NOUL CITROËN Ë-BERLINGO

NOUL CITROËN Ë-BERLINGO

UN SENTIMENT UNIC DE LIBERTATE ȘI STARE DE BINE

Pionier în crearea de vehicule recreaționale încă din 1966, Citroën introduce noul Berlingo 100% electric, o mașină de familie cu compartimente dedicate pasagerilor ușor de configurat și o capacitate de transport fără egal.
Cu noul Citroën ë-Berlingo, toți cei care se bucură de o viață activă și sunt interesați să protejeze mediul înconjurător, indiferent de vârstă, vor descoperi însoțitorul ideal, practic și flexibil, care le va permite să savureze fiecare activitate din timpul liber, cu chiar și mai mult calm.

PUNCTE FORTE

RULARE 100% ELECTRICĂ: TREI MODURI DE RULARE

Am gândit totul pentru a face utilizarea noului tău Citroën ë-Berlingo cât mai ușoară posibil. Consola centrală găzduiește selectorul pentru următoarele moduri de rulare:

  • Normal, pentru a asigura combinația ideală între autonomie și performanță dinamică,
  • Eco, pentru a optimiza consumul de energie,
  • Power, cu prioritate pe performanță, prin putere maximă și cuplu.

Motorul electric propulsează mașina în funcție de modul de rulare selectat. Cu 100 kW (136 CP) și 260 Nm cuplu motor, ë-Berlingo atinge o viteză maximă de 135 km/h, indiferent de modul de rulare selectat.

CUTIE DE VITEZE AUTOMATĂ, SELECTOR Ë-TOGGLE

Prin intermediul selectorului ë-Toggle de pe consola centrală, opțiunile (R, N și D) sunt gândite pentru o selecție ușoară a modului marșarier, neutru sau de rulare. Combinat cu un selector cu două poziții:

  • P, pentru a activa opțiunea Parcare,
  • B, pentru a activa optiunea Brake, ce permite recuperarea energiei în momentele de frânare și decelerare.
Derulează în sus