Noul CITROËN C5 AIRCROSS SUV HYBRID

CITROËN C5 AIRCROSS SUV HYBRID

Noul Citroën ë-C4 – 100% electric  reprezintă o nouă etapă a designului Citroën cu un stil puternic, o alianță perfecta între eleganță și dinamism. Sedanul compact adoptă forța și caracterul unui SUV, grație roților de mari dimensiuni și liniilor rafinate. Modelul se distinge prin noua semnătură luminoasă în V 100% LED și silueta aerodinamică și este adaptat la lumea de azi prin motorizările eficiente și performante, 100% electrică, pe benzină sau diesel.

PUNCTE FORTE

NOUA CUTIE DE VITEZE AUTOMATĂ EAT8

Cutia de viteze automată cu 8 trepte EAT8 a fost special adaptată prin optimizarea schimbărilor de trepte și prin adăugarea unui mod de frânare care reîncarcă bateriile în timp ce șoferul ridică piciorul de pe pedala de accelerație.

UN DESIGN CE EVIDENȚIAZĂ ELEMENTELE HIBRID

Citroën C5 Aircross Hybrid își păstrează personalitatea puternică, robustă și energică: un SUV adevărat cu un caracter asertiv. Elementele distinctive în nuanță Anodised Blue (pe bara de protecție față și pe Airbump®) sunt specifice versiunii hibrid. Siglele „H” stilizate pe cele două aripi frontale, precum și monograma „HYBRID” completează aspectul versiunii electrificate.

SERVICII DEDICARE ȘI INOVATIVE

Aplicația MyCitroën permite încuierea/descuierea vehiculului, programarea încărcării și a preîncălzirii sau a prerăcirii, verificarea capacității bateriei și a autonomiei rămase în modul de rulare clasic, precum și verificarea locației vehiculului. Sistemul constituie un adevărat asistent personal disponibil în orice moment pe smartphone-ul tău.

Citroën C5 Aircross HYBRID

Derulează în sus