza vizuală a conducătorului auto.
Poți sa încarci smartphone-ul pe consola centrală și să călătorești în deplină relaxare cu navigația 3D conectată cu comandă vocală, grație serviciilor TomTom® ce afișează în timp real toate evenimentele esențiale la condus.

ECRAN TACTIL HD NOU DE MARI DIMENSIUNI

Conduci și comunici rămânând concentrat asupra drumului, grație interfețelor amplasate în mod inteligent la îndemâna ochilor și degetelor.

Echipat cu grafică specifică gamei PEUGEOT SPORT ENGINEERED, instrumentarul de bord de tip head-up de 12.3 inch și ecranul tactil de mari dimensiuni de 10 inch pot fi personalizate pentru a vizualiza turometrul motorului sau fluxurile de energie și pentru a monitoriza mai bine starea motorului.

În modul Sport, interfața integrează un sistem sonor digital de amplificare a sunetul motorului, ce potențează ambianța sportivă de la bord.

SISTEM DE SUNET Hi-Fi PREMIUM FOCAL®

Apreciază sunetul de înaltă fdelitate produs de sistemul Hi-Fi FOCAL® Premium.

Acesta oferă o redare a sunetului pe cât de pură, pe atât de detaliată, pentru cei mai pretențioși audiofili.

Cele 10 difuzoare – inclusiv difuzorul central, 4 tweetere, 4 woofere și un subwoofer – așezate în habitaclu – redau o paletă muzicală bogată, complexă și dinamică, depășind limitele experiențelor obișnuite Hi-Fi de la bordul unui automobil.

SCAUNE “COMFORT FIT”

Instalat confortabil pe scaunele “comfort-fit” reglabile, încălzite și cu funcție de masaj, te lași sedus de simplitatea liniilor și de natura nobilă a materialelor.

Tapițeria scaunului oferă o combinație unică de Alcantara, piele Nappa Mistral și țesătură, finisate fin cu cusături duble Kryptonite și Tramontane.

Fiecare detaliu interior, de la tabloul de bord până la covorașe și cotiere, beneficiază de unul dintre atributele distinctive, elegante și sportive ale noii game. SĂ nu uităm pragurile portierelor față PEUGEOT SPORT ENGINEERED.

VOLAN EMBOSAT

Pune-ți mâinile pe volanul compact din piele cu granulație perforată, cu cusătură dublă Kryptonite, punctată la bază într-o inserție neagră lucioasă cu cele 3 gheare ale semnăturii PEUGEOT SPORT ENGINEERED.

Lasă-ți toate simțurile să vorbească…

MOTORIZARE

High efficiency*

*Înaltă performanță
Experimentează versatilitatea motorizării hibride și eficiența unui motor de înaltă performanță.
Cu o putere totală reală de 360 CP oferită prin asocierea între două motoare electrice și un motor termic, forța combinată a celor două energii și a patru roți motrice, noile 508 & 508 SW PEUGEOT SPORT ENGINEERED asigură o tracțiune optimizată și o accelerare remarcabilă cu un cuplu maxim de 520 Nm.
Această performanță ridicată îmbină avantajele motorizării hybrid cu o eficiență reală și o autonomie de 42 km (WLTP) în modul Electric.

TEHNOLOGIE

Peugeot sport inside*

*Conceput în baza expertizei PEUGEOT SPORT
Pentru a beneficia de cel mai înalt nivel de reactivitate, flexibilitate și plăcere la condus, PEUGEOT SPORT și-a adus întreaga expertiză în materie de tehnologie hybrid la proiectarea noii game PEUGEOT SPORT ENGINEERED.

Noua gamă PEUGEOT SPORT ENGINEERED oferă combinația perfectă între spiritul sportiv și tehnologia cu emisii scăzute și inventează un nou tip de performanță: Neo-Performanța.

Echipate cu un șasiu ce oferă performanțe ridicate, jante atletice de 20ʺ, un sistem de frânare puternic și setări optimizate pentru a amplifica performanța motoarelor termice și electrice, noile 508 & 508 SW PEUGEOT SPORT ENGINEERED oferă o eficiență remarcabilă:

 • accelerație 0-100 km în 5,2 secunde
 • accelerație 80-120 km/h în 3 secunde
 • demaraj 1000 m în 24,5 secunde
 • viteză maximă limitată la 250 km/h pe autostradă
 • putere totală de 360CP și cuplu maxim de 520 Nm.

SERVICII

TREI MOTOARE PENTRU O PUTERE OPTIMIZATĂ

Inteligența designului și expertiza PEUGEOT SPORT au contribuit la păstrarea spațiului interior și a volumului portbagajului și la integrarea optimizată a trei motoare Euro 6/d pentru o putere totală reală de 360 CP și un cuplu maxim combinat de 520 Nm:

 • Motor pe benzină PureTech de 200 CP
 • Motor față electric cu putere maximă de 81kW/110 CP asociat cu cutie de viteze automată electrificată cu 8 viteze
 • Motor electric spate cu putere maximă de 83kW/113CP

Consum mixt de 2,03 l/100 km (WLTP).
Emisiile de CO2 sunt de 46g/km (WLTP).
În modul electric emisiile sunt 0 grame.

RECUPEREZI AUTONOMIE ATUNCI CÂND FRÂNEZI

Acest sistem de frânare regenerativă de înaltă eficiență „i-Booster” permite recuperarea sau regenerarea energiei disponibile în timpul frânării și decelerării cu piciorul ridicat de pe pedală, permițând reîncărcarea parțială a bateriei de înaltă tensiune.

Pe lângă recuperarea energiei electrice, acest sistem „i-Booster” dezvoltat pentru vehicule hibride a fost optimizat de PEUGEOT SPORT pentru o senzație de frânare eficientă care folosește 4 pistoane fiabile și durabile.

Principalele sisteme de asistentă la condus

PACK CITY 2

Facilitează manevrele de parcare.
Camerele video HD amplasate în față și în spate asigură siguranță la efectuarea manevrelor. Acestea afișează, pe ecranul tactil, vederea din fața sau din spatele vehiculului, precum și vederea de deasupra, pentru a obține o vizibilitate de 360 de grade în jurul vehiculului.

NIGHT VISION

Pășește în realitatea augmentată.
Pentru un condus optimizat pe timp de noapte și atunci când vizibilitatea este redusă, camera cu infraroșu a sistemului NIGHT VISION detectează prezența pietonilor sau a animalelor în fața vehiculului. Imaginea este afișată pe instrumentarul de bord, în câmpul vizual al conducătorului auto și un semnal sonor este activat.

DRIVE ASSIST PLUS

Condus în modul semiautonom.
Tehnologia DRIVE ASSIST PLUS adaptează în mod automat viteza vehiculului în raport cu viteza vehiculului din față, pentru a menține o distanță constantă.
În plus, sistemul menține poziția vehiculului pe banda aleasă de conducătorului auto.

GALERIE FOTO

SERVICII SPECIFICE MODELELOR PLUG-IN HYBRID

Independentă totală

Grație serviciilor oferite de MyPeugeot® și Free2Move Services, te bucuri de mai multă independență ca oricând atunci când vine vorba de gestionarea vehiculului tău hibrid.

CONTROL DE LA DISTANTĂ

Controlezi și planifici încărcarea direct de pe smartphone. De asemenea, poți gestiona temperatura din mașină.

CHARGE MY CAR

Îți planifici în liniște călătoriile datorită rețelei de stații de încărcare Free2Move Services și aplicației Charge My Car.

APLICATIA MYPEUGEOT®

Ramai conectat cu masina ta

Beneficiezi de servicii personalizate în timp real, sincronizate cu conturile tale, prin aplicația gratuită MYPEUGEOT®:

 • Ești mereu atent la starea vehiculului (date legate de condus, locație).
 • Acces rapid și ușor la asistența PEUGEOT.
 • Gestionezi cerințele de întreținere și servicii ale vehiculului tău.
 • Supraveghezi cu ușurință încărcarea bateriei și temperatura din noul tău PEUGEOT.
Derulează în sus