Gama SUV

GALERIE VIDEO & FOTO

Descoperă noua gama SUV Citroën

Citroën C3 Aircross SUV

Citroën C5 Aircross SUV

Citroën C5 Aircross SUV

În calitate de ambasador al programului Citroën Advanced Comfort®, noul Citroën C5 Aircross SUV se evidențiază ca fiind unul dintre cele mai confortabile SUV-uri din segmentul său datorită a două inovații exclusive Citroën: suspensia cu Amortizare Hidraulică Progresivă (Progressive Hydraulic Cushions®) și scaunele Advanced Comfort.
Cele trei scaune spate individuale, glisante, cu spătar reglabil și pliabile îi permit noului C5 Aircross să fie cel mai modular și spațios SUV din segmentul său. Capacitatea de încărcare a portbagajului, variind de la 580 la 720 de litri, stabilește un nou standard în segment.
Nu în cele din urmă, cu 20 de tehnologii de asistare a șoferului și șase tehnologii de conectivitate, noul C5 Aircross este cu adevărat un SUV de generație viitoare.

MOTORIZĂRI DE ULTIMĂ GENERAȚIE

Toate motorizările de care beneficiază SUV-urile Citroën sunt compatibile cu cele mai recente standarde de emisii EURO 6 ce trebuie respectate începând cu 1 Septembrie 2019 (EURO 6d-TEMP-EVAP-ISC, sau EURO 6.3).
Astfel, vei putea configura C3 Aircross SUV sau C5 Aircross SUV alături de propulsoare pe benzină PureTech (110, 130 sau 180 CP) sau diesel BlueHDi (130 sau 180 CP) cuplate, în funcție de versiune, la o cutie de viteze manuală (MAN6) sau la una automată*.
*) EAT6 pentru C3 Aircross SUV și EAT8 pentru C5 Aircross SUV

Citroën C3 Aircross SUV

Citroën C3 Aircross se distinge in universul SUV-urilor prin caracterul puternic, originalitate și aspectul fresh.
Cu o caroserie inalta, ingenios proiectata, Noul Citroën C3 Aircross imbina interiorul premium cu nivelul ridicat de confort: 5 locuri cu spatiu generos. Portbagajul dispune de o mare capacitate de incarcare de 410 litri, care poate fi extinsa la 520 litri prin culisarea sau rabatarea banchetei segmentate, in format 2/3-1/3.
Garda la sol ridicata, rotile mari si tehnologia Grip Control cu Hill Assist Descent (asistenta la coborarea in panta) permit aventurarea pe toate tipurile de drumuri, oricare ar fi conditiile de rulare.

Citroën C3 Aircross SUV

DESIGN

Citroën C3 Aircross iese cu ușurință în evidență în segmentul său, prin liniile puternice și fluide ale caroseriei. Modelul afișează impresia de forță, cu ajutorul semnăturii luminoase, atrăgătoare, atât în partea frontală cât și în spate. În același timp aspectul neagresiv, echilibrează partea laterală cu ajutorul formelor detaliate.
Cu 8 nuanțe ale caroseriei, 3 culori disponibile pentru plafon și 4 pachete cromatice, Citroën C3 Aircross se adaptează perfect la stilul tău. Ai de ales între 90 de combinații estetice!

CONFORT

Aliniat la standardele programului Citroën Advanced Comfort®, Citroën C3 Aircross beneficiază de experiența mărcii și oferă pasagerilor un nivel exemplar de confort.

Standardele ridicate ale confortului sunt demonstrate cu ajutorul:

  • Scaunelor de calitate, cu perne mari și plăcute
  • Suspensiei avansate, cu setările specifice Citroën orientate către o experiență de condus relaxantă
  • Nivelului redus de zgomot, datorită antifonării realizate cu o deosebită atenție la detalii

TEHNOLOGII

Atât în oraș, cât și la drumuri lungi, Citroën C3 Aircross îți face viața de zi cu zi mai ușoară:

  • HEAD-UP DISPLAY COLOR – Cu ajutorul său șoferul dispune de toate informațiile utile, pe un suport transparent, situat ergonomic în câmpul vizual, fără a mai fi nevoie sa mute privirea de la drum
  • ÎNCĂRCARE WIRELESS – Consola centrala oferă un compartiment dedicat incărcării prin inducție a telefonului mobil, iar cu ajutoul aplicațiilor compatibile cu ecranul tactil de 7″ te bucuri de conținut multimedia prin intermediul Mirror Screen, Apple CarPlay sau Android Auto
  • SISTEME DE ASISTENȚĂ – Citroën C3 Aircross oferă o gama variată de sisteme de siguranță și asistență disponibile la bord, putând fi controlate ușor cu ajutorul ecranului tactil

Citroën C5 Aircross SUV

DESIGN

Având o lungime de 4.50 m, Citroën C5 Aircross SUV se evidențiază prin personalitatea sa puternică și dinamică, fără a fi însă agresiv.
Noul nostru model aduce o gură de aer proaspăt în segmentul SUV-urilor compacte prin designul său frontal masiv și impunător, capota mare, liniile fluide accentuate prin elemente grafice puternice, cum ar fi Airbump® cu inserții colorate, roțile cu diametrul de 720 de mm, garda la sol ce ajunge la 230 de mm, elementele de protecție din partea inferioară a caroseriei, precum și prin barele de pe acoperiș în două nuanțe elegante.

CONFORT

Citroën C5 Aircross SUV a fost proiectat pentru a oferi o antifonare avansată, zgomotele produse de anvelope și de vânt fiind reduse la maximum datorita parbrizului dublu laminate cu un strat izolator. Acest lucru separă fonic pasagerii de lumea exterioară, printr-un efect de tip “cocon”. O atenție deosebită a fost acordată și izolației antifonării compartimentului motor.
Pentru un confort optim pus la dispoziția pasagerilor, Citroën C5 Aircross SUV oferă de asemenea un sistem de purificare a aerului din habitaclu. Denumit AQS – “Air Quality System”, acesta detectează poluarea exterioară a aerului și îl filtrează prin reglarea automată a modului de circulație din habitaclu.

TEHNOLOGII

C5 Aircross SUV oferă o gamă largă de sisteme de asistență pentru șofer, cu 20 de tehnologii pentru siguranță, confort la bord și condus simplificat, indiferent de condițiile de trafic.
Tehnologia Highway Driver Assist reprezintă un prim pas spre rularea autonomă, deoarece permite mașinii să regleze fără ajutorul șoferului viteza, traiectoria și poziția între benzile de circulație.
Recunoaște semnele de limitare a vitezei și afișează aceste informații pe panoul de bord. Această viteză poate fi selectată ca o instrucțiune pentru limitatorul de viteză/controlul vitezei de croazieră printr-o simplă mișcare.

Derulează în sus